מרוסקת

מרוסקת

ביום שישי לפני שבוע+ עברתי החזרה של 2 עוברים מוקפאים. הפעם החלטתי לא להתעסק בזה בכלל, פשוט לחזור לשגרה ולעבודה וככה יהיה לי פחות זמן להתעסק ברגשות... לצערי היום התחילו לי הכאבים הרגילים של לפני וסת: כאב גב תחתון, בטן ורגליים. גם פעם שעברה זה קרה וקיבלתי מחזור ביום הבטא. אני כל כך מדוכאת....אני יודעת שמבחינת פיזית אין בעיה, אני חזקה ואצליח לעמוד בעוד מספר טיפולים עד שנגיע לתוצאה הרצויה. אבל מבחינה נפשית, פשוט נמאס לי, אני מרגישה שהפקירו אותי, שהגוף שלי בוגד בי, אני מרגישה מאוד מסכנה... כולם מתקדמים ואנחנו נשארים מאחור עם חור בלב. מה הלאה? אני בטח צריכה לקבל מחזור, האם אפשר לרכב על המחזור הזה או שאצטרך לחכות חודש נוסף עד תחילת טיפול? אין לנו מוקפאים נצטרך לעשות שאיבה. דקפפטיל אחרון ב 30.08 מתי צריך לקחת עוד אחד?

../images/Emo201.gif

אין לי תשובות לגבי הדקא' אבל אפשר סיפור אישי? רשמת שעברת החזרה לפני שבוע + נכון? כשאני עברתי את ההזרעה המנצחת שלי אחרי מס' ימים החלו כאבי תופת, התקף אנדו' מכל המשתמע מכך ישבתי מקופלת לחצי בבית עם כרית חממית על הבטן ועל הגב לסירוגין, שבוע אחרי ההתקף הזה כאבי תופת שוב המבשרים את בואה של ה
הארורה (זואילי תאשר שהספדתי לגמרי)... בדיעבד - ההתקף הראשון היה - השתרשות ההתקף השני - בישר הריון מלא בכאבי אנדו' ובטא יפה ביום 14 אפשר קצת אמונה ב
שלך? מאחלת לך בכל ליבי שלא תתבדי ותקבלי תשובה חיובית בינתיים שולחת לך שקים של |חביוק|
מכל הסוגים

galim29

New member
יכולה להציע ../images/Emo24.gif

לא יודעת מה עוד אפשר להגיד. ה-
שלי אתכם.

פיצ 50

New member
לגמרי מסכימה עם דמיונית

גם הסיפור שלי היה דומה לזה... הספדתי הריון בגלל כאבי תופת....... אז גם כשקשה, ונכון שפעם קודמת אמרנו לך את אותו הדבר וטעינו אבל אמונה ותקווה זה חלק מההצלחה..... אז תנסי להיות אופטימית..... ואני שולחת לך ים של

annabell Lee

New member
יקירה..ליבי איתך...

אהל לא להתייאש! בכל מקרה, אני מציעה לך להיכנס לפורום פוריות ולשאול שם את השאלות הקשורות לדקא...

יקרה

אולי כדאי לחכות לתוצאות בדיקה לפני שקופצים הלאה...הסיפור של ארץ דימיוני עודד אותי.....מקווה שגם אותך .... מחזיקה אצבעות שלי ושל כולם לקבלת תשובה חיובית. ושולחת המון חיבוקים..

אל תתרסקי לפני הבטא

מקוה שלא תתרסקי גם אחרי
תחזיקי מעמד
בתקופה האיומה הזאת

למעלה