מרגיש צורך לפרוק

Mr Blue Sky1

New member
מרגיש צורך לפרוק

טוב אז ככה..
קודם כל, אני חייב לציין שאני נהנה לגלוש בפורום, לקרוא תגובות וגם להגיב.
עכשיו אני מרגיש שתורי להעלות נושא משלי.
נפרדתי מחברתי האחרונה לפני חודשיים וחצי.זו הייתה פרידה חד צדדית לחלוטין.
היינו ביחד שבעה וחצי חודשים, ובשלב מסוים הרגשתי שמיציתי את הקשר ושמספר דברים שמפריעים לי לא ישתנו.
הרגשתי שאני לא מסוגל לקבל אותה כמו שהיא, וזה היה לי עצוב, מכיוון שהיא קיבלה אותי כמו שאני אפילו שלא תמיד היה לה קל.
התלבטתי ארוכות האם לחתוך או לא, ובסוף החלטתי לחתוך, ואני שלם לחלוטין עם הבחירה שלי.
אלא ש...נפרדתי ממנה מתוך אמונה שאני ראוי למישהי יותר טובה.
כשאני אומר יותר טובה אני מתכוון לכך שיהיו בה את כל הדברים הטובים שהיו בחברה הקודמת, אבל שיהיו אפילו טובים יותר.
נפרדתי מתוך אמונה שאמצא מישהי יותר יפה, יותר בוגרת, יותר מעניינת, יותר אחראית, יותר רגועה...
ולפעמים, עולה בי המחשבה שאולי החברה שהייתה לי, היא המקסימום שאני יכול להשיג כרגע בחיים.
ואז אני שואל את עצמי :אולי אני מכוון גבוה מדי? אולי אני בררן מדי? (ואני בסך הכל בן 20).
אולי אני שואף לדברים לא מציאותיים בקשר? אולי לא הערכתי מספיק את מה שהיה לי ביד?
והיה לי ברור שאחרי חודשיים בערך שבהם הייתי לבד, אני אתחיל להרגיש תסכול וייאוש.
וזה מה שאני מתחיל להרגיש כרגע.בשבוע-שבועיים האחרונים אני מרגיש עד כמה אני זקוק לזוגיות חדשה
(וזה אפילו שעברו בסך הכל חודשיים וחצי מאז הפרידה).
אני צריך אהבה, אני צריך מישהי שתוכל להקשיב לי ולקבל אותי, אני צריך מישהי שיהיה לי טוב איתה !
וחבל שאני מרגיש שרק חברתי לשעבר מרגישה אליי עדיין (כנראה) את הדברים האלה.
קשה לי לחשוב שאולי הבחורה שהיא המקסימום שאני יכול להשיג לא לגמרי מתאימה לי.
קשה לי לחשוב שאני צריך ואצטרך להתפשר.
אני רוצה למצוא זוגיות ולהיות מאושר בה.בקשר האחרון כבר לא הייתי מאושר לקראת סופו, ובגלל זה בחרתי לסיים אותו.
אני עושה המון דברים שאני נהנה מהם, אבל זה לא מספיק.הזוגיות חסרה לי ואני מרגיש את זה.
קיוויתי שלא ייקח יותר מחודשיים למצוא אהבה חדשה, ואני כבר חודשיים וחצי בלי זוגיות.
יש מישהי שהייתה (או אולי עדיין) מעוניינת בי אבל אני לא נמשך אליה פיזית.
וזה קשה, כי ממש כיף לי להיפגש איתה והכל, ואם הייתה לי משיכה פיזית אליה, כנראה שהיינו חברים.
מה אני אגיד, אני מקווה שיהיה טוב וכמה שיותר מהר :)
תודה וסליחה על החפירה.

שיהיה לכולם סופ"ש נעים !

dinozaur1

New member
היי

האמת היא שאני עברתי משהו קצת דומה.

לצורך העניין הקשר הראשון שלי היה בגיל 20, וזאת לא הייתה האהבה הראשונה. אבל קשר ראשון. ואחרי שכבר אהבתי, והתחלתי את הקשר הזה כשעוד לא הייתי במקום הזה של אהבה רומנטית כלפי הבחורה היה לי מאוד קשה לקבל. פשוט הרגשתי שאין פרפרים, אין "כינורות דביקים שמנגנים" (כמו שהחברים של נטאשה שרים בשני סיפורי אהבה קטנים). :)

ופשוט הרגשתי שזה לא זה. אם אין לי פרפרים ואני לא רואה קשתות בענן כנראה שזה לא אהבה. אבל זה לא נכון. תבין, אני הייתי שרוי בפנטזיה ועדיין לפעמים כך, שהחיים הם כמו הסרטים הרומנטיים שרואים בטלוויזיה, כמו סיטקומים וכמו אגדות. אבל זה לא כך. אהבה היא הרבה יותר קשה במציאות וצריך לעשות הרבה פשרות והרבה כאב מעורב.

מה שאני מנסה לומר זה שתפתח את עצמך לדברים חדשים, אל תיהיה עם ציפיות מוקדמות איך זה אמור להיות, ואם זה לא עומד בציפיות שלך, אז תשלול את זה על הסף.

בסוף התברר לי אגב שאותה אהבה שנייה ש"פחות אהבתי" בהתחלה, הייתה הבן אדם שהיה לי איתו את הקשר הכי עמוק בחיי. אז, שוב, זרוק את הפנטזיות לפח, או לפחות למגירה, ופשוט תחייה את החיים.

lolypop6

New member
לא מסכימה.. כן צריך ריגושים והתרגשות

לפחות בהתחלה.. אם אין את זה בהתחלה מה יהיה אחר כך?^^
זה חלק מאהבה..

dinozaur1

New member
לא התכוונתי

לכך שצריך להמשיך בכל מחיר בכל זוגיות ושהתרגשות היא לא חשובה. רק שיש אהבות שהן לא פחות אמיתיות שפשוט מתחילות בצורה אחרת, נבנות מידידות או פשוט חסרות את הקסם הזה שבא לידי ביטוי באהבות כמו שדיברתי עליהם, עם פרפרים בבטן..

עוד לא יצא הקטלוג "אישה בובה 2012"

מה שאני יכולה להגיד לך, זה שלקרוא את מה שכתבת, לא היה יכול להכתב בזלזול פואטי יותר מזה.
זה גם לא משנה שאגיד לך שהבובה שאתה מחפש - לא קיימת.
אתה עסוק באגו שלך, בצרכים הבלתי ריאליים שלא באים אף פעם לסיפוקם, עומד עם שעון סטופר ובביקורת מתמדת מאשר לחוות בת זוג.
לא מתאים? זכותך. אבל מה אתה נשאר שם בכלל?
לא אומרים לך לצאת עם מישהי שאתה לא נמשך אליה פיזית אבל דחיל ראבק- מתי היית עם אישה שאהבת באמת?
כי זו שהיית איתה 7 חודשים - לא באמת אהבת, ולא משנה מה תאמר, אתה מתאר אותה בזרות, ניכור.
קודם דע מה חשוב לך, תראה את מי הלב שלך בוחר, עם מי נוח לך להיות, מי מושכת אותך ברמה כזו שאתה רוצה להשאר לדבר, להסתכל וליגוע בה,
ותשאר איפה שמקבלים אותך על החסרונות ועל היתרונות שלך, כי יש לך הרבה כמו לכולם.

Mr Blue Sky1

New member
תאמיני לי שאהבתי אותה מאוד

פשוט בשלב מסוים הרגשתי שהקשר לא מתאים לי ושאני לא מאושר בו, ולכן החלטתי לחתוך.
היו לי כבר שתי בנות זוג ואת שתיהן אהבתי אהבה אמתית.
מה שאני אומר הוא שזה מתסכל שאולי אני שואף לדברים לא ריאליים, ושאולי אני צריך להתפשר יותר בהשוואה לאנשים אחרים.

אם בחרת להפרד - זה בסדר גמור

כואב לי בשביל אותה בחורה, כי נשמע לי שבאמת לא הערכת מה יש לך ביד,
אבל הרגש שלך, שאתה ראוי למשהו טוב יותר - זה רגש לגיטימי, ששווה לחקור אותו.
אתה בתקופה מוקדמת בחייך, ועדיין חסרה בשלות לקשר יציב.
מותר לך לבדוק מול עצמך מה אתה מחפש. מותר לך 'לבדוק את השטח' ולראות מה באמת
קורה שם בחוץ, מי הנשים שאתה יכול - או לא יכול - ליצור מערכת יחסים.
רק שני דברים: תזהר לא לפגוע באותן נשים, תהיה בן אדם בעת החיפוש.
ודבר נוסף - תזכור שהאדם שאתה באמת מחפש - זו הזהות שלך. כשתתגבש ותבין מי אתה,
יהיה לך קל יותר לדעת את מי האישה שאתה מחפש. ומי יודע, ברגע שתהיה מגובש יותר בזהות שלך -
אולי היא זו שתמצא אותך.
בהצלחה!

Mr Blue Sky1

New member
תודה רבה :)

אני באמת מקווה שכשהזהות שלי תתגבש יהיה לי קל יותר לבחור את מי שמתאימה לי, או שאולי היא תמצא אותי כפי שכתבת.

לדעתי הגישה שלך קצת שגויה.

זה לא שמגיעה לך מישהי טובה יותר, מגיעה לך מישהי שפשוט יותר מתאימה לך .
אם אתה שלם עם ההחלטה, כנראה שהיא היתה נכונה, ולהשאר עם אדם שלא טוב איתו, רק מטעמי חשש מבדידות או להעביר את הזמן, זה שגוי מהיסוד.
פעלת כנראה לטובה עם הפרידה בסופו של דבר, כי אם היא קיבלה אותך איך שאתה ואילו אתה לא קיבלת אותה איך שהיא - לה מגיע הטוב יותר, כי זה אלמנט
מאד חשוב, לא כי משהו בך לא בסדר, אלא שפשוט מגיע לה מישהו שייקבל אותה על כל מה שהיא.

אתה בן 20, אני חייבת לציין שאני לא מבינה את המחשבות האלה של "תמיד אהיה לבד" בגיל הזה, אני בגיל 20, לא ממש חשבתי או הייתי קרובה לזה.
וגם כיום בגיל 31, אני לא חושבת כך .
לכל דבר הזמן שלו, וכל אדם הוא אחר, כל קשר הוא אחר.
סביר להניח, שאם תתן לעצמך חופש מדאגות כאלה, אתה תכיר מישהי שאיתה הכל יזרום אחרת כי היא תהיה אדם אחר, אולי מתאימה לך יותר.
וכשתהיה בקשר חדש שיעשה לך טוב, אתה תראה שתמיד יש רמות חדשות של רגש שאפשר להגיע אליהן.

אתה פועל למען הכרות חדשה? יוצא, מכיר, מניח לעצמך להרגיש?

Mr Blue Sky1

New member
תודה על התגובה :)

אני פועל למען הכרות חדשה, אם כי אני משתדל לא לחשוב על זה יותר מדי.לפעמים קשר חדש מתחיל בנסיבות לא צפויות, כמו שקרה לי בקשר האחרון שלי.

למעלה