מרואיין השבוע

Roy1232

New member
מרואיין השבוע

בא לכם? זאת עוד פינה שהייתה פה די מזמן, כל שבוע הוגרל חבר פורום אחר שצריך לענות על כל שאלה שתוצג לו משאר האנשים (באותו שרשור!
).

Roy1232

New member
אממ... אפשר לעשות לפי א' ב'

למרות שאז מאבדים את אפקט ההפתעה. אבל זה לא חשוב במיוחד

דיתוּש

New member
מתחילים עם המנהלת (כמובן!),

ואז היא בוחרת את מי לשאול. וכך הלאה, והלאה.

חה. כנראה שרק אחרי כריסמס

בעקרון אני התחייבתי להשאר עד נובמבר אבל כריסמס בלונדון זה כה יפה (אפילו שאני דתיה אומר זאת
) אז בא לי להשאר עד אז

politik59

New member
אז יש סיכוי שתראי הופעה של קולדפליי../images/Emo13.gif

אולי עד אז הם כבר יוציאו את האלבום ויפתחו בסיבוב הופעות, או אפילו לפני צאת האלבום.

politik59

New member
חשבתי שיש לך מקלדת עברית בדירה בלונדון...

זה בטח לא נוח להקליד במקלדת ווירטואלית.את לא יכולה לחבר מקלדת עם אותיות בעברית?

maihlevi

New member
אוי ..מסכנונת...איזה כיף לךך את תראי את קולדפ

-לייי והם ישירווו אתת have yourself a merry little christmas הייתי נותנת הכל כדי לראות אותםם:'(

יש לי, אבל פעם היה טריק כזה שאם רוצים לקבל

עוד מקום בכותרת, שמים מקלדת וירטואלית ואז יש עוד המון מקום... וניסיתי כבר כמה פעמים מזמן וזה עבד אבל כנראה מאז שינו את זה...

Galadriel 3000

New member
בוא נראה

כמה אחים יש לך? צבע תחתונים? חזיה? (משטרת הצניעות
) מה אכלת היום? ואתמול? ואיפה? היית במאדאם טוסו? אם כן, תראי תמונות :) ובווסטמינסטר אבי? (אם לא, תהיי) מאכל אהוב? חג אהוב? שתיה אהובה? זהו :)

והוו.

1. 2 אחים ואחות 2. חסוי וחסוי
3. היום אכלתי בבוקר שני טוסטים עם גבינת שמנת ובצהריים אכלתי כ7-8 פרוסות לחם עם חומוס. עוד לא אכלתי ארוחת ערב אני אוכל עוד מעט רק עכשיו שבתי מבית ספר. 4. אתמול אכלתי בבוקר טוסט כנ"ל ובצהריים גם אכלתי 2 טוסטים כנ"ל, כי הייתי צריכה להיות רעבה, כי היה לנו אתמול שיעור אחרון באולפן, וזה היה מסעדה כאילו אז המורה שאני מלמדת איתה הכינה המון המון המון פשיטדות ולזניה ויאמ מלא. היה סבבה. אני מניחה שזה עונה גם על השאלה של האיפה
5. עוד לא היית במדאם טוסו, אני שומרת את זה לעוד חודש בערך.. 6. בוובמיניסטר הייתי כמובן ^_^ אבל בחוץ. 7. נאמ. אני אוהבת כל מיני מאכלים. בעיקר אם הם עם גבינה. 8. חג אהוב הוא... פסח
וסוכות... וגם פורים וחנוכה נמצאים איפה שהוא מאחורה. 9. שתיה אהובה- תות בננה. יאמ

WhiteShadows

New member
אז שאלות אחרות../images/Emo3.gif

אמן/להקה ישראלית מועדפת: אמן או להקה מועדיפים שהם לא קולדפליי: בריטניה או ישראל? מקום שאת ממש רוצה לבקר בו: מה תעשי אחרי שתשיימי את השנת שירות? מוכרת לי משהו של קין שקנית?
אוהבת אותי? [חסר לך שלא
] עיר אהובה בארץ: משהו שאת אוהבת במיוחד: מה את לובשת עכשיו [זה לא אמור להיות סוטה כמו שזה נשמע
] סוג של אגוז אהוב [פקאן, לוז, מלך, קשיו...רק תבחרי
] בריטים או סקוטים? אירים או סקוטים? אירים או בריטים? המ אני חסרת השראה...אשוב עם עוד

למעלה