מרוצללים

DaDa off

New member
מרוצללים

לכל מי שאוהב לשחק מרוצללים אני איתך אחי אתה גבר זה המשחק הכי טוב (כמעט) אני מת על זה אם אתה יודע לשחק עם קוסמים תשלח לי אי-מייל : [email protected] יאללה ביי אחי DaDa off

DDN

New member
מרוצללים

זה קמפיין שמתרחש בעתיד הקרוב, הקסם חזר לעולם, אלפים וגמדים התחילו להיוולד, יש מחלה שהופכת אנשים לטרולים או אורקים, המחשבים הם בתודעה ומתחברים ישירות לראש (כמו הארפר באנדרומדה), יש קסמים, נשקים ותאגידים שמשחקים בכולם. אה כן, והיה שם דרקון שנבחר לנשיא ארה"ב ונרצח בערב ההשבעה.

Jerald_Admonds

New member
סיפרת את הרקע למשחק יפה מאוד

והרקע הוא באמת יפה מאוד, אבל השיטה עצמה מבחינת קוביות קצת מסורבלת לא כן?

snift

New member
אם אתה מוצא את שיטת המשחק מסורבלת

אתה תמיד יכול להשתמש ברקע תחת שיטת משחק אחרת, זה היופי במשחקי תפקידים.

Jerald_Admonds

New member
כמובן../images/Emo13.gif

אני מאמין שעשיתי את זה פעם.. אבל אני והקבוצה שלי אף פעם לא ישבנו מספיק זמן על המשחק הזה.

ketalar

New member
מה דעתכם על המעבר של Sh-run

לידי חברת פאנפרו? שווה לי להשקיע את כספי במוצרים של המהדורה השלישית שלהם? (יש לי חלק מהספרים של המהדורה השניה)? אלה ספרים נורא יקרים, ואם מישהו מכיר אותם (ריגר 3, year of the comet, state of the art 2063, magic in the shadows, target : wastelands וכו), אני אשמח לקצת ביקורת ספרים לפני שאני שולח הזמנה לאמזון! ארז

Ferenheit

New member
אני אוהב את הפאנק שלי יותר פאנקי

ופחות בלאגן פנטסטי. לא מכיר את הספרים. אבל אחד מהדברים שגיליתי הוא שהרבה אנשים משחקים מרוצללים כי הם אוהבים את האקדחים, ההי-טק התחושה הפאנקית והחיים הזולים - ואת זה יש בהמון מקומות, ומרוצללים הוא לא מהטובים שבהם.

למעלה