מרוסק..

Arik Sharan

New member
מרוסק..

לא יודע אם זה המקום.. אבל אני חייב לשחרר קצת קיטור.. הייתי עם בחורה בקשר כשנתיים וחצי עד שלאחרונה ההתנהגות שלה כלפי החלה להיות מוזרה, אדישה יותר נכון אם לומר. הכל הפך למובן מאליו, התשובות שהייתי מקבל היו בנימה מזלזלת, כמעט ולא היינו מתראים, אכלתי את הלב, דיברתי איתה על זה , כאילו כלום אחרי יום הכל היה חוזר לקדמותו. לפני כחודש ההתנהגות שלה החמירה עוד יותר, משהו בבטן כבר התחיל להציק לי שכנראה קורה פה משהו מתחת לפני השטח, התפללתי לכל מי שרק הקשיב שהלוואי שאני טועה ובאמת עובר עליה משהו שמה לעשות, לא רוצה לשתף אותי כל כך. השיא היה שחליתי למשך שבוע בקושי טלפון קיבלתי ממנה, שלא לדבר על לבוא לראות איך אני מרגיש. עשיתי משהו לא ממש מוסרי אבל אין מה לעשות לא יכולתי לשאת את המצב יותר, נכנסתי למחשב שלה לפייסבוק, חשכו עיניי, בגידות על ימין ושמאל עם החבר לשעבר, תכנונים עתידיים לגור יחדיו, (הוא לא בארץ באופן קבוע) . רציתי למות, הבנתי שזה דרך שאין ממנה חזרה היא אפילו לא הכחישה, היה נראה שלא אכפת לה, ועדיין נראה כך. זה פעם שניה שזה קורה לי, הקשר הקודם היה כמעט 3 שנים וקרה לי אותו הדבר. חשבתי שאני אהיה קצת יותר חזק בגלל שעברתי את זה כבר, אבל בדיוק ההפך אני לא מפסיק לבכות בלילות, לפני כמה ימים חלפתי על ידה ברחוב התקשתי לנשום ופרצתי בבכי.. אנימ מאוהב בה ברמה מטורפת, אבל מדבר כזה אין חזרה ואין מחילה, זה לא סתם סטוץ , נפילה לא יודע איך לקרוא לזה אפילו.. אולי על זה הייתי מנסה לפחות להתגבר. אני יוצא כמעט כל יום, בחורות לא מביטות לכיוון שלי אפילו (כנראה אני משדר שמשהו לא בסדר) .. ניסיתי לשתף חבר.. אבל הוא לא מכיר את הסירה הזאת... אני מרגיש לבד, אני מרגיש שאני קורס, והפעם הזאת קשה פי כמה וכמה. הייתי חייב להוציא את זה איכשהו... שוב מצטער אם זה לא המקום.

גארוטה

New member
ועכשיו, אחרי ששיחררת

קצת קיטור, תגיד, אתה באמת מאוהב בה בטירוף או שזה רק משהו שאתה מספר לעצמך מהמקום הכואב של הפגיעה מהבגידה שלה? אתה אומר שאין מחילה ואין חזרה (ובצדק), אז איפה הכעס על מעשיה? לאן הוא מופנה ולמה הוא הומר לאהבה מטורפת? שאלות שכדאי שתשאל את עצמך כדי להבין גם קצת דברים על עצמך והכי חשוב, תנסה לתעל את האנרגיות המבוזבזות על בכי למקום אחר, למקום בו תנסה להבין למה הדפוס הזה חוזר על עצמו בפעם השניה, אחרי מערכת יחסים יחסית ארוכה ואיפה החלק שלך ביחסים שמביא כבר בחורה שניה לבגוד באמונך, לאבד בך עניין, להפסיק להתייחס, להפוך לאדישה ולהתייחס אליך כמובן מאליו? תאמין שיצא משהו טוב מהחויה שעברת, ויצא, אם תלמד דברים על עצמך ותדע איך לעשות דברים אחרת כדי שלא תמצא את עצמך באותו מקום שוב ושוב.

Arik Sharan

New member
אז ..

אם אני קורא בין השורות... אז מה אני לא צריך להיות כזה "בחור טוב" ?.. כי מצד שני אותה האחת מהפעם הראשונה הבינה ממזמן כמה היא טעתה ומה היא איבדה.. (מבלי להשוויץ או משהו כזה..) לא יודע מה להגיד לך, אני כועס מאוד אומנם, אבל כנראה בניתי חומות די גבוהות איתה שעכשיו נפלו לי ברגע אחד.. אולי הייתי באמת תמים.. בסה"כ הייתי מי שאני.

גארוטה

New member
אז זהו

שפה אתה טועה. תראה מה בחרת להבין, אני לא צריך להיות כזה בחור טוב? אז אני אהיה מניאק! יפה. כאילו אין באמצע, זה או שחור או לבן, אם אני לא בחור טוב אז אני ישר הופך למניאק ועכשיו אף אחת לא תעז להתנהג כמו השתיים האחרות. למה אתה לא מסיק שאולי אתה צריך להיות קשוב, עירני, לקרא נכון את הבחורה ואת היחסים, לתת אבל גם לדעת לקבל, לא לעשות דברים באופן חד צדדי, ליצור תקשורת טובה ויחסי אמון הדדיים כדי שהבחורה שאיתך לא תיאלץ לפעול מאחורי גבך ותדע לבוא ולדבר על הרגשות שלה. לא צריך להתאמץ ולקרא בין השורות הכל כתוב בשורות עצמן...

felka

New member
אני מסכים עם רוב הדברים!

אם זאת הבחור לא הסיק שהוא צריך להיות מניאק. הוא שאל האם עכשיו צריך להיות פחות טוב. זאת הייתה שאלה. אני חושב שהעניין לא פשוט וצורת גישה פשטנית לא תעזור פה. כמו בכל תהליך של פרידה הוא צריך להיות מישהו (וכן מר בחור לא ביית אתה כי היית עסוק בלהיות טוב לבחורה). אני גם לא הייתי מסיק ממה שקרה שהוא לא בנה איתה יחסי אמון. יש פה גם את הצד שלה. אריק, אתה יכול לכאוב, לבכות ושתהיה מוכן אתה גם יכול לשבת ולהבין מה לא עבד ומה אתה לא תעשה פעם הבאה

לנושנוש

New member
לא מתחשק לי לרחם עליך.............

פעם הבאה תהייה קשוב לסימנים ותפסיק את הקשר כשזה נהייה לא קשר. איזה בחורה תסתכל עליך עכשיו? אתה פגוע וכועס. לא שמעתי שזה מה שמעודד אנשים להתקרב. אולי חכה קצת?

נונה17

New member
Fooled me once shame on you

Fooled me twice shame on me. במילים אחרות - כנראה מדובר כאן בדפוס, כנראה שיש בך משהו שמכחיש בטירוף כשכל הסימנים שם ושהכתובת מרוחה על הקיר באותיות ענק. אני מסכימה עם מי שאמרה לך שכרגע אין לך מה לחפש אצל בחורות אחרות. הן כנראה קולטות את הייאוש שלך מקילומטרים. לפני שאתה מחפש קשר חדש נסה קודם לרפא את עצמך ולבחון איפה טעית (פעמיים!) ומה אתה עושה כדי שזה לא יקרה שוב.

Arik Sharan

New member
כנראה..

שבסופו של דבר כשזה טוב מדי.. אז זה לא מספיק טוב. תמיד אני יכול להפוך להיות "המניאק" נקרא לזה שמתייחס לבחורה במידה "מסויימת ומוגבלת" ועם זה מגיעים עוד כמה תוספות... אני פשוט לא כזה .. אבל אחרי איך שזה נראה פה אולי כדאי להתחיל.

נונה17

New member
זה לא מה שאמרתי

אתה ממש לא חייב להיות מניאק כדי לפתח עמוד שדרה. כל מה שאתה צריך זה לזהות סימנים ולפעול לפיהם. אפשר להיות נחמד לגמרי ועדיין לעשות את זה.

czar

New member
האגו שלך בוכה בלילה לא אתה

אל תנסה לעשות הרבה, תן לזמן, הוא כבר יעשה.

"הייתי עם בחורה בקשר"

כבר בהגדרה יש פה בעייתיות : האם הייתם חברים? האם דיברתם אי פעם על מחוייבות זה לזו? על העתיד? לא ציינת גם אם היה שם סקס או לא. גם זה שנפגשתם "לעיתים" קצת מחשיד שאתם לא שידרתם באותו התדר. אני חושבת שאתה רצית לראות בזה זוגיות והיא בכלל ראתה בזה משהו אחר (ידידות? יזיזות? לא יודעת מה...) ואם זה קורה לך כבר פעם שנייה, אני חוששת שהבעיה היא אצלך : אתה כנראה לא קולט נכון את המסרים שמעבירות לך בנות הזוג (במפורש או במרומז) וממשיך לדבוק בפנטזיה ביצרת לעצמך על היחסים. בפעם הבאה (ותהיה אחת כזאת, אל תדאג) תהיה יותר מפוקס : תחליט אם הבחורה מתאימה, אם אופי היחסים מתאים ורק אז תמשיך את הקשר, אל תמשוך שנתיים וחצי במערכת יחסים שמוגדרת ב"אנחנו בקשר".

עכשיו גמרתי לקרוא את כל השירשור

והבנתי שכתבתי סתם, כי כולם כבר חשבו על זה לפני, ורק אתה עדיין חושב שכולנו טועים והבעיה היחידה היא שאתה פשוט בחור טוב מידי... לא נורא, אם לא בחורות, לפחות שמור לך מקום בגן עדן.

seeyou

New member
תקרא בעיון את הפוסט של נוי6 ../images/Emo152.gif

לא כול אחד יכול להיות "מניאק מתוק"
(שלמרות מה שהוא עושה "סולחים לו ואוהבים אותו) הגברים מחולקים לכמה קבוצות בולטות -ידידים -חברים -בעלים -מאהבים מעט מאוד מצליחים לכלול את כול התכונות ביחד. אם הבנתי אותך נכון אתה מועמד להיות "בעל טוב" (יש לך זמן-אתה עדיין צעיר לא בשל לזה
) אני סבור שהבנות עם החוש שלהן מצליחות לקרא ולקרוע אותנו
הבחורה לא "בגדה" בך כמה שהיא בגדה בבחור שחושבה לגור איתו ביחד! אל תצפה מהבת הזוג שלך ממה שמצפים מהאם
(בקשר למצב הבריאות שלך) הקשר הזוגי מבוסס על אינטרסים אישיים
זוגיות טובה מתבססת על פשרה של חלק מהאינטרסים האישים. אם תציג את עצמך כאומלל ככה יקבלו אותך אנשים הם שחקנים
- לא תמיד מציגים את האמת על הפנים שלהם אלא את הדמות של ההצגה.- פרט לאלו שכתוב על המצח "Fuck me " לא להתבכיין לבחורות על מה שעברת יוסי

תקווה77

New member
הבעיה לגמרי אצל הבנות... אתה לא אשם

אני לא מסכימה עם כך שהבעיה אצלך... זו שטות!! פשוט הבחורות שאתה נופל עליהן הן "מניאקות" אבל להגיד שאתה האשם זה לגמרי מגוחך... עצתי אליך, תקום ותעמוד על הרגליים זה קרה רק על מנת ללמד אותך דברים טובים אתה בחור טוב ומגיע לך רק טוב הזמן יעשה את שלו וזה יעבור בסוף אתה נסיך שתיפול על נסיכה טובה כמוך..

מכתוב

הבנות שבחייו פותרות את "בעייתן" במציאת בני זוג אחרים תוך כדי תנועה. הוא די "אשם" שהוא נופל על בחורות שהן "מניאקיות" כי זה כבר דפוס חזרתי אצלו - הן אלה המושכות אותו. ולא "הנסיכות הטובות". את יכולה לא להסכים, אבל כשהתוצאות הן צער - זה כן הבעיה שלו.

מיזוגן

New member
אני רואה ששירותיי נדרשים שוב

נאמרו לך הרבה דברים מעליי, אך כמעט כולם לא תורמים במאומה. היחיד שהיה תכליתי והתקרב לאמת הוא כמובן גבר ומתקרא seeyou. אתה מבצע שגיאה פטאלית שרבים מהגברים מבצעים, כנראה משום חוויות בגרותך וחסך של יד מכוונת. יחסים עם אישה מתחלקים לשניים. עד רגע הכיבוש ואחרי רגע הכיבוש. ולא, רגע הכיבוש הוא לא הזיון הראשון. על רגע הכיבוש נפרט בפעם אחרת, אך הסממן המובהק והקל לזיהוי הוא העיניים. יש את המבט המזוגג והלחלוחי הזה בעיני האישה שלא ניתן לזיוף, המבשר שהגיע הרגע המיוחל. אם אתה לא מקבל את המבט הזה בתוך חודשיים, תעיף אותה. ממה שכתבת, את החלק הראשון אתה מבצע בהצלחה והבעיה שלך מתחילה במעבר לחלק השני. על איך עליך לנהוג בחלק השני כבר עברנו בשיעור קודם. לגבי הבעיה הנוכחית שלך שהיא השגת הטרף, ובכן כפי שזיהית יפה מדובר בתשדורת שאתה מעביר. אבא שלי, שהיה דמות אב בשבילי, היה גדול הציידים בקהילתו (אנחנו שושלת מפוארת של מיזוגנים) והוא העביר לי את כל התורה על רגל אחת: "גם אם אין לך שמוק של 30 סנטים, עליך לנהוג כאילו יש לך כזה". אלא שמסעות הציד של אבי התרחשו בעיקר בתקופה הסוציאליסטית ואילו העולם נעשה חומרני מאז. היום זה הכל כסף. אישה נמשכת לכסף ושררה כמו שעמלץ לבן נמשך לדם. מקילומטרים. עליך לשוות לעצמך פוזה של מיליון דולר. פוזה כזאת של "הכל קטן עלי ואני דורך על מינימום חמישה אנשים בכל יום עבודה". כמובן שלא כל בחורה היא כזאת, אבל הרוב המוחלט הן כאלה ובינינו, אם תלך לדוג, איפה תעדיף להשליך את החכה, לא במקום ששורצים בו הכי הרבה דגים? הציד הזמני הזה לא ימצא לך את בת הזוג האידיאלית בשבילך, אך יעלה אותך בחזרה על הסוס וזה כרגע היעד שלך.

Arik Sharan

New member
זה ..

סטירה לא קטנה בלשון המעטה.. אבל אהבתי ולקחתי לתשומת ליבי.

למעלה