מרוץ ראשון - שערוריה

neemanmb

New member
מרוץ ראשון - שערוריה

והשערוריה היא שאנחנו ממשיכים לבוא שנה אחר שנה ולא כופים על מארגני המרוץ לשפר את הטעון שיפור. במרוץ הופיעו 7 מ-10 הרצים הטובים כרגע בארץ למרחק 10 ק"מ כדי להאבק על 3 פרסי כסף וקבלו בתמורה הכוונה קלוקלת, סימני מרחק מוזרים(שמא היו אלה חצאי מייל , אלפי יארדים או שילוב שלהם?) ומעברי כביש מסוכנים. צריך לקרוא לסדר (לא פסח) את המארגנים ! שבת שלום עמית

מרוץ ראשון - פרופורציה

זוהי עת לסלחנות והסתכלות על חצי הכוס המלאה: מאות רצים יצאו בשעת מלחמה, בגשם ובבוץ ורצו בראשון לציון במעמד משפחת עלכאווי לזכר ערן ז"ל. התרשמתי שרב הרצים נהנו. ייתכן שרצים ברמה גבוהה יותר נהנו פחות.

neemanmb

New member
מרוץ ראשון - תיקון

יתכן שהשמעתי קולות רמים מדי. כ"הפנינג" לזכרו של ערו ז"ל וכריצה עממית הארוע בהחלט עונה על רב הציפיות ואולי דווקא השנה עם המאבק המשותף בבוץ ובשלוליות . אולם בפן התחרותי של המרוץ הפגמים שציינתי בהודעתי הקודמת ממש צורמים וניתן לצפות מהמארגנים, שכבר צברו נסיון של כמה שנים, לפעול באופן יותר מקצועי.

oferba

New member
מירוץ ראשון-סימוני ק"מ מדוייקים

ראשית אציין שכלל נהנתי מהמירוץ, וזה אכן יפה לראות את הרצים והרצות שמתמידים ובאים לרוב המירוצים המתקיימים בארץ, קטנים כגדולים (המירוצים). אבל דבר זה לא משנה את העובדה שגם רצים שאינם מתחרים על המקומות הראשונים, אלא רק מול השעון, המסלול, מזג האוויר וגורמים אחרים המשפיעים על ריצתם, לא יכולים לקבל דבר פשוט יחסית - סימוני ק"מ מדוייקים - גם אם המארגנים לא יכולים מסיבות שונות לארגן מסלול של 10 ק"מ, הם כן יכולים וצריכים לסמן לפחות מרחקי ביניים מדוייקים.

neuron

New member
קודם כל מה שבטוח הוא...

...שבעליל "חמשת הקילומטרים" הראשונים, היו ארוכים מ"חמשת הקילומטרים" האחרונים. אני מניח שכל אחד מכם שיזכר במסלול החל מהזינוק ועד נקודת ה 5 לעומת המסלול מנקודת ה 5 אל נקודת הסיום יסכים אם טענה זו. אני משער גם שהמסלול היה ארוך במעט (כ 200 מטר) ממרחק של 10 ק"מ (התייחסות לתוצאה שלי ושל אחרים תוך התחשבות בתוואי המעט מעצבן מול מזג האויר המעולה)

berale

New member
הגיוני...../images/Emo157.gif

10.2K תואם את הזמנים שלי (ובכלל זה את בדיקת הזמן שעשיתי ב-5K) אבל היו כאלה שנתנו תוצאות טובות מאוד ביחס לתוצאות קודמות שלהם השנה. סה"כ, ולמרות שהיו כמה תקלות במרוץ, ניכר שנעשתה הפקת לקחים ממרוצים קודמים וכדאי לציין את עובדת קיומו למרות פשלות לא קטנות במרוצים קודמים.

zacki

New member
מרוץ ראשון - אוף הרסתם את הרצף

אני קורא לכולם לנסח מעכשיו את כותרות ההודעות שלהם, אפילו אם אינן קשורות למרוץ ראשון בנוסח הבא. מרוץ ראשון - תוכן הכותרת. לגומא: מרוץ ראשון- אופניים למכירה. תודה מראש zacki

למעלה