מרוסק..

אתה יודע מה אומרים על מי שהולך להיות מורה?

שהוא יודע הכל בעיקר בתיאוריה. הלה נתקע בשלב שאחרי הכיבוש, בדיוק השלב שכבודו לא פירט כיצד "לתחזק". וממה שאנחנו למדים על גבי הפורום פעם אחר פעם, כאחד שהצליח נפלא בחיי הנישואים, ובפרט זה ביחס לאישתו שחיפשה בנרות על איזה קיר לטפס מרוב אושר, ומצאה את כותלי הפורום הזה, אתה ללא ספק האיש ששירותיו נדרשים כאן
. ואולם, אם תשווה לעצמך פוזה של "מיליון אחוז גבר-גבר - הגורו לנדכאים", מי יודע, אולי בקרוב תקום גם לך איזו עדת מאמינים קטנה, לא שזה מה שיעזור לך עם אישתך "המטומטמת שלא מבינה את מזלה כי רב", או למסכנה ברת המזל איתך, אך זה טוב לחיזוק הבטחון המפוקפק ב"צדקת הדרך" שזה כרגע היעד שלך.

מיזוגן

New member
מצטער נומלה יקרה

המפלצת הצביעה ראשונה ועל כן הכבוד נפל בחלקה. יפה הזכרת את הביטוי המפורסם והנכון "if you cant do, teach". אלא שהביטוי הנל מתייחס לאלה שמתפרנסים מההוראה ואילו אני מביא את האמת ללא תמורה כספית. כבר הסברתי מהי התמורה שלי ואם הפורום הזה יוצא נשכר, מה טוב. לכן הביטוי לא חל עלי. דבר שני שעלייך להבין הוא שיחסיי עם אשתי בשליטה מלאה שלי. גם גבר פנומן שמנהל את אשתו בצורה אופטימלית יוצר לעיתים מצבי משבר על מנת לשמור על השליטה. זה חלק מהטיפול ובהחלט לא מצביע על טיפול כושל. אישה צריכה להבין שיש קווים אדומים ושיש לה תחליף ולשם כך יש צורך לזעזע את המערכת. בשל מוגבלות המח הנשי, אישה לא יכולה להבין מהם אותם קווים אדומים אלא ע"י ניסיון עצמי. הסיבה היא שאישה מונעת מהבטן ומכל מיני שטויות שהיא שומעת מכל עבר ולא מההגיון הפשוט. אם היתה מונעת מאותו הגיון, לא היה צורך בהפעלת סנקציות כאלה ואחרות. אין אני מאשים את אשתי, שהרי גם היא לא בחרה להיוולד אישה. ואזהרה קטנה לאריק: בשום אופן לא לעשות עוד טעות פטאלית ולהתאהב בטרף שאתה מוצא במסע הציד הנוכחי. אם במקרה שפר עליך מזלך ובאמתחתך הון לא מבוטל, אישה שכזאת עלולה להיות עמלץ לבן אמיתי אשר שומר נפשו ירחק. הקורבנות הנוכחיים הם אך ורק למטרה רפואית-שיקומית. רק אחרי השיקום תוכל למצוא את בת הזוג האידיאלית שתהיה ראוייה לחסדי אהבתך.

נומלה

New member
אז מה?

נגמר הדיו במקלדת שלך. לא נורא. תמשיך.אתה מגוון את שגרת יומי.

שילה1

New member
מיזוגן-אני נפעמת מההשקעה הרבה,ביחס לתוכן-

אפילו סבתי,ילידת המאה ה19,היתה לבטח מרביצה בך תורה,בעקבותיה הית פוקח את עיניך,אומנם לאט,אבל בטוח. ולאחר התהליך ההתחלתי,הית לבטח רואה את הדברים קצת אחרת. אלא שאתה בא משושלת של מיזוגנים מסויימת,לדבריך,ואני באה משושלת אחרת,בה ערכים כמו:שויון,שיתוף,חלוקה שווה,הבנה,פרגון,והעדר אגו ושליטה,עשיה משותפת-הם המוטו שלה. ואף על פי כן-קוראת את הגיגיך,ושמחה על גורלי,ששפר עליי.

נכשל בהתנהגות

אני נורא מצטערת שאיחרתי לשיעור החשוב הזה, ופספסתי את כל החומר. התעכבתי על איזו מטומטמת בטלוויזיה, עדה יונת אחת, שמרוב בלבול וחוסר הפנמה את מקומה במטבח הלכה בחוץ, בול לפי המודל שלך - עם הבטן ובניגוד לכל הגיון פשוט. ואל תשאל מה קרה לה, איזו סיפור למסכנה! בלי יד מכוונת כל כך הלכה לאיבוד שבמקום לחזור למטבח הגיעה עד שטוקהולם, ושם חטפה, נו איך קוראים לזה? אה, כן, את הנובל. אבל אני לא מאשימה אותה. היא לא בחרה להיוולד אישה. מה שכן ראיתי איך צריך להשתחוות למלך. אני מקווה שזה נחשב, ובכל זאת תוכל לסלוח לי על האיחור. יש לי עוד בעיה, אישית, קטנה. לא משהו שבחור מוכשר כמוך שמנצח ביד רמה על כל מטומטמת מצוייה לא יוכל לטפל בו כדי לשמור על שליטה - אני מקבלת בחילה מזיופים, ובמיוחד ממשחק גרוע ולא אמין. זה כל פעם מעורר לי את הבטן, ומאחר שאני לא תמיד חושבת בהגיון, במיוחד בזמן בחילה, אני מתפתה להגיב. בטח יהיה לך מה להמליץ לי על זה, אומנם לא מבטיחה להפנים, למה אני קשת הבנה, אבל להגברת היעילות ממליצה לתפור את החורים בדימוי המנהיג /האב הסמכותי שאתה מנסה להשוות לעצמך במיומנות של פיל בחנות חרסינה, כך שיהיה יותר אורגני ומשכנע. כי כרגע זה מתנדנד בין שתי המחלות האלו נו, איך קוראים לזה? בקיצר, כתוב על זה פה משהו, אני לא מבינה אנגלית, ונראה יותר כמו עמוד עשן באמצע המטבח והרבה פחות עמוד האש.

מיזוגן

New member
הזכרת לי מישהי שיצאתי איתה פעם

זה היה לפני עשור בערך, בימים שארבתי לסטודנטיות ליד הפקולטה למדעי החיים. משפטים, מדעי המחשב, כלכלה - הכוסיות היו במדעי החיים. ואז יצאתי עם אחת מהפקולטה שהיו לה ציצים מדהימים שלא מהעולם הזה, כאלה שהייתי חייב להשיג. הבעיה שבאותם ימים הייתי צריך להקשיב כדי לגעת בציצי (תודה לאל על מוסד הנישואין ועל מועדוני חשפנות) והיא הקיאה לי בדייט את כל הנלמד בלי לסנן ובלי לקשר למילים הבודדות שהצלחתי להשחיל בתוך השיטפון. כמו שטענתי, נשים סופגות כל שטות שנזרקת לאוויר ומה ייספג יותר טוב מאשר תיאוריות הפוך על הפוך, שפשוט מתלבשות כמו כפפה על המח הנשי. למה שלא נסבך דברים על מנת להבינם. תסביך עליונות הוא למעשה תסביך נחיתות, אנטישמיות היא למעשה הערצת יהודים והומופוב הוא בעצם הומו מדחיק. וכמובן שהשם הלועזי נשמע יותר טוב מהעברי, סופריוריטי קומפלקס. וואוו. תגידי גברת מפלצת, איך מצלצל לך תסביך אלקטרה? לא נשמע לך חכם ונאור? כל נפיחה של מילים גבוהות ונאורות העטופה בשם מפוצץ מוצאת את דרכה היישר אל המח הנשי, ומשם היא תשתחרר בכל הזדמנות למען יראו כולם כמה מלומדת הדוברת. ובכן אין לי מושג עד כמה מדהימים שדייך, כך שאין לי שום צורך להנהן בהערצה לנפיחה הנאורה. ואם כבר מדברים על תסביך נחיתות, מגיע השימוש בגברת הנכבדה שזכתה בפרס נובל. כמו כל אדם שחש עצמו נחות, ברגע שאחד מהמגזר שלו מגיע למשהו, הוא מיד מנופף בו בגאווה מטופשת. כמו השחורים שגאים בזכיית אובמה, כמו תושבי קרית גת שגאים בנינט וכמו הישראלים שגאים בכל דוגמנית/שחקנית/כדורגלן שמצליחים בניכר, כך גם את גאה באישה שמצליחה לגרוף את הפרס היוקרתי. זה שהיא האישה ה-13 מתוך יותר מ-530 זוכי פרס נובל, זה בכלל לא משנה. היא זכתה והיא אישה ועל כן הזכייה שלה היא גם הזכייה שלך וההוכחה שגם את שווה משהו. יש איזה שם מדעי נאור לגאווה המגוחכת הזאת? אולי תלמדי משהו מהאישה החכמה, שהודתה לא מזמן שרק בגיל 68 היא למדה שכשעולה נושא לאוויר שאין לה שום מושג בו, עדיף לשתוק.

למרות שיש לי ציצים מדהימים

אתה עדיין לא עושה לי את זה . את רגשי הנחיתות. אתה עדיין לא שם. בשביל זה אתה צריך להיות באמת טוב יותר, ולא רק ברמת השכנוע העצמי, ובכמה קומות, במקומות שבהם אני חשה חוסר שלמות וחולשה, ושמהותית חשובים לי (כרגע מתקשה לחשוב על משהו חוץ מאולי תפירה ומקרמה - שני תחומים שהכשלון בהם הותיר בי צלקת קשה לכל החיים, וכל מי שיודע את המלאכה טוב יותר עושה בי חלוש'ס). תעבוד קשה יותר, אתה נדוש ומתעצל, בעיקר בגלל הנחת יסוד שגויה מבחינה אסטרטגית. בקרוב אאבד כל עניין, ואתה לעומת זאת עלול לאבד את מעט הקהל שממנו אתה מתפרנס. הרי לא באת לכאן סתם לזרוק העלבות (אם הדגש על ההברה הראשונה, כמו אצל הילדים) ורעל סטריוטיפי על נשים? אתה לא איזה
, שבא כדי "למשוך אש" כי הוא זקוק נואשות לתשומת לב ומתריס בהפוך על הפוך כדי לזכות במבוקשו? גם אתה הרחת את הריח הנאור של כותלי האוניברסיטה, גם אם דרך הניחוח שנתפס בציצים של הלומדות בה, ויש לך פואנטה, הלא כן? ואתה רוצה להחדיר אותה למודעות בתפקיד "שנטלת על עצמך" (ולא סתם לז^&%&ן במוח)? או שנסחפתי ובכל זאת הערכתי את הכוונות שלך יתר על המידע? אם כן, עמך הסליחה
.

דעתך חשובה בעיני הבחור

כקליפת השום היות ובעיניו את נחותה ומטומטמת ועדיין את מתעקשת להמשיך להתקשקש איתו. לא עלה בדעתך, אני מניח, שעצם ההתקשקשות הזאת בלי קשר לעומק, רוחב ומורכבות הטיעונים שלך רק תומכת בגירסא שלו של מצב העניינים?

ידידי, תנוח דעתך

הערכתו של הלה לא מטרידה את מנוחתי בלילות (גם לא בימים) כהוא זה, לעומת זאת מצב הכביסה המלוכלכת בפינות מסתור - כן. בזמן שאתה מוטרד (תודה, אני מוחמאת) מרמיסת כבודי הוירטואלי באמצעים עוינים, עיני בכלל נשואות לשלום העולמי. למענו בכלל, ולמען שלום בית בפרט, כל האמצעים כשרים
. אם אתה לא מאמין לי, תשאל את אובמה. הוא קיבל על זה נובל, וכבר שלח את כוחות השלום לאפגניסטן. הוא, אגב, גבר. יעני יציב בדעתו, יעני מותר להסתמך עליו. עכשיו תגיד לי אתה, בתור בחור הגיוני, אתה מעדיף שכל זה יתרגש ישירות על בעל הגרביים "החף מכל פשע", בלי שעבר ריכוך? מה אתה, פרשת מהאגודה למען זכויות הגבר במשפחה
? ולעצם ההתקשקשות. למען הסר כל ספק 'הגרסה שלו' אינה מחפשת תימוכין אם כי מקיאה את עצמה לדעת עם ובלי כל קשר למציאות, זה חלק נתון, בכללי המשחק. בשיטה הזאת הכל תומך בהכל. כך שגם בפנייה הזאת שלך למשוך אותי מהתפלשות בבוץ עם זכר פגוע, עולב ומתגרה, יש סוג של הפגנת מנהיגות שמחזקת את מעמדתך כמתחרה ראשי העומד בינו לבין התואר האבוד של זכר אלפא. חתיכת תרנגול, אתה חושב שלא קלטתי אותך?!

מיזוגן

New member
הנקבה ממדעי החיים כנראה סיימה בהצטיינות

שכן אפילו היא קלטה את אותות המצוקה. גברת מפלצת האם יש תסביך המתאר את מה שחש מדען הטילים שלכם? ככה זה, גברים הם יצורים טריטוריאליים. התרנגול השרמנטי מבחין ברחש שמעורר התרנגול החדש אצל פרגיות הפורום וחושש למעמדו בלול. כבר בפעם השנייה הוא מניף את כנפיו אל על ובוחר בטקטיקת ההתחנפות המשלבת כמה שיותר אייקונים ממיסים, מה שמצביע בבירור על פאניקה מוחלטת (שכן טקטיקה זו עומדת בניגוד גמור לעצה שהשמיע בעבר לגבר נשוי שלטריטוריה שלו חדר גורם שלישי). כל זאת על אף דברי ההרגעה שלי שפניי לשלום ואין בכוונתי לאיים על מעמדו זה. האם זוהי קבלת הפנים שלה זכה כל תרנגול שביקר בעבר בלול, או שזו הפעם הראשונה שהתרנגול חש כה מאוים? אם אכן זוהי הפעם הראשונה הרי שזו המחמאה הגדולה ביותר שיכולתי לייחל לעצמי. כמעט עושה לי חשק לפרוש בשיא, אך אל דאגה בנות, עוד לא נולד הפולקה שירתיע תרנגול כמוני. ובכן תרשי לי לשלוח לו דברי הרגעה נוספים למען יחדל להתבזות כך לעיני כל. הרחש הוא זמני בהחלט והוא נובע בעיקר מהיותי חדש ומגרה. עד מהרה יתרגלו פרגיות הפורום לנוכחותי ויחזרו להשתהות מכרבולתו ומקריאות ההשכמה של האלפא הוותיק. מה גם שאיני מתכנן לשהות פה עוד הרבה וכל כוונתי היא לשגל כמה פרגיות ולהיעלם אל תוך האפלה. הוא יהיה זה שינחם את יגונן ברגע שזה יקרה, ואני כולה אהיה זיכרון מתוק אמנם אך מתעמעם.

נומלה

New member
או העידן הקפיטליסטי הקשה

פעם היה מספיק לגרור את האשה בשערה למערה ולנהום "הומבה הומבה" כדי לקבל את המבט המזוגג. היום? לפחות ארוחה במסעדה. נחס.

yezra7

New member
תגביל את ה"אבל" שלך

אתה צריך לעשות לך זמן מסוים שפה אתה מפסיק להתכיין וממשיך הלאה. אם תשקע בזה לא תצא מזה. כאבי לב זה הכאבים הכי כואבים שיש...אבל צריך לדעת מתי לעשות לזה סטופ. תגדיר את עצמך מחדש ..כלומר תגיד לעצמך שעכשיו אתה מכיר מישהי חדשה.. תחשוב מה עשית ביחסים הקודמים שלדעתך היית צריך לעשות אחרת ותנסה לא לעשות שוב את אותן שגיאות אבל כל אישה לגופה...וזה שזה קרה לך כבר בעבר לא אומר שזה ייקרה שוב. יש כל כך הרבה נשים מדהימות בארץ..כנס לאתרי הכרויות..תהיה אדם שאוהב את עצמו וקום על הרגלים ותתחיל ללכת בראש מורם. לא קרה כלום, כנראה שהיא עשתה לך טובה ענקית...לא בשבילך..הלאה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אל תשקע בזה:)I תתחיל לעשות דברים שאתה אוהב, מכון כושר, סלסלה, לרקוד זה מאוד משחרר:)* בהצלחה

hagitoby

New member
אני ממש ממש ממש מצטערת

שדבר כזב כואב קרה לך,אני באותו המצב לפני כמעט חודש אני וחבר שלי קרוב לשנתיים נפרדנו,הוא אמר לי שהוא לא אהב אותי בחודש האחרון,ומנגד הוסיףשהוא צריך להיות לבד.. כמו שניתן להאמין היה קשה לי להאמין מה יותר נכון כיוון שקשה לי להאמין שתוך חודש מפסיקים לאהוב. גם לי קשה להאין ולבטוח,תכלס הנה בן אדם שאתה אוהב והוא התנהג אליך בצורה כזו שגורמת לך לשדר-אני לא מעוניין,וקשה לי לבטוח באנשים. אל תחווה את זה לבד,יש המון אנשים שאוהבים אותך..קח את הימים הראשונים כדי להתאבל-תאכל גלידה,תצפה בחברים..אלו דברים שעוזרים לי..אני מקווה שיעזרו לך.. בכל אופן תמיד תדבר ותוציא את הכאב..הגוף אחרי כמה ימים לא מסוגל פיזית לשמור את הכאב הזה,ואתה תרגיש יותר טוב. אומנם המקרה שלי שונה משלך,אבל לך מגיע בחורה הרבה יותר טובה ממנה..אני מקווה שתמצא אחת בעתיד אבל כרגע תנשום ותעכל את המצב החדש.. שיהיה בהצלחה!

למעלה