מרוץ לפיד חניכים 2007

orlupo

New member
מרוץ לפיד חניכים 2007

ובכן זה סוף סוף קרה האירוע במוקדם או יותר נכון במאוחר...
ספרו חוויות, איך היה, האם נהנתם וצרפו תמונות כמובן...
ובנימה קצת אישית... מרוץ לפיד ראשון שלי... ציפיתי ליותר אבל נהנתי... "חזקו ואמצו"

הסבר...

רוב הטיול כעיקרון היה ממש פחות טוב מהשנים שעברו. איפה המיני ישראל שהיה? התהלוכה עם הלפיד היתה פשוט גרועה. היה צריך לעשות כמו בכל שנה שנוסעים עם האוטובוס,אחד אחרי השני ,כל חניך יורד עם הלפיד,רץ עד למקום כלשהו ונותן לחניך הבא בתור וכשמסיימים נותנים לאוטובוס לפנינו. ככה היה כל שנה וזה היה הכי טוב. באמת שההרקדה הייתה ממש טובה! אבל נראלי שאנחנו הבוגרים נהננו ממנה יותר ממה שהחניכים נהנו. בקיצור. השנים הקודמות היו יותר טובות!

לא, זאת מירית מאור יהודה...

הקומונה הזאת גם של חניכים, ואתם יוצאים ממש מטומטמים שאתם אומרים שהטיול היה מעאפן.. אז מה הם יחשבו??!?!??

noamsheron

New member
אבל גם לא נראה לי

שלהגיד "מטומטמים" זה כ"כ במקום, אם קוראים פה חניכים..

noamsheron

New member
אבל לי בכלל לא יצא

לראות שיש חניכים שקוראים פה... נועה, האומנם?

assafein

New member
תתפלאי...

אבל פעם גם היו 2 חניכים חמודים מכרמי יוסף שהיו מגיבים פה באופן קבוע... לאחרונה תהיתי איפה הם באמת
אני מאוד מקווה ומאמין שיש חניכים שגולשים פה מידי פעם...

לא ידוע על חניכים פעילים.

אבל יכול להיות שיש סמויים. ואם נתחיל להפיץ בסניפים.... אולי גם יהיו חניכים פעילים שיגיעו.

אני נהנהתי.

לפי דעתי היה כיף. כמובן שיש מה לשפר והפקות לקחים ובלה בלה בלה (כמו הגנרטור שנפל איזה 5 פעמים... אבל אפילו אז, היה גיבוש ארצי גדול והיה כיף.
).
כל הכבוד לנעםשארון ועוד רבים נוספים שזכו בכתיבת פעולות. ווההווו.
תודה לעמידר וחדרה שאימצו את שכבה ח' של ראשון מערב.
הסיכות השנה הכי מגניבות שיש (וגם בצבעי רמזור).
אני עייפה אש ואמשיך בפעם אחרת...

ravidush4

New member
../images/Emo142.gifמרוץ לפיד 07- אין כמו לקפוא בטבע..../images/Emo3.gif

נאממ, באמת היה קפוא בחלק השני של היום..=\ היה בסך הכל נחמד, התהלוכה הייתה מיותרת לחלוטין מאחר והחניכים שלי אפילו לא ראו את הלפיד הזה... והטקס נעילה היה אשש! [כמובן- סניף גדרה ארגן לא?! חח
] למרות שהרבה נהרס כי היו הרבה נפילות של החשמל וזה.. אבל בכל מקרה היה אשש! אור- באמת שהמרוץ השנה היה פחות טוב מרוב הבחינות מהמרוץ שעבר, אבל לא נורא.. שנה הבאה תבוא ויהיה פי מאה יותר מגניייבב!!!
ונועה- הסיכות לא בצבע של רמזור, הן בצבע של ג'מאיקה חחXD

../images/Emo11.gifזה רמזורררררר!!!

תנועה מצילה חיים. זה רמזור ורק רמזור. וגם ג'מאיקה.

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

הטקס סיום באמת היה אש!!רק חבל שהוא לא היה באולם.. בשלמה אדומה ושתי צמותתתתתתתתתתתתתתת

למעלה