מרד הבנות השמנות

AYELET1

New member
מרד הבנות השמנות

בכתבה זו מדובר בקב´ צעירות אמריקאיות פתחו במרד, נגד מגמת ההרזיה. ובעיקר נגד האמהות שגררו אותן לחיים של דיאטה נצחית... האם המגמה תתפוס תאוצה ? תמהני... מוזמנים לחוות דעתכם.

bladimari

New member
מרד

הנושא במקרה זה הוא הפחות רלבנטי מרד נגד ההורים היה נמצא ויהיה שם בארה"ב,אצלנו,ובכל מקום. ה"אופנה" הזו תקבל אצלנו פחות תאוצה כיון שאצלנו קיימת מודעות (באופן כללי)לנושא . מי שראה בארה"ב חלק מבנות המין היפה (מעל 100 ק"ג) לבושות בהמוניהן במיני ו/או בבגדים קצרים,יכול להבין אולי את חששות ההורים.

גלי®

New member
טוב , צ´מעו , העליתי איזה קילו או

שניים בחודשיים האחרונים , אז הרווחתי את זכות הדיבור שלי , לא ?!
האמת ? הייתי שחיף והיה לי לא רע , הייתי מלאה ולא סבלתי מתסכולים , לא מבינה את העניין הזה של "רזה בכל מחיר"...אוכלת מה שבא לי , מתי שבא לי וזהו ... (עכשיו , בזכות הפסקת העישון שלי , גם רואים שאני אוכלת מידי פעם ...)

AYELET1

New member
בלאדי מרי וגלי

ב"מ - אין פה רק חשש מהשמנה. קרא דיון זה , שהתנהל לא מזמן כאן בפורום. החשש מורכב- לא רק מהשמנה, גם מהרזיה, הפרעות אכילה שונות, גם מפגיעה בתדמית (דבריה של בילבי). גלי - לך בכלל אין זכות דיבור
. אנשים שמדברים על קילו- שניים...
חלק מעניין ה"רזה בכל מחיר" זה , כידוע, עניין נפשי ולא גופני...

bladimari

New member
ובתגובה...

הבת שלי (אחת מהן) כיום בת 13.5 והחלה לאחרונה לפתח גדילה לרוחב. אם נוסיף על זה את האופנה האחרונה של החולצות החלקיות,ניתן להבין מה מקבלים. ניסינו ניסינו/בכינו בכינו והדברים לא זזים כפי שרצינו. אני מניח שנושא ההתבגרות וההורמונים מקבל תפקיד חשוב בבדיקת הנושא ולכן התקפה חזיתית במקרה זה על הגברת לדעתי לא בא בחשבון. מה שכן הובהר לה כי במצב הנוכחי,בגדים שאינם הולמים לחלוטין את המראה לא יגיעו מקופת -האוצר,והיא תצטרך לדאוג למימון עצמי. הנושא כנראה עוזר (לפחות בשלב זה),כיון שכרגע קיימת נכונות להכנס למשטר קצת שונה של תזונה במטרה לפתוח את השנה

AYELET1

New member
קח בחשבון שלפעמים ללחץ חברתי

גם יש השפעה... לא מצדכם. אתם "אבא ואמא", לא "לחץ חברתי"
סביר להניח שהבת תקבל פידבק כזה לחולצות הבטן, שהיא לובשת, שהיא תתחיל לחשוב פעמיים. מה עם נסיון לקבוצה (של בני גילה) של דיאטה? האם לכך היא תסכים?

bladimari

New member
לחץ חברתי

לחץ חברתי אכן בעל השפעה ובתנאי שהוא קיים. הנצחון הראשון בקרב הזה (כמו בהרבה קרבות אחרים) הינה העובדה שהחלה מודעות לנושא. אני לא בטוח שלשים בקבוצה בעלת סטיגמה(שומרי משקל או אחרת) תתרום בשלב זה.

AYELET1

New member
גם אתה דיברת נגד "התקפה חזיתית"

השאלה כמה להמשיך בקרב. גם אם הדבר לא יגיע (חס וחלילה!) לבעיות אכילה כאלו, השאלה מה הנזק לדימוי העצמי. האם לא עדיפים כמה ק"ג מיותרים? והשאלה כמובן, על כמה מדובר באמת. בקשר לקבוצה- מדובר בבת 13 וחצי. כבר די גדולה כדי להחליט אם זה מה שנוח לה, לא?

למעלה