מרוסיה באהבה !!!

מרוסיה באהבה !!!

יש לי כמה דברים מטאטו לאורוויזיון !!! 1. הראיון שבו הן מדברות על לו הגרמנית וההגבה של לו!!! טאטו מעולם לא חסכו בהתבטאויות ורמיזות גסות, והן מביאות את הסגנון הזה לאירוויזיון כחלק מהחבילה. ממש ביום בחירתן לייצוג רוסיה באירוויזיון, לנה ויוליה נתנו ראיון שערורייתי לעיתון Bild הגרמני. יוליה: אף אחד לא צריך לפחד מאיתנו. אבל אנחנו נזכה באירוויזיון! לראלף זיגל הזה אין סיכוי נגדנו עם המכשפה שלו לוּ. לנה: היא נראית כאלו מספר הגברים שהיא שכבה איתם בחייה גדול ממספר בקבוקי הוודקה ששתינו חיסלנו. היינו זורקות אותה מיד מהמיטה שלנו. למה טאטו לא מחשיבות את לו כמתחרה ראויה? יוליה: ברוסיה אנחנו דואגים לעיוורים ולזקנים, אבל אנחנו לא שולחים אותם לאירוויזיון. נראה שבגרמניה המצב הפוך. למה אתן כל כך רוצות להגיע לאירוויזיון? לנה: זה היה הרצון שלנו, כי אנחנו רוסיות בלבנו ובנשמתנו. בהופעה שלנו אנחנו רוצות להתעלות על כל מה שנראה אי פעם על במת האירוויזיון. "ואלה השגרירות של רוסיה המודרנית!" - מזדעק עיתון Bild בסוף הראיון. אבל זה עוד לא הכל, כי למחרת באה תגובתם של לו וראלף זיגל. כך אומרת לו בראיון שפורסם בעיתון Bild ב-20 במרץ 2003: לו: אִלו שתי הילדות המנוזלות האלה היו הבנות שלי, הייתי מרביצה להן חזק בטוסיק. קודם הן צריכות ללמוד מה זה כבוד והתנהגות הולמת." האם את חושבת שאלה נציגות ראויות של רוסיה בריגה? לו: אינני יודעת אם הילדות הוולגריות והשתייניות האלה שכל הזמן הולכות מכות הן שגרירות טובות של מדינה נפלאה באמת כמו רוסיה. יוליה אמרה שאת נראית כאלו היו לך יותר גברים מאשר להן בקבוקי וודקה. לו: אם הוודקה שלהן היתה טובה כמו הגברים שלי, הייתי מברכת אותן. ומה חושב בנידון המפיק והמלחין של השיר הגרמני ראלף זיגל? ראלף זיגל: שתי הדבורים הלסביות האלה רוצות לעקוץ קצת. אנחנו מצפים בשמחה לזימזום שלהן בריגה. 2. עכשיו זה כבר לא שמועות, הכל רשמי! צמד הבנות הרוסי TATU נבחרו הבוקר לייצג את רוסיה באירוויזיון 2003, עם השיר Ne ver', ne bojsia (אל תאמין, אל תפחד). השיר נכתב ע"י Mars Lasar , והולחן ע"י Valeriy Polienko. הוא יבוצע באירוויזיון בשפה האנגלית, ובקרוב תפורסם גם גרסתו בשפה האנגלית. 3.בריאיון שנתן Vlad Yackovlev, חבר ב-OGAE רוסיה, לאתר הבלגי eurosong.be , הגרסה של השיר Ne ver, ne Bosjia שהוצגה בוידיאו-קליפ וניתנה להאזנה ברשת, אינה הגרסה שתבוצע באירוויזיון ותופיע על גבי הדיסק הרשמי. לשיר הוקלטה גרסה חדשה, שבמהלך השבוע הבא תהיה ככל הנראה זמינה באתר הטלוויזיה הלטבית. השינוי יתבטא בעיבוד המוסיקלי בלבד, בעוד שמילות השיר תישארנה ללא שינוי.

GlitterKitten

New member
עדי...

אם את שונאת את טאטו וכל שרשור יורדת על מה שהן אומרות או עושות ....למה את פה?

A d i d a

New member
בגלל ש../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

אתם פשוט לא עונים לי על זה. אני מבינה שאתם מעריצים את הצמד הזה, כמוש אומרים "על טעם ועל ריח אין להתווכח".. אבל למה אתם לא מוכנים לענות לי על השאלה השפוטה הזו? אתם קוראים לעצמכם מעריצים? א יאללה, תתחילו ל"הגן" על ה"אלילות" שלכם.. עד שאני לא אקבל תשובה אני לא אהיה שקטה!

DileMMaGi®L

New member
פשוט הנושא הזה כבר היה פה

ודיברנו על זה בעיה שלך שלא כתבת כלום על זה...

A d i d a

New member
א-הא..../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

מכיוון ש"הדיון הזה כבר היה" וכבר דיברתם על זה, תוכלו אולי לשים לי קישור..? אני רק רוצה על מה דיברתם. ואני לא מתכוונת לקישור הזה. כי לא דיברתם שם על מה זה אומר על יוליה.

למעלה