מרגש המחשבה....

לי28

New member
מרגש המחשבה....

מוקדש לכל אלו שעזרו לי לצחוק כשהייתי צריכה את העזרה, לאלו שעזרו לי לראות שאפשר גם אחרת כשהייתי מצוברחת, לאלו שאני מעריכה את החברות איתם -אתם באמת יקרים לי מאוד ולך לונדון ולך אהובי...(להלן קטע שתורגם... סימולטני... לא ידוע מי המחבר אך יפה לפני עצמו) אולי אלוהים רוצה שנכיר מספר אנשים לא נכונים לפני שנכיר את אותו האחד הנכון, ואז כאשר לבסוף אנו נפגוש את האדם הנכון, נדע איך להיות מוכרי תודה על המתנה. כאשר דלת האפשרויות סגורה, אחת אחרת נפתחת, אך לעיתים אנו מסתכלים, כל כך רחוק לכיוון הדלת הסגורה שאנו לא רואים את זו שהיתה אמורה להפתח לנו. החבר הכי טוב הוא החבר שאתה יכול לשבת איתו על הנדנדה להתנדנד ולא להוציא מילה במשך שעות ואז להתרחק וללכת עם ההרגשה כאלו זו היתה השיחה הטובה ביותר שהיתה לך. האמת שאנחנו לא יודעים מה החשיבות של מה שיש לנו עד שאנו לא מאבדים את זה. אבל זה גם נכון שאנחנו לא יודעיםמה חסר לנו עד שזה מגיע, לתת למשהו את כל אהבתך אינו מבטיח קבלת אהבתנו בתמיכה! אל תקבל אהבה בתמורה; רק תמתין שהאהבה תגדל בלב האחר אך במידה ולא, תהיה מוכן שאהבה תגדל בלבך. זה לוקח רק דקה להפתרץ על מישהו, שעה לחבב מישהו, ויום על מנת לאהוב מישהו, אבל רק זמן מועט לשכוח מישהו. אל תלך אחרי מראה עיניים - הם יכולים להטעות, אל תלך אחרי העושר אפילו עם זה מבטיח רבות. גש למישהו שגורם לך לחייך, כי דרוש רק חיוך בכדי שיום חשוך יהפוך לבהיר, תמצא את האחד שיגרום ללב שלך לחייך. ישנם רגעים בחיים שאתה מרגיש שאתה מחמיץ מישהו כל כך וכל שאתה רוצה הוא לקטוף אותו מהחלום ולחבק אותו במציאות. תחלום מה שאתה רוצה לחלום, תלך לאן שאתה רוצה ללכת, תהה מי שאתה כי יש לך לחיות את החיים רק פעם אחת והזדמנות אחת לעשות את כל הדברים שתרצה לעשות. השאלות החשובות אשר נותנות לנו את משקל החיים הם: האים יש לך מספיק שמחה בכדי לעשות אותך מתוק? מספיק ניסיון בכדי שתתחזק? מספיק עצב שישמור אותך אנושי? מספיק תקווה בכדי שתעשה אותך מאושר? תמיד תשים את עצמך בנעלים של אחרים, אם אתה מרגיש שזה פוגע בך, קרוב לוודאי שזה גם יפגע באנשים אחרים. אהבה מתחילה בחיוך, גדלה עם נשיקה ובסוף מתחזקת בקשר. כשנולדת בכית וכולם סביבך חיכו, אז כשתמות תהיה אתה היחידי שתחייך וכל מי שיהיה מסביבך יבכה. אוהבת לי28

avbe

New member
אהבה

אני אוהב אותך על כל מכתבייך ועל כל אהבתך לשאר העולם. מי יתן ותראי רק אור שמחה ואושר ותמיד תהיי מוקפת אוהבים. שנה טובה , אבי.

למעלה