מרד הורים

שרוף

New member
מרד הורים

בתחילת דרכו הפוליטית הבטיח ברק לעם ישראל לתקן עוול הגורם לקרע ולחוסר שיוויון בחברה הישראלית.גיוס בני הישיבות אמר הוא צורך לאומי והנה יום לאחר הבחירות הזמין את שס אליו לקואליציה וטרף את כל הקלפים. וההמשך ידוע. התירוץ השיקרי למען השלום התוצאה חוק ועדת טל בקריאה ראשונה ומאות מיליונים של שקלים שהלכו לחבורת עבריינים שהשתלטה על השלטון. באותו יום ברק ומפלגת העבודה הפסידו את קולי בבחירות לתמיד ובאותו יום מר ונמהר גמלה בליבי החלטה קשה מאוד אני את בני לא אשלח לצבא. נוכח חוסר הצדק ואי השיויון נוכח העובדה שמאות טפילים החיים על חשבוני נהנים מחוק אנטי דמוקרטי הנותן להם פטור אוטומטי משרות בצבא ובני שחוק גיוס חובה חל עליו עלול לחזור אלי בארון קבורה. תחשבו טוב טוב אזרחי ישראל בעד מי אתם מצביעים ולמי נותנים אתם את הקול שלכם בבחירות. אני עם מדינת ישראל גמרתי

PINIZ

New member
עבריין באיצטלת צדיק וגם טפיל

אתה גם עבריין וגם טפיל. ברגע שאתה אומר למנוע את גיוס בינך ושלא כחוק אתה עבריין. מאידך אתה גם טפיל שהרי אם גמרת עם מדינת ישראל אז למה אתה נשאר פה? רק מפני שאתה אוהב להישאר צמוד למדינה ולהיטפל לה.

טומי

New member
כמו מאות אלפים

יש מאות אלפים של חרדים שחיים בבני ברק ובירושלים שלא משרתים בצבא ולא מאמינים במדינת ישראל אז גם לחילוני מותר

amor

New member
ישנם מגזרים שלמים שלא משרתים

בצה``ל מכל מיני סיבות . רפואיות , דת , מצפון , מצפן, פסיכים אמנים ואמניות, שחקנים , תלמידי ישיבות וכו` . נוח לנו לטפס על מגזר אחד כי אינו שייך ל``קליקה`` , אך אין זה הוגן. אביב גפן השתמט משרות צבאי ועשה מליונים בתקופה זו. למרות זאת מתייחסים אליו כמו גיבור לאומי , מדוע? מה הוא שונה מהרב קלוץ?

PINIZ

New member
יחי ההבדל הענק

החרדים עושים זאת ברשות שלטונות הצבא. להבדיל ממך שעושה זאת שלא כחוק ושלא ברשות. כך שמעשיך הינם בבחינת עושה מעשה זימרי ומבקש שכר כפנחס. ואני מקווה שהבנת מה שכתבתי.

למעלה