מרגיש קטן...

d 2108

New member
מרגיש קטן...

אני לא יודע איך להתחיל ואפילו מאיפה?
אבל האבן הזו יושבת לי כבר הרבה זמן בבטן,יותר נכון בלב.
אני כבר לא ילד ועברתי לא מעט אבל אני חושב אולי שזה המקום להציג את הכל ללא מחסומים, הכי פתוח שיש,מתוך ידיעה שאין לי מה להפסיד ואולי אלמד מניסיונם של חכמים ממני.
אז ככה,אני בן 24 קצין משוחרר,שירתתי קרוב ל-5 שנים בצבא בתפקיד תומך לחימה שירות לא פשוט ואפילו די מאתגר.
לאורך כל חיי אני יכול להגיד שמעולם לא חוויתי זוגיות,זוגיות אמיתית,זוגיות בריאה זוגיות שאתה מרגיש חלק ממשהו ולא לבד(אוי נשמע כל כך דביק)...
מצד אחד אני חייב להגיד שכן רציתי,כן ניסיתי פשוט זה לא קרה,למה זה לא קרה?
אולי כי בגיל התבגרות לא הייתי שלם עם המראה שעם השנים או השתנה(ותמיד אמרתי רק שאהיה רזה/אראה טוב התחיל עם בחורה),אולי זו הביישנות שניסיתי להעלים עם השנים בצבא בגלל התפקידים והסמכות הגבוה,אך בפועל היא עדיין קיימת.
בתקופת חטיבת הביניים והתיכון כנראה שלא הייתי מושך מספיק ומתי שכן התחלתי להראות יותר טוב(בכיתה י"ב), הבנות שהיו מעוניינות כנראה אותי לא עניינו(אך תמיד הייתה לי הרגישות להיות נחמד ולא לפגוע-כי אני הכרתי לצערי את תחושת הדחייה).
אני חייב לציין שכן חוותי אקטים מינים עם בחורות שלא בהכרח הייתה לי איתן כימיה,בעיקר סטוצים חד פעמים שקרו במהלך סוף התיכון-צבא(ואפילו אני לא צריך יותר מיד אחת בשביל לספור אותם),ואני אגיד בכנות לא התגאתי בכך מעולם...
בצבא רציתי מאוד שירות קרבי אך לצערי בקשתי נדחתה,ובעקבות כך התגייסתי לאחד מחילות תומכי הלחימה,ובהמשך נהייתי קצין.
בתור חייל תמיד הייתה הרגשה שהבנות מחפשות את הלוחמים ומן הסתם הרגשתי בתחתית שרשרת המזון,זה כל כך כאב לי כל פעם להכיר מישהי ואחרי שיחה של שעה לשמוע פתאום ,איך היא מתגעגעת לחבר שלה מגדוד 13 או שהיא מסתכלת על הלוחם שיושב באוטובוס בשורה האחרונה.
אחרי קורס קצינים חשבתי שזה יראה אחרת,אבל לא בהכרח,כל פעם שהכרתי מישהי זה אפילו נהיה יותר מורכב,מצד אחד חיילות מהיחידה לא היה בא בחשבון-הייתי כמו דמות אב בישבלהן והייתי מספיק ערכי לעשות את הפרדה ולכן לא היה קשר רומנטי כלל למרות הערצה.
מצד שני כאשר הכרתי בנות מיחידות מקבילות-קצינות וחיילות, תמיד זה היה חוזר לסיטואציה שהן תפוסות,וכמובן שאיכשהו החבר שלהן הוא לוחם(מזל נאחס כל כך).
הדבר היה כל כך מצחיק בשבילי לפעמים,שכאשר הייתי נתקל במקרים שחיילות שלי היו באות ומספרות לי שהן נפרדו מחבר שלהן אחרי 5 שנים או שהן שוקלות לעבור לגור איתו ביחד,מצד אחד תמיד ייעצתי והקשבתי להן,מצד שני,מי אני בכלל שיכול לייעץ-אני לא יודע כלום מהחיים.
השנים המשיכו לרוץ וגיל 18 הפך ל24,השתחררתי מהצבא לא מזמן התחלתי ללמוד,הכרתי מישהי(קצינה משוחררת כמה מצחיק),בחורה יפיפה עם לב רחב.
בהתחלה הראתי לה כוונה וניסיתי להתקרב והיא לא כל כך קלטה ואולי אפילו לא באמת התעניינה.
אחרי כמה מהלכים חכמים שעשיתי,הרגשתי שהתחלנו להתקרב ובסופש האחרון נפגשנו ללמוד אצלה בדירה.
איכשהו השיחה שלנו התחילה להתגלגל לנושא של בינו לבינה,היא שאלה על העבר שלי עם בנות זוג וכמובן שהמצאתי סיפור או שהתחמקתי כמו שתמיד ידעתי(צברתי כבר ניסיון בלהמציא סיפורים).
כאשר שאלתי עלייה היא סיפרה על האקס שלה שהם יצאו שנה וחצי ושהיא נפרדה ממנו מלפני חודשיים(הם כמעט עברו לגור ביחד),קצין בכיר ביחידה קרבית שלצערנו נפצע במבצע צוק איתן ושסובל מטראומה קלה והחל להתסגר בעצמו ולדבר פחות.
לאחר מאמצים רבים שהם ניסו לשמור על הקשר הם החליטו להיפרד,יותר נכון היא נפרדה,היא סיפרה שהיא לבד בארץ ומשפחתה גרה בארה"ב וקשה לה להיות לבד.
היא סיפרה לי שלפניו היו לה חברים של תקופות של חצי שנה ושנה,היא אמרה שבכל קשר היא מרגישה שהיא לומדת דברים חדשים וגדולים יותר,ואיכשהו היא אמרה לי בטח גם את חווית את זה בין קשר לקשר.
באותו רגע הרגשתי כל כך קטן,כל כך חלש גם אפילו הרגשתי מניאק.
למה מניאק? כי אני לא רוצה להיות הבנאדם הרע שלוקח לגיבור את האהובה ברגעים הכי קשים לו(זה לא מוסרי בעייני),בנוסף גם שיקרתי לה לגביי.
מצד שני הרגשתי כל כך קטן שאני מנסה למצוא האהבה ומולי עומדת בחורה שחוותה כמה קשרים רצינים,שמבינה דבר או שניים בחיים ואני אפס אני אפילו לא יודע מזה להחזיק קשר יותר משבוע...
בפועל באותו יום הרגשתי שהתקרבנו, אבל אני לא באמת יודע אם היא הסתכלה עליי כידיד ונהנתה מחברתי,או שהיא באמת התעניינה בי.
יום למחרת החלטתי שאני אתחיל להתרחק ואפילו אשחק אותה קצת hard to get,למה? כי אם היא באמת תרצה , היא תראה איזשהו סימן ואז לפחות אדע שיש לי על מה להילחם ולא אפגע סתם.
במהלך השבוע אני חייב להגיד שהיא הראתה סימנים של התענייינות,אך אני לא יודע באיזה כיוון הם - לקשר רציני או שהיא פשוט מחפשת סתם עוד ידיד להעביר לה את הבדידות.
בפועל אני דבר אחד יודע עכשיו בוודאות,שיש לי איזשהו בור בלב ושאני באמת מחפש מישהי ואני מקווה שאם לא היא,לפחות תבוא מישהי אחרת.
חברים,אני אשמח לדעתכם בנושא ולהמלצות כי אני באמת מרגיש קצת מבולבל וחסר אונים,
תודה רבה לכם על האוזן הקשבת ושיהיה לילה מעולה:)

רואה 6 6

New member
sדעתי,

שתפסיק עם השטויות ותתחבר עם הבחורה. לוקח לגיבור את הבחורה...הם החליטו להיפרד,מי לוקח למי? בן אדם,יש לך אומנם דימוי עצמי נמוך אבל תשאיר אותו רגע בצד,הוא לא יברח.לפחות תנסה באמת.

tal902

New member
מצד אחד סחטיין על הכנות

מצד שני כתבת כל כך הרבה שטויות....
&nbsp
מה זה כל הבולשיט הזה של הקרבי או לא. אעיפה אתה חי? מי שם על זה היום בכלל?
&nbsp
חבוב היום הכסף מדבר.... ובכלל אם אתה סטארטאפיסט בהיי טק מצד הבחרוות אתה יכול אפילו להיות עם פרופיל 21.
&nbsp
צא מזה....
&nbsp
לעניין הבחורה. לא יודע מאיזה רקע אתה מכיר אותה ומה יקרה אם הקשר ביניכם ייפסק.
&nbsp
בעולם של היום אתה לא יכול לשלוח לה הודעה בוואטסאפ אם בא לה ללכת לסרט איתך נניח?
&nbsp
נניח היא תגיד לך לא מתאים או לא. מה יקרה? ככה תוכל לדעת איפה אתה עומד. אם לידידות או למעבר ואם היא מעוניינת. תתזמן את זה ליום שישי אפילו.
&nbsp
אם היא לא מעוניינת, היא תתחמק וגם לא תיתן יום אפוציונאלי אחר. אם כן תיתן יום אחר אתה בכיוון הנכון.
&nbsp
וככה תמשיך מפגישה לפגישה. ולאט לאט כבר תדע אם היא לוקחת את זה לכיוון הידידות או לכיוון הזוגיות.
&nbsp
ואז תחליט מה מתאים לך.

אתה לא מרגיש קטן, אתה מכיר בהשגיך

אתה מרגיש מסכן, וגם בזה תמיד תפסיד למישהו. תבנה את עצמך מבפנים החוצה ותתן יותר משקל לבפנים מאשר לבחוץ.
גם בחורות מחרטטות הרבה כשהן רוצות מישהו או להשמע אחרת ממה שהן.

תזכיר לעצמך את השיעור כשקשה: אם אתה חושב שזה לא עובד ככה, ואתה חייב להגיע מושלם עם וי על רשימה ארוכה קודם: צריך להיות מוצלח, חתיך בעל נסיון, מצחיק....תזכור את המקרים של ברוך ציון או ציון ברוך או גואל רצון

סיגלית 2014

New member
מנהל
מה יותר חשוב בשבילך? מה עדיף?

למצוא "זוגיות אמיתית, זוגיות בריאה" או לכבוש?
להיות חלק ממשהו שממלא אותך או למצוא מישהי כדי לסמן וי?
החיצוניות או הפנימיות?
להיות מזויף או אמיתי?
ללכת אחרי מה שאתה רוצה או לחכות לאישור של אחרים?
אתה נשמע מבולבל אז הרשה לי לנסות לעשות קצת סדר בבלגן.
סליחה על הביקורתיות אבל מספיק עם המשחקים. לי קל להגיד אחרי ניסיון אבל אלו העיצות שיש לי לתת לך:
לך אחר הלב שלך! בלי משחקים ובלי מסכות. אל תשקר בקשר לעבר שלך. תהיה גאה בעצמך, במה שעברת ומאיך שהתפתחת.
זה נכון שכולנו צומחים מניסיון אבל אם אתה רוצה באמת זוגיות בריאה ואמיתית, אתה צריך לעבוד על עצמך קודם, להיות בטוח בעצמך, להיות אמיתי עם עצמך ורק אז תוכל לשדר את זה כלפי חוץ. ומי שזה ימשוך אותה תרוויח. ואתה תרוויח מישהי שיותר מתאימה לך שמשדרת על אותו גל.
הייתי מספרת לך על הנסיון שלי ושל בעלי לפני שהתחתנו(כל אחד היה אפס גמור בתחום אחר) וחוסר הניסיון הזה דווקא משך אותנו מאד ולמדנו האחד מהשנייה, מה שנקרא "משלימים". אני בעד כנות, לפרוס קלפים על השולחן ללא משחקים וללא מסכה, ללא שקרים:"זה אני! רוצה? קחי אותי".
יכול להיות שבחורות נמשכות ללוחמים, לכוח, לכסף, ליופי.... אנא ערף.... אבל יותר מהכל בחורות נמשכות לגבר שבטוח בעצמו!
בהצלחה.

למה אתה חושש כל כך מהחיים?

למה אתה לא עושה דברים שאתה אוהב, מתקרב לאנשים שאתה רוצה ומחליט לבד מה טוב לך?

היום אתה דלוק על בחורה? דבר איתה ישירות. בלי ספקולציות, בלי מתווכים ובלי פרשנויות.
בנה עמוד שידרה שיעזור לך להעלים את חששות ההתמודדות שלך בכלל מול החיים.
החיים הם הצד שאתה מסתכל עליהם. תרצה שהם יהיו יפים- הם יהיו אם תתמקד בחיובי.
תרצה לחשוב שהם קשים- זה בהתאם להתמקדות שלך באבני הקושי בהם.
אני לא אומרת שתסתובב עם מבט זחוח כל היום ותקפץ על עננים אלא תבין שהחיים מורכבים מטוב ולא טוב, כשהחוכמה בלשרוד אותם נכון היא להעיף מחשבות רעות ולחזק תחושות פנימיות חיוביות.
אף אחד לא יחלק לך מדליות, תעשה תמיד מה שאמור להשיג לך אושר. מה שמרגיש לך נכון.
אתה לא אדם קטן ולכן אתה צריך להפסיק עם המנגינה הפנימית הזאת שמזמן הפכה לצרחה.
אנשים קטנים הם אנשים שמחפשים אחרים בקטנות כדי להפיל אותם. למה? קנאה. כי הם לא מתמודדים עם אחרים f2f אז הם חארות אליהם.
אתה לא כזה אז תפסיק לחשוב מחשבות שליליות.

Belfagor

New member
כמה רשמים (ארוווך)

היי d, לפי מה שאני אישית מבין (ועל כן זאת דעתי האישית ולבטח לא האמת האבסולוטית), אתה נוטה להמציא לך תרוצים למדוע דברים לא קורים מעצמם (או כמעט מעצמם). כמעט באף חלק מכל מה שכתבת אתה מתואר כפעיל - באקטיביות מנסה להתחיל, להכיר ולקדם... מספר הפעמים המועט ("פחות מיד אחת") בהם כן יצא לך לקיים יחסי מין, אני מנחש שהייתה בעקבות יוזמה לא מבוטלת מצד האישה. אני מבטיח לך שאיפה שירתת, כמה נהדר או לא אתה נראה, כמה אתה עשיר ומאיפה אתה, משחק תפקיד קטן מאוד בלהחליט האם תמצא מישהיא בשבילך (כל עוד אתה לא מחריד למראה, חי ברחוב ואינטיליגנטי למחצה - וממה שאני מבין אין לך דאגות באף אחד מהתחומים).
הדבר היחידי שעוצר אותך זאת הפנטזיה שיש לך בראש לגבי מה "היא" מחפשת... אני מייעץ לך להתחיל להתחשב במה שאתה רוצה. אם היא מוצאת חן בעיניך, תשאל אם בא לה לשבת איפה שהוא לקפה או ארוחת ערב קלילה. במקרה הגרוע, אם היא תגיד לא, אתה יודע שהיא אינה מעוניינת. אם אמרה כן, יופי, היא רוצה להכיר אותך גם! אתה יכול להוריד את הדאגה מהראש. תתפלא כמה דברים שונים כשאנחנו מנסים אקטיבית להשיג ולשנות.
אפרופו לשנות, אני מציע שתחלוק שאתה די חסר נסיון מתי שהוא בקרוב. לשקרים קטנים יש נטיה להפוך לגדולים ככל שהזמן עובר... חשוב שלא תתבייש בכך שאין לך נסיון, או שמעולם לא ידעת אהבת אמת... אתה צעיר עדיין ורבים הם אלו שלא חוו את זה בגילך, מה שחשוב הוא שאתה רוצה למצוא לך מישהיא. אל תפיל את זה עליה מיד, אבל כן תגיד לה מתי שהוא שאין לך כל כך הרבה נסיון... ושהיא מוצאת חן ושאתה שמח שפגשת אותה כי אתה מרגיש איתה בנוח כדי לדבר על דברים אינטימיים... שוב, לא לדבר על זה מייד! לא בדייט הראשון!
להבא פשוט תגיד שהיו לך הרבה קשרים קצרצרים בגלל אופי השירות שלך (היית דמות אב לחיילות וכו') ושאתה דווקא היית שמח לפגוש מישהיא שנוח לך איתה (חשוב שזה לא יהיה ספציפי מידי, ככה אתה לא מלחיץ)... וזהו, תתענג על התהליך. תתענג על זה שאתה מעיז. אל תנתח יותר מידי, על רוב הדברים אין לך שליטה בכל מקרה! דע מה אתה רוצה ולך על זה (בצורה מכובדת תוך כיבוד הצד השני, אבל תוך כיבוד גם מה שאתה רוצה).
ידידות, אגב, אני לא ממליץ. זה סתם יסורים כשהיא תמצא מישהוא ואתה עדיין תחכה לה להתעשת ולהבין שאתה רגיש ונחמד וטוב... זה כמעט אף פעם לא קורה. אתה רוצה לצאת איתה (או מי שזאת לא תהיה) לדייט, כדי לבדוק אם יש התאמה ואפשרות לקשר... זהו.
טוב, אני שוב חורג מגבולות הטעם הטוב. אם תרצה לדבר, תרגיש חופשי לכתוב בפרטי.
ובכל מיקרה, בהצלחה לך! מקווה שתשתחרר מהפחדים וחוסר הבטחון.

הממ...

בכנות מלאה, אני חושבת שאתה מחפש כל הזמן תירוצים למה אתה לא נכנס לקשר:
בתיכון זה היה המראה שלך, שחיכית עד שתהיה רזה...
בצבא- דחו אותך כי אתה ב"תחתית הרשימה" כי בנות רוצות רק לוחמים.
&nbsp
כל הזמן יהיו תירוצים למה אתה לא בקשר זוגי כי אתה מאפשר לדברים להשפיע עלייך.
כבר ראיתי בחורים שמנים/מלאים יוצאים עם בחורות מדהימות ולא פחות מאלה שהם רזים/חטובים ויצאו עם בחורות מדהימות ואין ספק שיש חיילים שהם לא לוחמים ויש להם חברות - כך שידידי, סליחה אבל התירוץ נדחה

&nbsp
אני חושבת שאתה צריך להפסיק לחפש תירוצים ולבדוק מה עובד ולא עובד, פשוט לנסות להכיר בחורות בכל מיני דרכים: שידוכים של חברים, לצאת להכיר בפאב, היכרויות באינטרנט, להכיר דרך הפורומים- להגיב להודעות, להיות פעיל, לכתוב מסרים לבחורות שנראות לך מעניינות (אבל לא מסרים מגעילים, משהו פשוט מהלב).
&nbsp
זה אם לא יהיה כלום עם אותה בחורה כמובן

taltul231

New member
היי :)

לא קראתי את כל התגובות שהשאר כתבו לך, אז אני מקווה שאני לא חוזרת על מה שהם אמרו :)
אני מבינה אותך לגמרי את ההרגשה ההיא, ומבינה למה אתה לא רוצה לספר או מתפדח מזה..
בכל מקרה, לדעתי פעם הבאה כשמישהי שואלת אותך על קשרים שהיו לך אתה יכול פשוט לומר לה..שלא היה לך משהו רציני - זה לא הופך אותך לפחות שווה או ללא רציני או לחסר ניסיון. יש הרבה אנשים שיש להם ניסיון ולא היו אפילו במערכת יחסים.
אם היא מתעניינת למה, אתה יכולה לומר לה את האמת - אתה מחפש משהו מיוחד ולא מצאת אותו. וזה מקסים בעיני.
אני חושבת שאני ואתה די דומים, נפלנו על האנשים הלא נכונים. היינו במקום הלא נכון בזמן הלא נכון. יכול להיות שהרבה מהבנות שנדלקת עליהן היו בעניין שלך, רק שהיה להן חבר ויכול להיות שאם היית נתקל בהן בזמן אחר, כן היה הולך ביניכם.
תפסיק להסתכל על אם היית בקרבי או לא, זה לא הדבר הכי נורא. רצית, לא נתנו לך, קורה. יש גברים שלא היו בקרבי מבחירה, וזה אם כבר מוריד.
ברור שבתור רושם ראשוני מישהו שהוא בקרבי זה יכול למשוך, אבל בסופו של דבר מה שקובע זה האופי. יכול להיות מישהו שהוא בקרבי והוא חרא של בן אדם.
היית קצין, עשית שירות משמעותי, תרמת מעצמך, זה מספיק אומר עליך בתור בן אדם!
תרים את עצמך בידיים ותיקח סיכונים.. חיים פעם אחת וחבל.. וגם אם דוחים אותך, לא נורא, אתה לא הראשון והאחרון שקרה לו.
מקווה שאולי עזרתי קצת..:)

למעלה