מרוצי‮ ‬סופרמוטו

city rider

New member
מרוצי‮ ‬סופרמוטו

יש‮ ‬מצב‮ ‬לגלות‮ ‬איפה‮ ‬הם‮ ‬מתקימים‮ ‬כדי‮ ‬שגם‮ ‬אני‮ ‬אוכל‮ ‬לראות‮?‬

sentinel

New member
אז ככה:

1. first rule of SUPERMOTO is: you don't talk about SUPERMOTO 2. second rule of SUPERMOTO is: you DO NOT talk about SUPERMOTO i rest my cast...

city rider

New member
אז‮ ‬על‮ ‬תדבר‮

אתה‮ ‬כנראה‮ ‬בילית‮ ‬יותר‮ ‬מידי‮ ‬זמן‮ ‬בחיל‮ ‬מודיעין‮‮,‬וככה‮ ‬מקבלים‮ ‬אורחים‮?‬אנ‮י‮ ‬כותב‮ ‬לאופנוענים‮ ‬לא‮?‬

כRובי

New member
עם כל הכבוד לאורחים..../images/Emo13.gif

עניין הסופרמוטו הוא לא חוקי ולכן מעדיפים המשתתפים שלא לפרסם זאת ברבים ושלא להזמין "אורחים"..

Super Max

New member
לא חוקי../images/Emo35.gif - נסחפת../images/Emo70.gif

Super Max, שלא רוצה לפתוח שרשור בנושא, רק לתקן את הכRוב.

כRובי

New member
לתקן אותי כי נמאס לך לתקן את

האופנוע ?
ושאני אבין , הג'אנטים שלך רשומים ברישיון ? מרוץ חוקי או לא חוקי , היו רוכבים שנלחצו כשגיאג הגיע עם האופנוע המשטרתי במדים מלאים..

el presidente

New member
בטח אחי..אין בעיה...מצורפת תמונה

את זה צילמתי מרחוק..כי לא מרשים לי להתקרב...

tn1000s

New member
עוד מעט בטח תהיה הודעה:

משטרת ישראל החלה להשתמש בטכנולוגית לווינים על מנת למגר את תופעת הסופרמוטו

el presidente

New member
טכנולוגית לווינים וקרני ליזר....

אני רואה את אותו רוכב SM שיחטוף פגיעה ישירה של קרן ליזר מחלל ויתאדה באויר..... חחחחחח.....

sentinel

New member
מתוך ידיעות אחרונות:

"משטרת ישראל החלה ליישם טכנלוגיה חדישה שנועדה לעזור בפעולות השיטור והאכיפה. טכנולוגיה זו, תוצאה של מחקר ופיתוח ע"י משטרת ישראל, רפא"ל ובמימון חברות ביטוח מובילות, הובילה לייצורה הסדיר של מערכת ניידת שנועדה לצלם, לעצור ובמידת הצורך אף לנטרל את אותם אופנוענים עבריינים. המערכת החדישה, הנקראת בשם הקוד "DIKT 2000", מכילה מחשב על המסוגל לצפות מראש מהי הצורה שבה ינהג האופנוען העבריין ולפעול בהתאם. המערכת כוללת ארסנל רב של אמצעי אכיפה וכולם מופעלים ללא מגע ידו של השוטר. המערכת תמוקם בתחילה במספר כבישים ראשיים ולאחר מכן תורכב פריסת המערכות בכל הארץ.

למעלה