מרגיש שזמני אוזל

אודי04

New member
מרגיש שזמני אוזל

אין לי כח וחשק לחשוב על מין , יחסי מין וכל מה שכרוך בזה אני די אוהב את הקהילה הזו (קורא פסיבי ) אני חייב להכיר מישהי למטרת חברות ויותר , כמובן שאני אדם חברותי אוהב ומפנק אין לי דרישות גדולות אני ממגזר המסורתי ומרגיש שאני צריך אתזה יותר מתמיד... אין כאלו מבינכן/בינכם? אל ת פנו אותי לאתר הכרויות כי בדקתי והוא לא נותן לי כלום לצערי. אודי

snoopytush

New member
אין אתר היכרויות לאמיניים בישראל

יש אתר כזה בחו"ל אבל השפה שמשתמשים בו היא אנגלית למרות שיש שם כמה מישראל לפי מה שהבנתי. אם אתה מעוניין תשאל את ילדת סוכר מרחף היא מכירה את כל האתרים .

sugar cube

New member
מבינה ללבך, זאת באמת בעיה

תתנחם בעובדה שאתה גבר וגם אם תהיה עם אשה מינית יש סיכוי שתגיעו לעמק השווה, בטח אחרי כמה שנים יחד, ואיזה ילד או שניים, שווה לך לנסות.

../images/Emo45.gif הבעיה תהיה בהתחלה...

אבל בכל מקרה חשוב להגיד שאתה לא מעוניין בסקס, כי יש גם נשים מאוד מיניות שגם אחרי ילד או שניים עדיין מחפשות את זה ולא מעט. אבל לגברים בהחלט יש יותר אפשרויות.

כל עוד הנר דולק..

מכיר את הביטוי הזה מהיהדות? אז כל עוד אתה חי, יש הזדמנות וזמנך לא נגמר. אתה מוזמן להכיר את כולנו במפגשים ונוצרו כאן לא מעט חברויות. לגבי בת זוג ממש, עצם ההכרה של חברי הפורום תפתח בפניך אפשרות ליצירת קשר זוגי אם מי מהבנות שתראה לנכון, במידה כמובן וזה יהיה הדדי... את הלוח בפורום - ניסית? אני רק עכשיו יצאתי מקשר, אז אני כרגע לא רוצה להכנס ישר לקשר אחר. אבל אני מאמינה שבשלב מסויים אני גם אחזור לחיפושים.. זה לא קל, אבל חשוב לא להתיאש וחשוב להבין שאם מישהו מאיתנו מתייאש הוא מצמצם לשאר את האפשרויות ובעצם ביאוש שלנו אנחנו יוצרים לעצמנו מבחר דל. ככל שכולנו נהיה יותר פעילים בתחום ונפגין את הרצון שלנו במודעות בלוח למשל ונוכחות בפורום, יש יותר סיכוי לכולנו למצוא בן-זוג מתאים. בהצלחה!

אודי04

New member
תודה לכם,לא נרגעתי אבל בכל זאת

רציתי לדעת מי מוזמן למפגשים של הא-מיניים האם זה כולל גם אותי? האם המפגשים דיסקרטיים? אודי

Berethor

New member
דיסקרטיים?

לא מה פתאום,. בכל מפגש יש עשרות צלמים ואנשי תקשורות, טוב אני צוחק..

sugar cube

New member
זה כמו בעיניים עצומות לרווחה

אתה צריך להצטייד במסיכה וגלימה, ואל תשכח סיסמא.

המפגשים פתוחים לכל חברי הפורום

ואם כוונתך בדיסקרטים: שלא כל העולם ידע שאתה שם - אז כן. רק חברי הפורום מוזמנים.

למעלה