מרובע = משטרת בית שמש?

shiri 80

New member
מרובע = משטרת בית שמש?

שאלה טכנית קטנה ... תחנת המשטרה האחראית על כל הניידות שמפטרלות באיזור המשולש זו תחנת בית שמש נכון ? לא כי פשוט אם אני הולכת לשלוח מכתב למשטרה במטרה להתלונן על ניידת שבדרך לתפוס "עבריין נמלט "( מכונית עם אופניים שנסעו בלי מספר רישוי ) נסעה בעליה (לפני הירידה לעזקה) במהירות מופרזת לקחה את הסיבוב ונכנסה לשוליים בצורה גסה לפחות שזה יישלח לתחנה הנכונה ... ואגב, אם מי מכם נעצר אתמול חצי קמ לפני צומת עזקה (בין תשע לעשר בבוקר) ויש לו ביד דו"ח ראשית צר לי ,שנית אשמח לדעת מי חתום על הדו"ח. והרשטיק (או מי מנציגי האיגוד) אולי שווה לשלוח למשטרת בית שמש תיזכרות כזו שיש רוכבי אופניים באיזורם וזה אומר שלא רק למכוניות "רגילות" אסור להיכנס לשוליים (או שמא אולי אעביר לך את המכתב?)

ItsikH

Member
ממתי נהגי מכוניות "רגילות" נמנעים מלרדת לשוליים? וממתי החוק הזה נאכף? אמליץ שוב לכל רוכב אופניים חפץ חיים: בהגיעך לסטיה, ולו הקלה ביותר, ימינה בכביש, הצמד עד כמה שחייך יקרים לך לקצה הכביש, הרחק ככל האפשר מהפס הצהוב. אין כמעט נהג שלא "יקצר" את הפניה על השוליים.

shiri 80

New member
הם לא נמנעים אבל...

אבל אם יש תחנת משטרה שלא יכולה לטעון "שלא יכלה לדעת" כי הם אחראים על האכיפה רואים את הרוכבים (אפילו אומרים בוקר טוב) ומכירים את השלטים אז למה לעזאזל הם לא משמשים דוגמא ? עזוב דוגמא למען הדוגמא דוגמא למען הצלת חיים אישית מקפידה לרכב כמה שיכולה יותר בתוך השול אבל לא מדברים אישית עלי מדברים על כל הקונספט היום עברתי ליד ניידת משטרה מעל התא כפפות יש להם מדבקה כזו "אין לבצע מרדף... (את ההמשך אני אבדוק בקרוב) מי ישמע רוכב עם שתי זוגות אופניים על המנשא בלי לוחית רישוי (ולא לא מצדיקה אותו זו עבירה שלדעתי לא אמורה להיעשות על ידנו רוכבי האופניים ) זה שווה חיים של רוכב אחד? שניים ? למה בכלל לקחת את הסיכון הזה במקום שבו אתה יודע שיש רוכבים בשוליים ? אני יודעת שקונים סוג של אשליה שנוסעים עד המשולש כדי לקבל "איזור בטוח" אבל לפחות על תשברו לי את האשליה הזו עם עבירה שמבצעת ניידת משטרה מקומית

ItsikH

Member
../images/Emo45.gif מחזק את ידייך, רק מציין בצער עד כמה הנושא הזה של מיומנות בסיסית ביותר בנהיגה מוזנח כל כך (הנהגים האלו אפילו לא שמים לב שהם עושים את זה). ולגבי אשליית הבטחון ב-../images/Emo132.gif: ראשית האזור בכללותו בטוח יותר מהכבישים שבמישור החוף ללא ספק, ודאי שבשבת מוקדם בבוקר, במגבלות הידועות. שנית שימי לב שצלע אחת של המרובע (כביש 3) בשיפוצים זמן רב ואין שם שוליים אז עדיף להמנע, או לפחות לעבור שם מוקדם ככל האפשר (כל' נגד השעון).

shiri 80

New member
ככה רוכבות בחודשים האחרונים

אכן בהתאם למגבלה של כביש 3 מנוסת לסיים את ההקטע הזה מוקדם ככל שניתן השבת החלטנו שלשם הגיוון נעשה את המרובע עם כיוון השעון תודה

forester404

New member
בגלל ש

>>אז למה לעזאזל הם לא משמשים דוגמא ? בגלל שהם אירגון עלוב מטומטם ומרושע. לא מסוגלים להלחם בפושעים אז שודדים נהגים. במימון כספי הציבור.

לדעתי משטרת בית שמש

לא קשורה לנושא, הכתובת לפניות שלך צריכה להיות: מתנ"א מחוז מרכז (אני לא יודע לאיזה מרחב באזור שייך, לדעתי לכיש או שפלה).

chbimo

New member
מספר הניידת מסתיים ב 680

אני עליתי מכיוון בית שמש כאשר היא טסה לידנו. אח"כ כשעברתי ליידה, רשמתי את מספרה. לפני שהיא עוד הגיעה לשם, בין צרעה לבית שמש, אותה ניידת בדיוק פירססה על קו לבן ויצאה לעוד מרדף הזוי בדרך לעצירת ומיגור נושאי האופניים... אך תכננתי להיעזר בבועז שחר על מנת להעביר את התיאור ואת התחושה הקשה מההפקרות וכדומה לידי ניצב שחר איילון, יש פעמים שצריך להגיע ישר אל הראש.

לקשר אותך ישירות אל ראש אגף

התנועה, אני לא יכול (סיבה טכנית: פשוט אין לי את הטלפון בלישכה שלו). אבל אתה יכול להתלונן דרך אתר המשטרה, מניסיון הם קוראים את התגובות וחוזרים עם תגובה (אני לא יכול להבטיח שהתגובה תמצא חן בעיניך).

מפקדת מתנ"א דרום בקרית גת

יכול להיות שאני טועה אבל יש סיכוי שתוכלי לפנות למפקדת מתנ"א איזור דרום בקרית גת. לדעתי איזור בית שמש זה עדיין בתחום שלהם. המשך יום נעים אסף

Gal isr

New member
ניידת של אזור קריית גת שליוותה

את טים מצמן בשבת האחרונה אמרה שהתחום שלה הוא עד רמת בית שמש.

למעלה