מרוץ היין של ישראל - 29.9

roy5001

New member
מרוץ היין של ישראל - 29.9

יקב טוליפ ממשיך במסורת החדשנות והתרומה לקהילה, ויקיים בפעם השנייה את מרוץ יקב טוליפ ה-2- מרוץ היין של ישראל.
מדובר במרוץ דומה למרוצי יין המתקיימים במקומות שונים בעולם באזורי כרמים ויקבים, ביניהם: מרוץ מדוק שבצרפת ומרוצי היין בעמק נאפה.

המרוץ, שיהיה מרוץ שטח אתגרי, יתקיים ב-29.9.12, יום שבת, בשיתוף חברת SportWeb המתמחה בארגוני מרוצים וקבוצת הריצה מרת"א עמקים, ויעבור באזורים הסמוכים ליקב הממוקם בלב האזור הירוק של עמק יזרעאל.

היציאה לכל המקצים תהיה מכפר תקווה שבקריית טבעון, שהינו כפר לאנשים עם צרכים מיוחדים. חברי הכפר אף יקחו חלק בפעילות עמדות ההזנקה, עמדות ההכוונה ובחלוקת הפרסים.

במרוץ יתקיימו 2 מקצים מקצועיים של חצי מרתון (21.1 ק"מ) ו-10 ק"מ; וכן מקצה עממי של 2 ק"מ, אשר יאפשר למשפחות האצנים המקצועיים ולמשפחות אשר מעוניינות ליהנות מהאטרקציה בעמק – לקחת חלק גם כן.
כל המקצים ילוו בחוויות מעולם היין, כגון עמדות טעימת יין במהלך הריצה בסמוך לעמדות המים הרגילות.

כל משתתף יקבל חולצת Dry-fit וכן יוגרלו פרסים יוצאי דופן, כגון פרס למקום הראשון של יין במשקל גופו של הזוכה ופרס אחר של צניחה חופשית. בנוסף להנאת הריצה וחוויות היין השונות שילוו אותו, במסגרת האירוע ניתן אף יהיה ליהנות מצ'יל אאוט בפינות ישיבה, ממוזיקת רקע של DJ, והאצנים אף יוכלו להירגע באמצעות מתיחות של מאמנת מקצועית ומעיסויים לאחר הריצה.

חברות שונות כבר נרתמו לפרויקט מירוץ טוליפ ונתנו חסותן, ביניהן: Race Ready, Paradive – מועדון צניחה חופשית, ספא מונהליז, זהר בדשא- לינה כפרית בקיבוץ דליה וכפר תקווה.

למידע ולפרטים נוספים: www.tulip-winery.co.il

מרוץ מדהים|לחיים| יהיו כמה וכמה נציגות מפה

שרה, מורן, דורה בורה מי עוד

mnoya

New member
לצערי כן..

בגלל זה ,למרות שהייתי רשומה בחרובית ל34,מצאתי את עצמי נותנת שירותי קיטרינג למי שסיים לרוץ..
כאן זה רק 21..מקווה לקבל אישור רישמי למרות שכרגע אני פשוט רצה בלי אישור. סובלת אבל לא יכולה להמשיך
לנוח..

מור שלז

New member
באסה! תרגישי טוב

מבינה כל כך את התחושה הזו של "סובלת אבל לא יכולה להמשיך לנוח"
אני מסוגלת לטפס על קירות כשכופים עלי מנוחה
יש איזו פעילות קרוס טריינינג שאת יכולה לעשות בינתיים? זה מה שעוזר לי כשאני מבינה שצריך לתת לרגליים מנוחה מריצה.

mnoya

New member
הייתי אמורה לעבור לאימוני ריצה במים

הכוונה לריצה במים עמוקים( בחלק העמוק של הבריכה) לא הליכה במים..
ולשחות באופן כללי. אבל אני לא שוחה חתירה והריצה ושחית חזה לא עשו טוב לברך, אז הפסקתי (וחזרתי לרוץ..)
ביום שני אני הולכת ( סוף סוף ) לפזיוטרפיסט אחרי שהתייאשתי מהאורטופד ( והכדורים +מדרסים שהוא נתן לי )

מור שלז

New member
אני חושבת שסוזי וקרן עשו deep water running

ויוכלו לחלוק איתך מנסיונן. יש לך את החגורה לציפה?
אני יכולה להבין למה שחיית חזה לא עשתה טוב לברך... אולי זה הזמן לפרגן לעצמך קורס חתירה? אני למדתי לשחות חתירה באחת מתקופות הפציעה הראשונות שלי (וגם עליתי על האופניים באותו הזמן)

פיזיותרפיסט זה אחלה
היום עם פציעות אני ממעטת מאוד להשתמש בכדורים, את המדרסים עזבתי, אבל דבר ראשון אני מתייעצת עם הפיזיו שלי, ואם אני עושה את זה מספיק מוקדם (וגם מקפידה על עוצר ריצות כשצריך) - זה בדרך כלל עובר מהר....

תרגישי טוב

מור שלז

New member
מאמר מעולה!

אחד הטובים שקראתי בנושא, תודה
(ובתקווה שלא נזדקק לזה
)

mnoya

New member
תודה רבה

אעבור יותר ביסודיות על כל הסרטונים.
בנתיים אני יכולה לומר ,שכנראה, בגלל שבזמן הריצה במים יש לרגליים שלי רצון משלהן לעשות "צפרדע" אני מוצאת את עצמי נלחמת בתנועות הרגליים של סגנון החזה לטובת ריצה אמיתית. בגלל שבכל זאת אני לא ממש מצליחה לרוץ כל הזמן,אני שוב מפעילה לחץ כל הברך.

SarahPa

New member
מקווה מאוד....

בינתיים זה בסימן שאלה עם כאבי הברכיים שלי

חגגה

New member
נראה לי שהתפנה מצב...

נהרוג טורקי מחר בגן שמואל ואז אחליט.
(איזה ביטוי זוועתי...)

למעלה