אתמול הפנתי לפורום שאלה בעניין הכנת בובת מרגמיש, זקוקה דחוף למידע על צורות ואופן הכנת בובה כזו לכל מי שיכול לעזור לי תבא עליו הברכה מחכה לתגובות אם יש כתובת לאתר שמסביר גם טוב ושוב תודה
רק היום גיליתי את ההתיחסות שלך לכן שלחתי עוד קריאה , אני יודעת על קמח וחשבתי לנסות בחול זה בטח פחות נעים ללישה אבל חייבים לנסות כדי להרגיש, לא ממש הבנתי מההסבר באתר אם צריך לנפח את הבלון קודם לפני שמלבישים על הפייה? הכי טוב שאנסה בכל הצורות, ולגבי העצה איך מונעים פנצ'רים המשפט קטוע לא הבנתי אם תוכלי להסביר שוב איך מונעים פנצ'ר אודה לך מאוד