מרוב הנוסטלגיה פה...

אייל_18

New member
מרוב הנוסטלגיה פה...

ניסיתי להזכר מה השיר האהוב עליי מכל נציג ישראלי באירוויזיון, מתוך מה ששמעתי... אילנית - ´למה למה´ (אילן ואילנית) "למה למה לא ענית לי על כל מילותיי, אמור לי..." כוורת - ´שירות עצמי´ "לא מתעצבן, לא מתלונן, רק מספר, כדי לא לשעמם" שלמה ארצי - ´אחרי הכל את שיר´ "אחרי הכל את שיר, לא עוד בשר ודם" שוקולד מנטה מסטיק - ´שוקולד מנטה מסטיק´ "שלוש בנות אנחנו, ירדנה רותי לאה, ואוהבות אנחנו ממש להשתגע, מי שרואה אותנו הוא חושב מיד: מי המנטה מי המסטיק מי השוקולד!" יזהר כהן - ? גלי עטרי - ´לילה בלעדיך´ "אני עוד אלמד לחיות בלי לבכות ובלי לחכות, לילה בלעדיך..." הכל עובר חביבי - ´הלילה´ אבי טולדנו - ´הורה´ עופרה חזה - ´אם ננעלו´ "Oh my god I need your help...אלוהיי..." ירדנה ארזי - ´עגילי דמאר´ "הזמרת מתימן, שושנת הארגמן מגישה כלניות ושיר הלל..." ריטה - ´עטוף ברחמים´ "אל תמהר, אל תמהר לצאת אל רגע האמת, אל תשבר, בסוף תצא אליי..." דץ ודצה - ´אני שר לך´ "אני שר לך, אני שרה, לה לה" דפנה דקל - ´אחכה לך´ "...אחכה לך, אחכה לך, קח את הדמעה את הכאב" (?!) דנה אינטרנשיונל - ´צל חולף´ "כשאני נוסעת אני לרגע שוב שוכחת את כל הכאבים שיושבים אצלי בלב" שרית חדד - ´הייתי בגן עדן´ "הייתי בגן עדן ועכשיו הלב פצוע, זה סיפור כל כך ישן וידוע" ?May I have YOUR votes now

אהוד_

New member
אוקי

טופ 5: 12- דנה אינטר 10- גלי 8- ריטה 7- ירדנה 6- שוקולד מנטה מסטיק

TheShis

New member
שירים אהובים של נציגי ישראל:

אילנית - "אהבה היא שיר לשניים" (אלא אם כן מחשיבים גם את שיא הפתיחה של "פרפר נחמד"). כוורת - בלתי נסבלים בעליל. שלמה ארצי - חסר כשרון כמעט כמו הבן שלו. שוקולד מנטה מסטיק - "אמו שלום". יזהר כהן - הייתה לו בכלל קריירה מעבר לחאלטורה של האירוויזיון? חלב ודבש - "אני מאמין". גלי עטרי - "נפאל". הכל עובר חביבי - "הלילה". אבי טולדאנו - "הורה". עופרה חזה - השיר שהיא שרה בתור יוכבד, לבנה (משה), בסרט "Prince Of Egypt". מוטי גלעדי ושרי צוריאל - "יבוא יום" (אחלה שיר, חרא ביצוע). הבטלנים - חארטה אחת גדולה. ירדנה ארזי - "דרישת שלום". גילי וגלית - "דרך המלך". ריטה - "רגע פרטי", "עטוף ברחמים", "לא בת 16". דץ ודצה - "כאן". דפנה דקל - שום כלום. להקת שירו - "שירו" (אחלה שיר, חרא ביצוע, שנבע מבמוי נורא). ליאורה - "אמן" (מאולץ עד כדי קיטש). גלית בל - כל הכבוד לצה"ל. דנה אינטרנשיונל - פשוט מדהים. כל מילה נוספת שהיא מוציאה מפיה בראיון מוכיחה רק עד כמה מדובר בבנאדם טיפש. ט-י-פ-ש-ה. :) ובאשר לשירים - טרם מצאתי שיר טוב/סביר שלה. עדן - "יום הולדת". פינג פונג - נו, באמת. טל סונדק - "אין דבר" (בגרסתו המקורית). שרית חדד - הפרסומת לעוגת הבית של אסם (טרם עידן אנורקסיותה). :)

אהוד_

New member
אה, איזה סתימות מצידי..

אילנית -הנה ימים באים כוורת - העולם שמח שוקולד מנטה מסטיק - שלוש בנות אנחנו יזהר כהן- אל האור חלב ודבש עם גלי עטרי - ChinaTown עם רק גלי עטרי אז - אמצע ספטמבר ודרך ארוכה, וגם one night איתו חביבי - לילה בכרך אבי טולדנו - הורה עופרה חזה - לצאת לצאת (מתוך שלאגר) ירדנה ארזי - שוב בתמונה, חפץ חיים (גשם עומד לרדת) ריטה - ימי התום אורנה ומשה דץ - פעמון הזכוכית ואנשי הגשם דפנה דקל - מי יציל את הבית שלי??? זוכרים? :) שרה´לה שרון - נו באמת.... ליאורה - בכיוון הרוח, האלבום הראשון שלה לא רע דנה אינטרנשיונל - מגנונה ו let´s kiss עדן - עדן פינג פונג - בורגר ראנ´ץ שרית חדד - תלך כפרה עליי

אייל_18

New member
ליאורה הוציאה אלבומים?!

את זה לא ידעתי. אני זוכר, בזכות הפירסום המאסיבי ברדיו, שגלית בל הוציאה את הראשון או השני שלה לפני כמה חודשים, אבל על ליאורה לא שמעתי. "תלך כפרה עליי" כמעט נוראי כמו "תשתוק תשתוק אהוב שלי" (בהנחה שזה לא אותו שיר). מוזר שאף אחד לא הזכיר את הדואטים שלה עם טיפקס: "כשאני איתך אני כמו דג" ועוד אחד שהולך בערך ככה; "למה הלכת ממנו, איך עזבת אותנו, אנו שואלים כל פעם מחדש... רציתי תל אביב..." השירים הראשונים שהיא נחשפה איתם היו בהרבה יותר טובים מאלה של היום, ב-1997. אז, כשהיא עוד נראתה בת 40 פלוס, לבושה בז´קטים מזעזעים, לחוצה ולא בטוחה בעצמה. זה אפילו דיי *משעשע* לראות אותה בקליפים עם טיפקס, כשהם זזים ורוקדים, בזמן שהיא נועצת מבט לתוך המצלמה בחוסר אונים, בנסיון למכור את עצמה בכבוד.

אהוד_

New member
אכן, ליאורה הוציאה שלושה אלבומים...

לפני שהיא חזרה להיות עקרת בית.... הראשון אני לא זוכר את שמו, אבל הוא אלבום טוב השני היה עצב ושמחה ואילו האלבום השלישי מעט מאוד אנשים יודעים עליו היה פרוייקט אתני... מעניין באמת איך האלבום של גלית בל אני אוכל עכשיו חבוש, פרי חדש טעים לאללה, מישהו שמע עליו?

אייל_18

New member
"דרישת שלום" זה כ"כ יפה...

"...טירונים חולמים על בית וזקנים על מרחקים..."

TheShis

New member
אכן אחלה שיר, אבל... .

הטירונים יאלצו להמשיך ולחלום על הבית איך שהדברים נראים כיום... .

איליה.

New member
מתוך מה ששמעתי

אילנית - קשה לבחור אחד, אבל אני הולך על "שיר של יום חולין". כוורת - להקה גדולה. "דוד וגליית" או איך שזה נקרא. שלמה ארצי - "אנחנו לא צריכים" בגירסה הישנה בלבד! יזהר כהן - "כמו ציפור מטורפת" (איזה עוד שירים יש לו?) גלי עטרי - שוב קשה לבחור. "שיר הנישואין". ריטה - "עד שתעזוב" - שיר סוחט דמעות. דץ ודצה - "כאן" דפנה דקל - יש לה בכלל עוד שירים ידועים חוץ מ"אחכה לך"? דנה אינטרניישנל - "אני לא יכולה בלעדיך" שרית חדד - מסכים! " הייתי בגן עדן" שיר ענק.

איליה.

New member
טעות

גלי עטרי - התכוונתי לשיר השני שלה מהאלבום "גלידה". לא זוכר איך קוראים לו, אבל הוא מתחיל ככה: "הוא היה טיפה נוירוטי, אימפולסיבי וסגור, בהרמוניה נטורלית כל שעה בלע כדור..." אבל זה לא חד-משמעי, כי יש לה המון שירים יפים.

Yaniv-DC

New member
איליה, מה קרה לך?

מזתומרת "איזה עוד שירים יש לדפנה דקל"? מה עם הדואט סוחט הדמעות שלה עם אדם, "פלאי קלעים"?

איליה.

New member
לא מכיר...

מצטער. אבל אני בטוח שהיא השתתפה בהמון מחזות זמר לילדים. זה משם, נכון?

אהוד_

New member
פלאי קלעים

היית תוכנית כאזת בערוץ 1 לפני 8-9 שנים... אז היה גם פתיח ששרו אדם ודפנה דקל....

איליה.

New member
אה, זאת התכנית שבה צחי נוי השתתף?

זה מהתקופה שבה הייתי מבין כל מלה רביעית בערך שנאמרה בעברית.

למעלה