מרגש כל כך

mondani5

New member
מרגש כל כך

היום קנינו לנסיכות שני כיסאות לאוכל , ממש ריגש אותי לראות אותן ישובות על כסא אוכל עם גב זקוף ומשתוללות עם הכפית רק אתמול הן היו בעריסה חסרות אונים. כל יום מתרגשים מדבר חדש ,הן נותנות לנו את כל החמימות שבעולם. בשנת 2004 עוד בנות מהפורום יחושו את תחושותי . אירית

מירבי*

New member
אירית, הלוואי והברכות שלך יתגשמו

אני מכירה את התחושה שכל שלב מרגש מחדש...אני חושבת שהעובדה שהילדות שלנו נולדו מפונדקאות מוסיפה התרגשות נוספת, אין ספק שכל אמא מתפעלת כשהילד שלה מתהפך, זוחל, אומר אבא ובטח כשמתחילים ללכת...במקרה שלנו בגלל הדרך המיוחדת שבה נולדו הילדות זה מרגש הרבה יותר וכל כך לא מובן מאליו. מצטרפת לברכות שלך אירית ומתפללת שכל אחת מהבנות היקרות כאן תחווה את החוויות הנהדרות שאנו חוות. שבת שלום ונשיקות לכולם

mondani5

New member
ילדי הפונדקאות....

האמת אני לא זוכרת אותי מתרגשת מכל דבר שעשתה לילך בילדותה כמו שאני מוצאת עצמי מתרגשת כיום. אני כולי שלהן זה משהוא מדהים ,הבית שלי הפך להיות שוקק חיים נכנסים ויוצאים כל היום ילדים קטנטנים ומדהימים שמשחקים עם הנסיכות, כל היום אני מוצאת עצמי רצה עם ממתקים אחרי אותם ילדים מקסימים,אני רואה איך הם משחקים עם שיר ורון ואומרת לעצמי כמה הייתי חסרת סבלנות לפני 26 שנה. מי שמכיר אותי אני "חולת נקיון" לילך היתה צוחקת עלי כאשר הייתי מעירה ל על אי סדר פה או שם,היא תמיד אמרה נראה שירוצו לך שתי קטנטנות מה תעשי,היום אני לא מאמינה שאני נותנת להן להשתובב להפוך ללכלך עם במבה ומה לא , אני קיבלתי אותן מתנה ,אני מודה כל יום לזה שיושב למעלה שזיכה אותי בהנאה הזו,למחוקקים שחוקקו את חוק הפונדקאות,לפרופסור דור ולפונדי היקרה שלי. שיהיה לנו שבת שלום ושבת שקטה. אירית. ד"א גיסתי בשמירה היא עם צירונים.

כל שלב הוא חגיגה../images/Emo9.gif

ממש מרגש ונחמד לראות את הפספוסים האלה הופכים לאנשים קטנים. רק נחת. נשיקות

למעלה