מרגלית

טיימר

New member
מרגלית ../images/Emo73.gif

דווקא עכשיו אחריי שכל כך הרבה אנשים היתלוננו ומיתכוונים לפטר אותם , אז מופיעה הודעה בעיתון שהם רוצים לשפר ולשדרג את הקווים .

טיימר

New member
זה ממש ממש מעצבן ../images/Emo46.gif

דווקא עכשיו אחריי כל כך הרבה זמן שהיה רק קו אחד למכבים-רעות , אז דווקא עכשיו רוצים לשדרג את הקווים שניכנסים לתוך העיר ממקומות אחרים והחליטו להאריך אותם לעוד מקומות . יופי ! . כל השנים היתרגלתי לרדת בסוף רחוב עמק החולה ולעלות בשביל בשביל להגיע הביתה , אז רק עכשיו אחריי שמיתלוננים אז מתחילים לראות שזז משהו .

בוזבוזז

New member
אני פעם אחת

חיכתי לקו 4 מרעות למודיען חיכתי יותר מחצי שעה בתחנת האוטובוס קראתי קצת עיתון וקו 4 חלף על פני בלי לעצור, אז חיכתי עוד שעה כול הזמן הזה אני מסתכל על הכביש שלא יברח לי עוד פעם האוטובוס לבסוף הוא הגיע עם נהג עצבני על כול העולם שבשום אופן לא היה מוכן להגיד לי איפה לרדת ואיך מגיעים עם מרגלית לרחוב עמק האלה. ירדתי על יד העיריה והלכתי עוד כחצי שעה ברגל ואם היתיי הולך את כול הדרך מרעות כשעה וחצי ברגל היתי חוסך קצת זמן וגם
נהנה מה
. פעם הבאה
רק מונית

טיימר

New member
זה נכון

הנהגים הרבה פעמים לא עוצרים בתחנה ועושים מה בראש שלהם מבלי להיתחשב באנשים שמחכים הרבה זמן בתחנה . הם כל הזמן מחפשים לעשות קיצורי דרך לנסיעה שלהם כדיי להגיע כמה שיותר לתחנה הסופית . אבל תחשוב שזה גם מרגיז שהנהגים הם תושבי העיר מודיעין ומתיי שיש את האוטובוס האחרון אז הם תמיד מחפשים לקצר את הדרך כמה שיותר בשביל להגיע ישר הבייתה

טיימר

New member
פעם אחת היה נהג צעיר ..............

שלא רצה להוריד אותי בכביש רעות אז הוא אמר לי לרדת בסיבוב של בית ספר דורות .

Boogi25

New member
עדכונים לגבי קו 8 וקו 101 ../images/Emo73.gif

לאחר שעוד פעם קו 8 יצא לפני הזמן השבוע בשעה 19:45, חברת מרגלית אמרה שהיא תוציא עוד אוטובוס לקייזר בשעה 20:00 אז קחו לתשומת לבכם. כמו כן, בשעות הבוקר בסביבות 8:00 יוצאים יותר אוטובוסים, מי שבכל זאת עומד - נא לפנות אלינו באימייל: [email protected] גם ב19:00 בערב מתל אביב למודיעין יוצאים 2 אוטובוסים במקום אחד, רק אם נתלונן - יתיחסו אלינו! אז קדימה.

למעלה