אין יותר מידי אך יש....
יש את מרוצי הקארטינג שהם ההתחלה של השפורט המוטורי, בארץ ובעולם. יש מספר ליגות שמתחרות בארץ, אני אספא על זאת שאני משתתף בה. אליפות ישראל לקארינג 4 פעימות ו 2 פעימות מתקיימות במסגרת פעילות של עמותת ספורט הקארטינג. המרוצים מתקיימים על כל מיני מסלולים שמוקמים במיוחד עבור המרוץ בכל חלקי הארץ. כדי להשתתף במרוצים את\ה חייב לעבור קורס נהיגת מרוצי קארטינג. קורס זה יספק לך את הבסיס הראשוני כדי ששתוכל להשתתף במרוץ. הקטרס מלמד את חוקי המרוצים לפי תקנות ה FIA וכמובן נהיגה נכונה, קוי נהיגה וצורות עקיפה. משם את\ה אמורים להתאמן במסלולים הקבועים וביום המרוץ להגיע ולהתאמן על המסלול בו מתקיים המרוץ עצמו. הקארטים הם קארטים שמושכרים במיוחד עבור המרוצים. יש כמובן את הליגה הבכירה של הקארטינג שהיא ליגת 2 הפעימות. בליגה זו הקארטים הם פרטיים, והקאטים חייבים לעמוד בתקנון העמותה (מבחינת מנוע ושילדה). כדי להשתתף בליגה זו את\ה חייבים להתחרות לפחות עונה אחת בליגת ה 4 פעימות. ספורט מוטורי נוספים שיש: יש את הראלי ספרינט, אני לא מומחה גדול בנושא זה. ויש את מסעות הניווטים. אני חושב שיש עוד אך אני לא בטוח. אם יש לך עוד שאלות בנושא הקארטינג אתה מוזמן לשאול. רן.