מרוץ סוסים בארץ

©yaara©

New member
../images/Emo42.gif .......את

צודקת ב1000000% זה ממש התעללות ואל תשכחו שבגיל צעיר הסוסים כבר עם רגליים מעוותות וכל הגוף מעוות. ומגיעים בגיל 4-5 למשחטת בשר ובסוף בסוף לצלחת שלכם! ולדעתי ממש ממש אסור לקיים את המרוצים בארץ (לא רק).......

טוי בוי

New member
לא זורקים אותם!

מוכרים אותם הם סוסים בדרך כלל עם יכולות מאוד גבוהות תראות את ג'רי סימבה ועוד מלא!

©yaara©

New member
../images/Emo42.gif תוצאה ממירוץ סוסים

......

taos

New member
כל ספורט זה סיכון!

גם אם מובילים את הסוס יכול לקרו לו משהו רציני, אז במקרה הזה זה תחרות במקרים אחרים קפיצות או השד יודע מה! אני יכול להגיד לך שבמתקן שטיפה הסוסה פשוט החליקה לי, וכל זה למה? כי תאונות קורות וכנראה קשרתי את החבל ארוך מידי והוא עלה לה על הראש והיא נבהלה והתחילה להחליק במים ומצאה את עצמה שוכבת על הרצפה. דברים קוראים ואין מה לעשות, יש דברים שניתן למנוע ע"י זהירות ויש דברים שפשוט קורים.

ORIKA

New member
מירוצים זה לא תאונה

מראש הרוכב מתכוון להכאיב לסוס רק בשביל הניצחון. זה לא שקרתה תאונה ובטעות הוא פצץ את הסוס בשוטים או שבטעות הסוס חי בתא ללא חופש תנועה ובטעות הסוס מסומם. תקרא את המאמר שמצורף להודעה של נטע(שילגי). נכון,תאונות קורות ואנחנו משתדלים כמה שיותר למנוע אותם אך יש הבדל בין תאונה לבין כוונה ידועה מראש שגובלת בהתעללות.

mottyor

New member
אני לא מסכים!

בכול ספורט אנו רוצים להגיע לקצה. כך אנו בני האנוש דבר לא יספק אותנו. שעות אימון דרסז במנז ניראה לי סבל לא פחות מ 5 דקות מאמץ ספרינט. לגבי שימוש בשוט לא היתי בתחרות כך שקשה לי לחוות דעה אך התחושה שלי שאתם מגזימים. אבל השעלה המרכזית היא האם הימורים בתחרויות סוסים זה טוב לענף זה טוב לנו כרוכבים צעירים/מבוגרים זה טוב לסוסים ?

S H I L G I

New member
זאת באמת התעללות../images/Emo29.gif

תשמעו, בכלל, כל הקטע של המירוצים בכלל לא מוצא חן בעיני.. הקטע שבד"כ הג'וקי משתמש בשוט בהגזמה, מושך לסוס בפה עד זוב דם, ובכלל, זה הורס לסוס את הרגליים.. אני מצרפת מאמר על מירוצים, מהאתר אנונימוס לזכויות בע"ח

אני הייתי במרוץ סוסים

הגזמה? בכלל לא. הרוכבים נותנים לסוסים כאלו מכות בשוט- שהתחת שלהם מאדים. כל הסוסים מטורפים, וכל הג'קים ערסים. בתחרויות יש מלא מנייאקים שהולכים מכות ושותים בירה. ואם אתה רוצה להגיד לי שזה ספורט מתורבת- אז אתה טועה. בתחרויות ריצה באמת המטרה היא לעשות את המיטב, לא משנה מה קורה לסוס. לאף אחד לא אכפת אם הסוס יפול וימות אחרי התחרות כל עוד יש לו תוצאות ריצה טובות. ככה זה בישראל לפחות, וזה בושה לכל רוכבי הסוסים. בתחרויות דראסג' לפחות הסוס מטופח, אהוב ונימוסי. סוסי דראסג' הם סוסים מאוד נחמדים, ורואים שבעליהם דואגים להם. לפיכך אני יכולה להגיד לך- לא, זו לא "סתם הגזמה".

למעלה