מרומיה

nina391

New member
מרומיה

היי בנות שונה לי הכנוי מרומיה לנינה .... ראשית אני מאחלת חד שמח ומענג לכולן שנית רציתי לספר לכן שבשאיבה האחרונה לא הצליחו להפרות את הזקיקים ולכן לא הוחזרו לאכזבתי המרובה בשיחה עם הרופא והמעבדה , הבנתי איך שהו שהבעיה לא היתה איתי הכל היה תקין זקיקים יפים , רירית 11 אסטרוגן גבוה , הכל היה חיובי עד למעבדה... כנראה טעות במעבדה , טיפול לא מוצלח של הזרע , אכזבה מאד גדולה . לא נותר לי אלא להתנחם שאני בסדר ביי והרבה מזל טוב לכל הבהריון שבננו

פּוֹנְג

New member
טעות במעבדה? ../images/Emo11.gif

את נשמעת מאד רגועה בתור אחת שעשו לה טעות במעבדה נראה לי שאני הייתי עולה על בריקדות. מצד שני טוב באמת לדעת שהביציות שלך בסדר וזו לא בעיית זרע. בכל מקרה אני מאחלת לך שהפעם הבאה תפצה אותך על הטעות המעצבנת הזו.

מם 1971

New member
נראה לי שאני הייתי מצטרפת לבריקדות

של פונג. כמובן שזה משמח שהביציות תקינות, אבל בהחלט הייתי דורשת תשובות לגבי מה בדיוק קרה שם. מאחלת לך הצלחה בטיפול הבא

need1

New member
באיזו מעבדה מדובר?

כי גם אני שמעתי פעם בתל השומר את הרופא צורח שעוברים לא שרדו את ההפשרה מכיוון שהיתה בעיה במזגנים... ופשוט הייתי בשוק

מה זה כל המחדלים האלה?!

הלב שלי חלש ועצביי מרוטים מדי בכדי לשמוע את כל הדברים האלה ולקבל זאת בהכנעה גמורה! מישהו נתן את הדין לכך?...זה מפחיד אותי לחשוב שכאלה פשלות נעשות ואנשים משלמים מחירים כל כך כבדים! מה קורה פה?! שרון

Galit29

New member
באמת מחדל אבל.....

אולי באמת כדאי לחפש יותר לעומק ולראות למה לא היו הפריות. בהצלחה בפעם הבאה.

אם זה המצב הייתי הופכת שולחנות

תחשבי שכל החודש לוקחים הורמונים את מרגישה כמו סמרטוט ובסוף אין החזרה זה פשוט מרסק לרסיסים. לא מקובל אבל עדיין צריך לברר אם אכן זו היתה פאשלה של המעבדה. בכל מקרה נינה/מרומיה אני מאחלת לך הצלחה בהמשך.

בולה101

New member
הי רומיה אופס נינה.....

שמחה מאד לשמוע שאצלך הכל תקין. קשה לי להבין איך את כזו רגועה, אבל זה בטח שחטפת כבר את הסעיף על מישהו שם. בכל מקרה , הטיפול הבא ינצח

rachel10

New member
באיזו מעבדה מדובר../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

מצטערת בשבילך... מאחלת לך הריון בקרוב
רייצ'ל

נועם@בת

New member
../images/Emo24.gif רומיה../images/Emo24.gif

איכשהו את נשמעת (נקראת) שלווה מידי. בכולופן לא ברור לי מה פירוש טעות במעבדה? האם היתה תקלה, אוו שפשוט הזרעים לא הצליחו להפרות את הביציות? האם היה IVF רגיל או איקסי? באיזה מעבדה מדובר, מי הרופא? סליחה על מבול השאלות, אבל "טעות במעבדה" נשמע משהו כל כך חמור שזה מקפיץ כל פיוז אפשרי.
נועם

למעלה