מרוב עיסוקי במחשב

Avy Sloma

New member
מרוב עיסוקי במחשב

אני סובל למעלה מחודשיים, משריר עורפי ימני "תפוס" וכאבי תופת. יחד עם הצרה הזאת , אני מוגבל בתנועת הצוואר לצד ימין ולמעלה. קשה לי לשחרר את השריר, ולא ניתן להפריד ביני לבין המחשב.. בפרט שכעת אני מרים פרוייקט וזקוק למחשב. אני עובר עתה טיפול בפיזיוטרפיה וזה "עוזר" לי כמו כוסות רוח למת.. אני אדם מבוגר, 54, נכה שיתוק מוחין מלידה. עוצו לי עצה אבי סלומה 5744510 03 פקס´: 6761011 03

היי אבי

שמחתי מאד לפגוש אותך! ןלענין- כפי שדברנו, אין בררה... צריך להתאים את סביבת המחשב לך!!! ולא את הגוף שלך למחשב... וזאת על מנת לאפשר לך כמה שפחות מאמץ ובעקבות זאת הכאבים... על פניו השינויים יכולים לכלול דברים כמו שינוי גובה - כסא, שולחן, מסך ומקלדת. אולי גם מסך גדול עם תוכנת הגדלה. וכן שינוי סוג עכבר ומקלדת... אבל כפי שאמרתי צריך אותך על מנת למצוא את ההתאמה הטובה ביותר. לכן לדעתי הפתרון הטוב ביותר עבורך זה לקבל יעוץ פנים אל פנים. הטובות ביותר בתחום הן בנות קרטן. יש בכמה מקומות בארץ, אבל הרלוונטי מבחינתך זה ת"א. מצורף קישור. במקביל אבקש מסיגל אחת ממנהלות הפורום אשר גם עובדת בקרטן להביע את דעתה. ועד לפעם הבאה. טל

קצר - פירוט בהמשך

אבי שלום, נשמע לי שאנחנו (במכון הייחודי לשימושי מחשב ע"ש קרטן) בדיוק הכתובת בשבילך. אני חייבת לרוץ עכשיו אבל מבטיחה לענות ביתר פירוט מחר ולהיות איתך בקשר. בינתיים תשתדל לא לאמץ יותר מדי את הצוואר ולהקפיד על הפסקות (טיפים ראשוניים בלבד). נשתמע, סיגל

למעלה