מרוץ רמת השרון - בעיה

מרוץ רמת השרון - בעיה

מעיון בתוצאות המרוץ ניתן לראות שכמה רצים מהשורה הראשונה בארץ טעו בדרך ולכן סיימו 8 דקות מעל זמנם הרגיל. הדבר נבע מהכוונה לקויה כנראה. אירוע כזה פוגע מאד ברצים שטעו ובאירוע כולו. כדאי להפיק לקחים ולהעמיד אנשים במקומות הרלוונטיים. למזלי הייתי פצוע ולא רצתי במרוץ הזה. אלי זנגביל

אלי,מעיון בתוצאות לא מצאתי...

רצים מוכרים שאילו היו להם 8 דקות פחות מהתוצאה שרשומה להם הם היו עושים תוצאות של 30 דקות או 31 דקות. אני באמת רוצה לדעת למי אתה מתכוון כי זה מעניין. תוכל לעזור לנו? תודה יאיר

סליחה אבל כשנכתב "מהשורה הראשונה"

חשבתי לתומי שמדובר ברצים של 30 דקות או 31 שבגלל טעות רצו 38 או 39. אני מעריך את השמות שהוזכרו אך חוץ מנילי אף אחד מהם לא מהשורה הראשונה.מקסימום שורה שלישית,אולי רביעית וזה מכובד מספיק. לא צריך לזייף למעלה כדי להדגיש את חומרת הטעות האירגונית. היא חמורה ולא היתה צריכה לקרות. יאיר

מהשורה הראשונה

אני מבין שמבחינתך נילי היא לא מהשורה הראשונה. כנראה שאתה בליגה אחרת. לא אמרתי שהטעות גרמה לכך שלא נשבר שיא עולם.

אלי,קרא שוב לפני שאתה מקבל מ.ר.ר.../images/Emo3.gif

כתבתי חוץ מנילי אברמסקי..... וכן אני באמת בליגה אחרת.... של המאמנים. יאיר נ.ב. מ.ר.ר=מצב רוח רע

pfr

New member
לא רק בעיה של מסלול

יש לציין שכל האירגון היה מתחת לכל ביקורת. לעמוד בתור מעל חצי שעה ועוד בהרשמה מוקדמת...חבל שלא למדו מרעננה וכ"ס

yuvalhets

New member
"למזלך" היית פצוע?

גבר, תהיה בריא, מה המזל בלהפצע??? פציעה זה לא משהו שנגרם ממזל אלא מתאונה (שהיא חוסר מזל או חוסר זהירות)...

izek

New member
להזכירכם גם שנה שעברה היו בעיות

של הכוונה בייחוד במקצה הילדים ולא נשכח את הילדה בת ה 9 מבואנה נוג´ידת שרצה בטעות 10 ק"מ במקום 2 ק"מ. בכלל תופעה מאוד שכיחה גם במרוצים וגם בתחרויות הטריאתלון היא ההכוונה הלקויה וכן נטילת תפקיד ההכוונה ע"י שוטרים שלא תמיד יודעים ומכירים את המסלול. על מארגני התחרויות לשים יותר דגש לנושא ההכוונה שיכול להרוס תחרות והשקעה רבה שיורדת לטמיון שלא לדבר על עוגמת הנפש שנגרמת למתחרה. אגב גם בגלי הדר היו טעויות כתוצאה מהכוונה לקויה.

omerB

New member
תקנון התחרות מחייב....

את המשתתף להכיר את המסלול מה גם שלרוב ישנה מפת התחרות. כמובן שאם מציבים מרשלים כדאי שידעו את העבודה כדי למנוע עוגמת נפש.

למעלה