מרד הקפה

כוכבית מצויה

Well-known member
אין שום סיבה שלא תהינה במלון שתי מכונות:
האחת מושבתת בשבת כך שגם מי שחשוב לו שלא נעשה בה שימוש בשבת יוכל לשתות קפה שהוכן בה במהלך השבוע.
השניה שתשמש להכנת קפה בשירות עצמי בכל בשבוע כולל שבת.

האחת מושבתת בשבת כך שגם מי שחשוב לו שלא נעשה בה שימוש בשבת יוכל לשתות קפה שהוכן בה במהלך השבוע.
הסיבה היא כסף...

עוד עלות לתיירים.

פולגאר

Well-known member
בוודאי שיש סיבה, כי הכשרות תבוטל.
אם את רוצה מלון לא כשר, תקימי אחד כזה וכשאת באה להתארח בבית מלון כשר, נא כבדי את המקום!
הערה: יש לך בטאבה ובעוד מקומות דיי קרובים מלונות לא כשרים, מי לא נותן לך להתארח בהם?

אם את רוצה מלון לא כשר, תקימי אחד כזה וכשאת באה להתארח בבית מלון כשר, נא כבדי את המקום!
הערה: יש לך בטאבה ובעוד מקומות דיי קרובים מלונות לא כשרים, מי לא נותן לך להתארח בהם?
הוסבר בכתבה שכמו שיש מעלית שבת ומעלית רגילה אחת ליד השניה.

כוכבית מצויה

Well-known member
בדיוק כמו שהפעלת מכונת הקפה בחדר לא פוגעת בכשרות כך גם מכונת קפה שעובדת בשבת ומופעלת ע"י מי שרוצה קפה לצד כזו שלא לא פוגעת בכשרות.

בדיוק כמו שהפעלת מכונת הקפה בחדר לא פוגעת בכשרות כך גם מכונת קפה שעובדת בשבת ומופעלת ע"י מי שרוצה קפה לצד כזו שלא לא פוגעת בכשרות.
אח"כ גם יהיה טוסטר רק לשבת וכו',אין סוף לזה.

הפיתרון כמו בחו"ל צריך להיות,לא יודע מה הוא אבל זה מה שצריך להיות.

כלומר אין סיבה עניינית לא לאפשר מכונה שתשמש בשבת את מי שרוצה בכך.

אתה מוזמן לבדוק לכמה אנשים חשוב קפה טוב בבוקר ולכמה חשוב טוסט...
לילדים הכי חשוב וופל בטוסטר.

היא אמרה שיש לה בחדר מכונת קפה אבל היא רצתה לשתות בחדר אוכל.

כוכבית מצויה

Well-known member
הגיוני לעשות הרבה דברים בשבת בעיני חילונים,
הגיוני לשתות קפה בבוקר יחד עם ארוחת הבוקר גם בעיני דתיים...
אין שום סיבה עניינית לא לאפשר מכונה נוספת שתיתן לחילוניים אפשרות לקפה טוב ולא תפגע בכשרות המלון.

הגיוני לשתות קפה בבוקר יחד עם ארוחת הבוקר גם בעיני דתיים...
אין שום סיבה עניינית לא לאפשר מכונה נוספת שתיתן לחילוניים אפשרות לקפה טוב ולא תפגע בכשרות המלון.
מה עם מי שלא אוהב קפה כמוני?

למה אני צריך לסבסד עוד מכונה(דרך מחיר השהות)?

אני רוצה דברים אחרים לשבת שיגבירו את ההנאה שלי בבית מלון בשבת שהדתיים אוסרים.

כוכבית מצויה

Well-known member
מה עם מי שלא אוהב קפה כמוני?

למה אני צריך לסבסד עוד מכונה(דרך מחיר השהות)?

אני רוצה דברים אחרים לשבת שיגבירו את ההנאה שלי בבית מלון בשבת שהדתיים אוסרים.
לסבסד כשרות עולה הרבה יותר.

הטיעונים שלך הולכים ונעשים הזויים.

כוכבית מצויה

Well-known member
תשתי לפני כניסתך לחדר האוכל או אחרי יציאתך ממנו.
הקפה הינו חלק מהארוחה. אין שום סיבה להפריד אותו ממנה.

הצעתי למעלה פתרון שאינו פוגע בכשרות ונותן מענה למי שלא שומר שבת אבל אתה לא מקבל אותו כיוון שחלק מהעניין הינו כפיה דתית שמשניאה את הדת על חילונים.

פולגאר

Well-known member
הקפה הינו חלק מהארוחה. אין שום סיבה להפריד אותו ממנה.
ברור לך וגם לי שזה לא ייגמר כאן, מחר תירצי פירה חלבי בארוחה בשרית ותדרשי הפרדה.
הצעתי למעלה פתרון שאינו פוגע בכשרות ונותן מענה למי שלא שומר שבת אבל אתה לא מקבל אותו כיוון שחלק מהעניין הינו כפיה דתית שמשניאה את הדת על חילונים.
גם אני הצעתי פיתרון מעלה, אם את רוצה מלון לא כשר, תקימי אחד כזה וכשאת באה להתארח בבית מלון כשר, נא כבדי את המקום!

כוכבית מצויה

Well-known member
ברור לך וגם לי שזה לא ייגמר כאן, מחר תירצי פירה חלבי בארוחה בשרית ותדרשי הפרדה.
שוב אתה שולל את הפתרון לא כי הוא פוגע בכשרות אלא בגלל סיבות לא ענייניות לפצרון שאלת הקפה בבוקר
גם אני הצעתי פיתרון מעלה, אם את רוצה מלון לא כשר,
כמו שכבר כתבתי יותר מפעם אחת הוספת פתרון לקפה לא פוגעת בכשרות היא רק התעקשות על הכפיה הדתית.
תקימי אחד כזה וכשאת באה להתארח בבית מלון כשר, נא כבדי את המקום!
מכבדת לכן ההצעה הינה למכונה נוספת ולא הפעלת המכונה הקיימת. מי שלא מכבד כאן את האחר הוא מי שמתנגד לפיתרון הזה
זו בדיוק הסיבה שכשנהלתי אנשים סרבתי שבאירועים של הקבוצה תהיה התעקשות על אכילה במקומות כשרים. חוסר הנכונות ללכת לקראת החילונים גם כשזה אפשרי גוררת חוסר נכונות גם מהצד השני.

למעלה