מרואיין חדש - יוגב (yogya)

נטלייי

New member
מרואיין חדש - יוגב (yogya)

תזכורת להוראות המשחק (למי שכבר הספיק לשכוח ולמצטרפים שלא היו כאן בתקופה האחרונה...): בוחרים מרואיין וכל אחד יכול לשאול אותו איזה שאלה שבא לו... (אין הגבלה לכמה שאלות אותו אחד יכול לשאול או להישאל) לא חייבים לענות (מן הסתם) אבל זה די יהרוס אז תהיו קלילים... המשחק יסתיים כשייגמרו השאלות למרואיין (נגיד 48 שעות בלי שאלות חדשות ואפשר לבחור את המרואיין הבא...) כשנגמרות השאלות ומודיעים על סיום המשחק המרואיין הנוכחי פותח שרשור חדש ובו מודיע מי הבא שמתראיין. אבל חשוב לוודא לפני זה במסרים או בכל דרך אחרת שהוא אכן מוכן להתראיין... לאחר שווידאתי את העניין מול המרואיין החדש אתם מוזמנים להתחיל ולשרשר לשרשור זה שאלות ליוגב.

שאלות...

1. למה אתה לא כותב כמעט בפורום? 2. למה אתה לא בא ליצפאן? 3. מה אתה עושה בחיים? 4. איזה צבע אתה הכי אוהב? 5. איזה שיר אתה הכי שונא? 6. מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? 7. מה הדבר האחרון שאתה חושב עליו לפני השינה? 8. איזה סוג סרטים אתה אוהב? 9. איך אתה מעביר אחה"צ חופשי שצץ לך פתאום משומקום? 10. על מה אתה חושב עכשיו? 11. ועכשיו? (סתם... שאלה 11 בהמשך
) 11ב. קפה או שוקו? 12. קולה או פאנטה? ביי ביי ובהצלחה

yogya

New member
תשובות...

1. למה אתה לא כותב כמעט בפורום? ממממ... נראה לי מכוון שלא היו הרבה חדשות בנוגע לאתניקס לאורך תקופה ארוכה, אבל זה לא תירוץ, נכון? ... אשתדל לכתוב יותר. 2. למה אתה לא בא ליצפאן? יש 2 סיבות : האחת מחסור במזומנים לטובת הנסיעה והשניה פצעון בר פיצוץ. 3. מה אתה עושה בחיים? כרגע אני בין עבודות, אך גם כותב שירים. (אם תרצי לעיין באלו שפורסמו יש בפרטיי האייסיקיו כתובת לדפיוצר באתר 'במה חדשה'. ניתן להשאיר תגובות ליצירות. 4. איזה צבע אתה הכי אוהב? נראה לי ירוק, אבל לפעמים יותר כחול... לאחרונה כחול. 5. איזה שיר אתה הכי שונא? תודה ששאלת. יש את אופנת השירים החדשים,השירים חסרי התוכן כמו: 'בלבלי אותו' או 'חולה עלייך'(של ירון כהן) שאני ממש מתעצבן להאזין להם ברדיו בגלל הפזמון ה"עמוק" שלהם. אלה לא שירים שישרדו את מבחן הזמן. 6. מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאתה קם בבוקר? אני מנסה להזכר על מה חלמתי... אבל לא מצליח לרוב. 7. מה הדבר האחרון שאתה חושב עליו לפני השינה? על חלומות כמוסים שעוד לא יתגשמו לי. 8. איזה סוג סרטים אתה אוהב? סרטי מדע בדיוני. 9. איך אתה מעביר אחה"צ חופשי שצץ לך פתאום משומקום? לוקח דף ועט ומחבר מילים לכדי שיר, ואם אין מוזה אז גולש באינטרנט או מתחזק את המחשב. 10. על מה אתה חושב עכשיו? המחשבה שרצה לי עכשיו בראש היא האם תכנסי לדפיוצר שלי ב'במה'. 11. ועכשיו? (סתם... שאלה 11 בהמשך ) אני חושב שאתן לך את הכתובת בכל מקרה : http://stage.co.il/Authors/yogevavraham 11ב. קפה או שוקו? שניהם. אני שותה שילוב של נס קפה ושוקו, שוקוצ'ינו לצורך העניין. כפית נס קפה וכפית שוקו, לטעמי יותר טעים. 12. קולה או פאנטה? אישית אני מעדיף מיץ (אבל בלי הרכיבי פרי ) אבל אם אני ממש צמא אז קולה ואם אפשר כמה שיותר קרה.
ביי ביי

KeLeMeNcY

New member
הגיע זמן הקרציה להגיע../images/Emo151.gif

1. האנשים בפורום נראים לך נחמדים או נלהבים מדי מאתניקס? 2. אתה חולם להיות מפורסם? 3. אתה הולך להופעות של אתניקס? 4. אם כן, מתי הלכת לאחרונה ובאיזה מקום היית? 5. אתה אוהב לגלוש באינטרנט? 6. אוהב לדבר עם אנשים באייסיקיו או אי-מייל או בכלל לא?? 7.מה בא לך הכי לאכול? 8. היית רוצה להצטלם עם אתניקס לקליפ? איזה? 9.שיר של אתניקס שלא היית מוותר עליו בחיים? 10. אתה בן אדם שהולך לפי האופנה ומה שמקובל? 11. תחזור לחדש קשר עם מישהו שרבת איתו? 12. מי מאתניקס היית רוצה להיות? 13.יש מפגש מעריצים עם הלהקה, בדיוק ליד הבית שלך- תבוא? 14. איפה אתה גר?

yogya

New member
והתשובות...

1. האנשים בפורום נראים לך נחמדים או נלהבים מדי מאתניקס? עושה רושם שחברי הפורום נחמדים, אחרי שנתיים "הדממה" מותר להיות קצת נלהבים... הכל בפרופורציה כמובן. 2. אתה חולם להיות מפורסם? אם כוונתך היתה ללהיות סלבריטי אז לא ממש. (לא בשלב זה בכל מקרה). 3. אתה הולך להופעות של אתניקס? אני משתדל ללכת להופעות שבקירבת מגוריי. 4. אם כן, מתי הלכת לאחרונה ובאיזה מקום היית? הופעה האחרונה שהייתי בה הייתה בחולון לפני כמה שנים, הייתי אז עם משקפיים וכשהתחילו להשפריץ מים על הקהל ראיתי רק צלליות עד סוף ההופעה אבל צלליות משורה ראשונה כמובן
5. אתה אוהב לגלוש באינטרנט? כן... בתור איש תקשורת אני חושב שאני קצת מכור לאינטרנט. 6. אוהב לדבר עם אנשים באייסיקיו או אי-מייל או בכלל לא?? אוהב לדבר גם באייסי,וגם במייל וגם במסנג'ר. 7. מה בא לך הכי לאכול? פיצה מקום ראשון, אבל עם הרבה גבינה ושתהייה חמה חמה.
8. היית רוצה להצטלם עם אתניקס לקליפ? כן, למה לא, יהייה ממש נחמד. לא חשבתי על קליפ ספציפי. 9.שיר של אתניקס שלא היית מוותר עליו בחיים? כמעט בטוח שהייתי בוחר ב-'פרחים' מהאלבום הראשון. 10. אתה בן אדם שהולך לפי האופנה ומה שמקובל? אם התכוונת למותגים אז לא בהכרח, אם זה יושב עליי טוב ונוח לכיס אז למה לא. 11. תחזור לחדש קשר עם מישהו שרבת איתו? חסרים פרטים בשאלה כמו מי הבנאדם ועל מה המריבה, לא כל אחד שווה חידוש קשר... 12. מי מאתניקס היית רוצה להיות? לא השקעתי בעניין מחשבה רבה... אני משער שבין תמיר לזאב בסופו של דבר הייתי בוחר בזאב, בגלל הכתיבה. 13.יש מפגש מעריצים עם הלהקה, בדיוק ליד הבית שלך- תבוא? בטח!!! הפעם האחרונה (והראשונה) שפגשתי אותם הייתה ב-1995 בהארד רוק קפה. 14. איפה אתה גר? אני גר בראשל"צ .

KeLeMeNcY

New member
ראשון-לציון!! ריספקטטט!../images/Emo9.gif

1.באיזה בית ספר למדת? 2. למה אין שום קשר בין שאלה לשאלה אצלי? 3.האם שתשב באוטובוס ושתמע אתניקס בדיסקמן (נניח שזה מה שאתה עושה) ומישהו ישאל אותך מה אתה שומע, תתפדח להגיד שאתניקס, כי זה לא ממש "נחשב" בימינו ורוב הסיכויים שיצחקו עליך? (גרסה חלופית לשאלה: האם שישאלו אותך איזה מוזיקה אתה אוהב תגיד אתניקס או שתתפדח?) 4. מה דעתך על פלאפון (טלפון סלולארי למהדרין) האם יש לך ואיזה מכשיר? 5.מציעים לך לעבור לגור באמריקה לנצח (מובטח לך עבודה ומגורים)-תעבור?

yogya

New member
תשובות סבב שני...

1.באיזה בית ספר למדת? הולץ ת"א 2. למה אין שום קשר בין שאלה לשאלה אצלי? מממממממ לא יודע,לא צריך בהכרח,אולי כי ככה את אוהבת
3.האם שתשב באוטובוס ושתמע אתניקס בדיסקמן (נניח שזה מה שאתה עושה) ומישהו ישאל אותך מה אתה שומע, תתפדח להגיד שאתניקס, כי זה לא ממש "נחשב" בימינו ורוב הסיכויים שיצחקו עליך? (גרסה חלופית לשאלה: האם שישאלו אותך איזה מוזיקה אתה אוהב תגיד אתניקס או שתתפדח?) אין כאן מה להתפדח, להפך, זה רק מציין את הטעם הטוב שלי
4.מה דעתך על פלאפון (טלפון סלולארי למהדרין) האם יש לך ואיזה מכשיר? מה דעתי?... אמצעי תקשורת ששינה את התנהלות החיים ברב העולם. יש ונוקיה. 5.מציעים לך לעבור לגור באמריקה לנצח (מובטח לך עבודה ומגורים)-תעבור? לא נראה לי. למה...את מפנה לשם מבט?

נטלייי

New member
והשאלות שלי ../images/Emo13.gif:

איזה בעל חיים אתה הכי אוהב?
איזה שיר לא של אתניקס אתה הכי אוהב?
ואיזה שיר אתה ישר מעביר תחנה כשאתה שומע ברדיו?
איזה תוכניות טלויזיה אתה אוהב? זה מה שעולה לי לראש בינתיים

yogya

New member
התשובות לבנתיים

איזה בעל חיים אתה הכי אוהב? דולפין. איזה שיר לא של אתניקס אתה הכי אוהב? 'נמסים מאהבה' של אבטיפוס. ואיזה שיר אתה ישר מעביר תחנה כשאתה שומע ברדיו? השיר של זולה ממברס, 'תשובה לאהבה' איזה תוכניות טלויזיה אתה אוהב? מסע בין כוכבים הדור הבא, ארץ נהדרת ,יצפאן, והתוכניות של חיים הכט. ביי בנתיים

למעלה