מרגיש לא בין המקובלים. זה חטיבת ביניים all over again
ר רעות הקטנה New member 20/6/13 #2 תשמע עזוב אותך, גם ככה עדיף לא להיות במקובלים. אחכ עוברים לתיכון והופס! מי שהייתה מלכת הכיתה היא פתאום נובאדי. חוצמזה אין כמו מדורה של חנונים בל"ג בעומר
תשמע עזוב אותך, גם ככה עדיף לא להיות במקובלים. אחכ עוברים לתיכון והופס! מי שהייתה מלכת הכיתה היא פתאום נובאדי. חוצמזה אין כמו מדורה של חנונים בל"ג בעומר
ב ביזיון ברשת New member 20/6/13 #3 איך אומר קוק ניק - לא בין המקובלים? זה הזמן ללמוד קבלה. ואם אתה לאמקובל, אז מי מקובל?
ע עדיג78 New member 20/6/13 #4 אבל, אבל, אף אחד לא שאל אותי שום שאלה.... (ואם מישהו ישאל אותי משהו עכשיו זה ייראה מאולץ)
ב ביזיון ברשת New member 20/6/13 #5 אבל אבל אבל לא נתנו כאן צ'אנס לשאול שאלות עם כל הפרצופים של נבי נעלבי ויציאה במאה על קוקי כולך פופולרי.
אבל אבל אבל לא נתנו כאן צ'אנס לשאול שאלות עם כל הפרצופים של נבי נעלבי ויציאה במאה על קוקי כולך פופולרי.
ס סpap New member 20/6/13 #6 לדעתי 100 על קוקי זה סביר קוקי יכול לפרפר פי 2 רק לארוחת בוקר ! כשקוקי עושה שכיבות שמיכה הוא דוחף את הריצפה למטה !
לדעתי 100 על קוקי זה סביר קוקי יכול לפרפר פי 2 רק לארוחת בוקר ! כשקוקי עושה שכיבות שמיכה הוא דוחף את הריצפה למטה !
P puma141 New member 20/6/13 #8 מאיפה? בן כמה? מה עושה בחיים? רגיש? ספונטני? נ.ב זה אתה שהתחזית פעם לבחורה?
P puma141 New member 20/6/13 #10 למה למה את רעה.. את תעירי לו את כל השדים מהחטיבה..... *גם ככה ידוע שלוקח לגברים זמן ארוך במיוחד להתבגר*
למה למה את רעה.. את תעירי לו את כל השדים מהחטיבה..... *גם ככה ידוע שלוקח לגברים זמן ארוך במיוחד להתבגר*
P puma141 New member 20/6/13 #11 למה להיות רעה? *כתבתי כבר את התשובה הזו אבל היא לא עלתה אז...* את עלולה להחזיר אותו לתקופת החטיבה, וגם ככה ידוע שלגברים לוקח זמן ארוך המיוחד להתבגר..אז למה..?
למה להיות רעה? *כתבתי כבר את התשובה הזו אבל היא לא עלתה אז...* את עלולה להחזיר אותו לתקופת החטיבה, וגם ככה ידוע שלגברים לוקח זמן ארוך המיוחד להתבגר..אז למה..?
ל לירי לא שרה New member 20/6/13 #12 אני רעה?!? סה"כ תירגמתי את מה שהוא אמר. והוספתי שהתאכזבתי. ( אבל לא באמת) פומה, הם סתם עושים את עצמם. גברים תמיד נשארים ילדים, רק אנחנו מזדקנות.
אני רעה?!? סה"כ תירגמתי את מה שהוא אמר. והוספתי שהתאכזבתי. ( אבל לא באמת) פומה, הם סתם עושים את עצמם. גברים תמיד נשארים ילדים, רק אנחנו מזדקנות.
P puma141 New member 20/6/13 #13 את צודקת. הם חיות של אגו ו"גבריות"...... *לא בהכללה* תינוקות במח... את חושבת שיהיה פה גבר שיודה בעובדות החכמות האלו שלי ושלך?
את צודקת. הם חיות של אגו ו"גבריות"...... *לא בהכללה* תינוקות במח... את חושבת שיהיה פה גבר שיודה בעובדות החכמות האלו שלי ושלך?
ל לירי לא שרה New member 20/6/13 #16 חחחחחחחחח מזה לא, מי שלא מבין הומור. שיקח קורס או משהו. מעניין, נראה לי שעליתי על משהו. יש קורס לשיפור ההומור?
חחחחחחחחח מזה לא, מי שלא מבין הומור. שיקח קורס או משהו. מעניין, נראה לי שעליתי על משהו. יש קורס לשיפור ההומור?
P puma141 New member 20/6/13 #17 בטוח שיש..אבל לא נראה לי שזה דבר שאפשר ללמוד אותו. לא מאמינה! בטח שלא גברים.. הומור שמשהו שבא מתפיסת עולם, בא מאופי.. חוץ מזה שיש המון סוגים סוגים של הומור..
בטוח שיש..אבל לא נראה לי שזה דבר שאפשר ללמוד אותו. לא מאמינה! בטח שלא גברים.. הומור שמשהו שבא מתפיסת עולם, בא מאופי.. חוץ מזה שיש המון סוגים סוגים של הומור..
ל לירי לא שרה New member 20/6/13 #18 אני מדברת על הומור קליל.. עם קצת שנינות ומלא קסם אישי. כמוני כזה. חבל שאין גברים כאלה