מרדפים - דעות

ilancoll

New member
פשששששששש פעמיים

הלא ידעת כדי שהטמבל יגיע לשופט צריך לתפוס אותו קודם יש שלך פתרון יותר טוב לעצור עבריין שמשתולל ובמנוסתו פוגע בניידות וברכבים של עוברים תמימם ומנסה לדרוס שוטרים על הדרך???? ככה זה תמיד קל לשבת מאחורי המחשב ולחשוב שיודעים הכול כמה פעמים בחיים שלך השתתפתה במרדף (במידה ואתה מתנדב למרות שלא נראה לי) אני מטוח ש 0 פעמים וגם זה הרבה אז עם אין לך מושג מחייך אז על תעביר ביקורת על דברים שאתה לא מבין בהם מרדף זה דבר מסוכן וחייבים לעצור את הרכב כמה שיותר מוקדם המחדל הגדול במרדף שהחל בר"ג ונגמר בצומת אבו כביר עם אזרח הרוג זה שהשוטרים לא ירו על הרכב (וזה גם מה ששואל קצין הבודק שבמקרה חבר שלי קצין במשטרה ששותף לבדיקה ,זו השאלה הגדולה) אם הם היו יורים זה היה נגמר הרבה יותר מהר למרות שיש לי תשובות גם ללמה לא ירו אבל זה לפעם אחרת בקיצור שאתה לא שם אתה לא יודע מה היה בדיוק מה היה ובדר"כ התקשורת גם לא מעבירה דיווחים מדויקים אתה אומר מדינה דמוקרטית ארה"ב מספיק דמוקרתית בשבילך? אתה יודע שבממוצע במדינה בארה"ב יש בין 20 - 30 אזרחים עברינים שנהרגים מירי של שוטרים בחודש אתה יודע שאם אתה תוקף שוטר אתה יכול להכנס למאסר עולם אתה יודע שאם אתה מוציא ידיים מהרכב מבלי שהשוטר בקש ממך יורים בך (וזה לא מהטלוויזה זה מסיור שעשיתי בארה"ב ולאחר שדברתי עם שוטרים שם) ובכוונה לקחתי את ארה"ב כי נחשבת הדמוקרטיה הכי גדולה ואיטליה או קנדה לא הרבה שונה מארה"ב אז שוב שב בבית מול המחשב בחדר הממוזג ותתעסק במשהוא שאתה כן מבין

Shmilkiyahoo

New member
הנה, רק מדברים,

בלוס אנגלס נורה למוות צעיר ישראלי אחרי שלא עצר לשוטרים לטענתם. בטח לא יכול להיות מצב שהוא לא שמע... כנראה שלא נדע, המשטרה כבר הענישה אותו. מעניין כמה מקרים כאלה יהיו פה עם יתנו לשוטרים יד קלה... כמובן שלצד לשני כבר לא תהיה הזדמנות להגיב.... כמה נוח.

ilancoll

New member
הוא נורה למות מסיבה אחת

הוא חשב שהוא בישראל והנה לך דוגמה קטנה מה קורה במדינה הכי דמוקרטית בעולם וזה רק מחזק את דברי מי שבורח יש לו סיבה הוא לא תלית שכולה תכלת אחרת למה לברוח מהמשטרה למה אני בחיים לא ברחתי ? כי פשוט אין לי ממה לפחד אתה לא רוצה להתלכלך בזבל על תשחק בזבל אתה לא רוצה להסריח מחרא על תגע בחרא נקודה כול התרוצים האחרים הם תפלים כי בדרך כלל מי שבורח הוא גם אחד שלא יחשוב פעמיים אם לדקור אותך מחר בגלל שאמרת משהוא שהוא לא כולכך אהב לשמוע או אחד שישדוד אותך ברחוב ואם אתה כולכך מגן על העברינים למנהם אז אני מאחל לך בלב שלם להיות קורבן ואז נראה את חוסר הענים שלך אל מול פשע משתולל

Shmilkiyahoo

New member
איזה אוסך שטויות

מה, לא יכול להיות מצב שמישהו לא ישמע שעוצרים לו? בגלל זה צריך לירות? מה קרה? קרשים לא מספיק טובים? ארצות הברית רחוקה מלהיות המדינה הכי דמוקרטית בעולם. מכיר את "בחזקת חף מפשע עד אשר הוכח אחרת בבית משפט"? לא ידעתי ששינו את זה. ואני בלב שלם ממש לא מאחל לך להיות קרבן של שוטרים. נראה אותך גיבור גדול.

מנסיון של הרבה שנים במסגרת

אין דבר כזה לא שמע אין דבר כזה כאשר הוא רואה את האורות הכחולים מאותתים לו עם האורות קוראים לו בכריזה וכן בטח הנהג סתם החל לנסוע בצורה פראית למרות שיש ניידת אחריו וסתם הוא על הדרך עובר אדומים עוקף בצורה מסוכנת לא עוצר בעצור וכדומה סתם הכול כי הוא לא שמע את התרוצים האלה אנחנו מכירים לא מהיום וכנראה לא סתם זה לא תופס בבית המשפט כנראה השופטים קצת יותר חכמים מהאנשים שיושבים בכיסא החם ומגיבים על דברים שאין להם חצי מושג בענין אני בטוח שאתה לא מתנדב אני טועה? אני בטוח שגם אם אתה כן בטח בקלסי ואין לך חצי מושג בעבודת משטרה ומי האנשים שבדר"כ בורחים ממשטרה ותאמין לי הרוב המכריעה הם לא כאלה שעברו עברות תנועה חוץ מאשר לפעמים ילדים מפגרים שבקושי גמרו י"א הוציאו רשיון וחושובים "כול העולם על הזין שלי וגם החיים שלי" השוטר הרודף אין לו מושג למה התחילו לברוח יכול להיות בגלל רשיונות יכול להיות בגלל שיש גופה ברכב הכול יכול להיות וכן צריך לעשות כול הניתן לעצור את הרכב הנמלט ואת האדם אשר בתוכו בו נניח שזה מחבל (דבר שנוגע לכולם) אבל אתה לא יודע שזה מחבל עד אשר לא תפסתה אותו מה תגיד אז???? ואם לא תפסתה אותו הנה בא הפיגוע כול עוד האדם לא נעצר לא יודעים ולוקחים את הדבר הכי נורא שיכול להיות ולפיו מתנהגים לא רוצה להיות קורבן לשוטרים ???????? בא שוטר שמור על הפה נתן לו לעשות את העבודה שלו (ולא כמו חכמולוגים שאחר כך בוכים)לא רוצה ששוטר ירה בך על תברח נקודה לא רוצה לקבל מכות משוטרים על תנסה לתקוף אותם תאמין לי לא פעם עצרו אתי לביקורת וערכו חיפוש על גופי למה לי לא הרביצו ??? למה שוטר לא ירי בי??? למה אני לא קורבן של שוטרים אלימים???

Shmilkiyahoo

New member
כמה קל לכם לוותר על הזכויות

אני בשוק! כל פעם אותם תירוצים! תמיד יכול להיות שהוא מחבל אבל לעולם לא יכול להיות שהוא סתם אזרח תמים. רוצה דוגמא למה אתה אטום? עצם זה ששוטרים עצרו אותך ועשו לך חיפוש זה פשע. אבל אתם אזרחים כאלה שכנראה לא אכפת להם מהזכויות שלהם ומוותרים עליהם בקלות. אני מרחם עליכם.

ilancoll

New member
אז תצא מהשוק

אתה יודע מכלל מזה פשע??? ומה הגדרתו בחוק?? שוב פעם אתה יורה בלי לדעת לאן?? רואים שבחיים לא היה לך מפגש עם קורבן ראיתה פעם קורבן של אונס??? ראיתה פעם קורבן של שוד אלים??? ראיתה פעם משפחה של משהוא שנרצח כי סתם הלך לים??? לצערי אני פגשתי לצערי אותם אנשים לא יחזרו להיות מה שהיו לפני אישית אין לי שום בעיה ששוטרים יחפשו אין לי ממה לפחד (כנראה שלך יש) אם זה מה שינקה את הרחובות מהזבל אני בעד וחוץ מזה אזרחים תמים לא בורחים אחרת מיד הוא נהיה לא תמים תמימות יש רק אצל תינוקות כול השאר יודעים בדיוק מה הם עושים רק צר לי שאתה חיי בבועה כי יום אחד היא תתפוצץ לך בפנים רגע ומה עם זכויות הקורבן??? אזרח שסתם ישן בבית ונכנסו לביתו ורצחו אותו בגלל שרק רצו את הארנק שלו לו אין זכויות ??? או סתם זקנה שהלכה ברחוב ועבר זבל ושדד אותה לה אין זכויות??? רק לעבריין יש??? רק לחברים שלך יש??? אז תתפלא שירדפו אותכם בכול מקום בסוף סופו של הזבל להזרק בפח במוקדם או מאוחר גם אם לרגע חושבים שמצליחים לעבוד על כולם ראיתי מספיק גיבורים שפתאום עולמם נפל על ראשם על תהיה אחד כזה ותסתכל טוב טוב היכן אתה רוצה לעמוד כי באמצע אין מקום

למעלה