מרדים טוב יש לי שאלה איך בוחרים מרדים הכי טוב כמו מר אבינוח תנו לי שם אפילו באופן פרטי
א ארז אורן New member 21/8/11 #1 מרדים טוב יש לי שאלה איך בוחרים מרדים הכי טוב כמו מר אבינוח תנו לי שם אפילו באופן פרטי
א ארז אורן New member 21/8/11 #3 מרדים אני יודע שמר אבינוח מנתח אני מחפש מרדים ברמה שלו כמו שכולם ממליצים על אבינוח אני רוצה שתמליצו לי על מרדים הכי טוב תודה
מרדים אני יודע שמר אבינוח מנתח אני מחפש מרדים ברמה שלו כמו שכולם ממליצים על אבינוח אני רוצה שתמליצו לי על מרדים הכי טוב תודה
מ משקל נסוג New member 22/8/11 #6 בדרך כלל לא בוחרים מרדים. עם אבינוח עובדים כמה מרדימים. שמעתי טובות על ד"ר קארייב. אני סומכת על הרופא המנתח שיבחר מרדים טוב.
בדרך כלל לא בוחרים מרדים. עם אבינוח עובדים כמה מרדימים. שמעתי טובות על ד"ר קארייב. אני סומכת על הרופא המנתח שיבחר מרדים טוב.
ל ליבי3617 New member 22/8/11 #7 מרדים פרטי באסותא אפשר לבחור מרדים פרטי. אותי בניתוח הרדים ד"ר אסטיס שאחר כך שמעתי שחלק מהמנותחים לקחו אותו באופן פרטי. גם ד"ר שמש הוא טוב.
מרדים פרטי באסותא אפשר לבחור מרדים פרטי. אותי בניתוח הרדים ד"ר אסטיס שאחר כך שמעתי שחלק מהמנותחים לקחו אותו באופן פרטי. גם ד"ר שמש הוא טוב.