Mr Blue Sky1
New member
מרגיש צורך לפרוק
טוב אז ככה..
קודם כל, אני חייב לציין שאני נהנה לגלוש בפורום, לקרוא תגובות וגם להגיב.
עכשיו אני מרגיש שתורי להעלות נושא משלי.
נפרדתי מחברתי האחרונה לפני חודשיים וחצי.זו הייתה פרידה חד צדדית לחלוטין.
היינו ביחד שבעה וחצי חודשים, ובשלב מסוים הרגשתי שמיציתי את הקשר ושמספר דברים שמפריעים לי לא ישתנו.
הרגשתי שאני לא מסוגל לקבל אותה כמו שהיא, וזה היה לי עצוב, מכיוון שהיא קיבלה אותי כמו שאני אפילו שלא תמיד היה לה קל.
התלבטתי ארוכות האם לחתוך או לא, ובסוף החלטתי לחתוך, ואני שלם לחלוטין עם הבחירה שלי.
אלא ש...נפרדתי ממנה מתוך אמונה שאני ראוי למישהי יותר טובה.
כשאני אומר יותר טובה אני מתכוון לכך שיהיו בה את כל הדברים הטובים שהיו בחברה הקודמת, אבל שיהיו אפילו טובים יותר.
נפרדתי מתוך אמונה שאמצא מישהי יותר יפה, יותר בוגרת, יותר מעניינת, יותר אחראית, יותר רגועה...
ולפעמים, עולה בי המחשבה שאולי החברה שהייתה לי, היא המקסימום שאני יכול להשיג כרגע בחיים.
ואז אני שואל את עצמי :אולי אני מכוון גבוה מדי? אולי אני בררן מדי? (ואני בסך הכל בן 20).
אולי אני שואף לדברים לא מציאותיים בקשר? אולי לא הערכתי מספיק את מה שהיה לי ביד?
והיה לי ברור שאחרי חודשיים בערך שבהם הייתי לבד, אני אתחיל להרגיש תסכול וייאוש.
וזה מה שאני מתחיל להרגיש כרגע.בשבוע-שבועיים האחרונים אני מרגיש עד כמה אני זקוק לזוגיות חדשה
(וזה אפילו שעברו בסך הכל חודשיים וחצי מאז הפרידה).
אני צריך אהבה, אני צריך מישהי שתוכל להקשיב לי ולקבל אותי, אני צריך מישהי שיהיה לי טוב איתה !
וחבל שאני מרגיש שרק חברתי לשעבר מרגישה אליי עדיין (כנראה) את הדברים האלה.
קשה לי לחשוב שאולי הבחורה שהיא המקסימום שאני יכול להשיג לא לגמרי מתאימה לי.
קשה לי לחשוב שאני צריך ואצטרך להתפשר.
אני רוצה למצוא זוגיות ולהיות מאושר בה.בקשר האחרון כבר לא הייתי מאושר לקראת סופו, ובגלל זה בחרתי לסיים אותו.
אני עושה המון דברים שאני נהנה מהם, אבל זה לא מספיק.הזוגיות חסרה לי ואני מרגיש את זה.
קיוויתי שלא ייקח יותר מחודשיים למצוא אהבה חדשה, ואני כבר חודשיים וחצי בלי זוגיות.
יש מישהי שהייתה (או אולי עדיין) מעוניינת בי אבל אני לא נמשך אליה פיזית.
וזה קשה, כי ממש כיף לי להיפגש איתה והכל, ואם הייתה לי משיכה פיזית אליה, כנראה שהיינו חברים.
מה אני אגיד, אני מקווה שיהיה טוב וכמה שיותר מהר
תודה וסליחה על החפירה.
שיהיה לכולם סופ"ש נעים !
טוב אז ככה..
קודם כל, אני חייב לציין שאני נהנה לגלוש בפורום, לקרוא תגובות וגם להגיב.
עכשיו אני מרגיש שתורי להעלות נושא משלי.
נפרדתי מחברתי האחרונה לפני חודשיים וחצי.זו הייתה פרידה חד צדדית לחלוטין.
היינו ביחד שבעה וחצי חודשים, ובשלב מסוים הרגשתי שמיציתי את הקשר ושמספר דברים שמפריעים לי לא ישתנו.
הרגשתי שאני לא מסוגל לקבל אותה כמו שהיא, וזה היה לי עצוב, מכיוון שהיא קיבלה אותי כמו שאני אפילו שלא תמיד היה לה קל.
התלבטתי ארוכות האם לחתוך או לא, ובסוף החלטתי לחתוך, ואני שלם לחלוטין עם הבחירה שלי.
אלא ש...נפרדתי ממנה מתוך אמונה שאני ראוי למישהי יותר טובה.
כשאני אומר יותר טובה אני מתכוון לכך שיהיו בה את כל הדברים הטובים שהיו בחברה הקודמת, אבל שיהיו אפילו טובים יותר.
נפרדתי מתוך אמונה שאמצא מישהי יותר יפה, יותר בוגרת, יותר מעניינת, יותר אחראית, יותר רגועה...
ולפעמים, עולה בי המחשבה שאולי החברה שהייתה לי, היא המקסימום שאני יכול להשיג כרגע בחיים.
ואז אני שואל את עצמי :אולי אני מכוון גבוה מדי? אולי אני בררן מדי? (ואני בסך הכל בן 20).
אולי אני שואף לדברים לא מציאותיים בקשר? אולי לא הערכתי מספיק את מה שהיה לי ביד?
והיה לי ברור שאחרי חודשיים בערך שבהם הייתי לבד, אני אתחיל להרגיש תסכול וייאוש.
וזה מה שאני מתחיל להרגיש כרגע.בשבוע-שבועיים האחרונים אני מרגיש עד כמה אני זקוק לזוגיות חדשה
(וזה אפילו שעברו בסך הכל חודשיים וחצי מאז הפרידה).
אני צריך אהבה, אני צריך מישהי שתוכל להקשיב לי ולקבל אותי, אני צריך מישהי שיהיה לי טוב איתה !
וחבל שאני מרגיש שרק חברתי לשעבר מרגישה אליי עדיין (כנראה) את הדברים האלה.
קשה לי לחשוב שאולי הבחורה שהיא המקסימום שאני יכול להשיג לא לגמרי מתאימה לי.
קשה לי לחשוב שאני צריך ואצטרך להתפשר.
אני רוצה למצוא זוגיות ולהיות מאושר בה.בקשר האחרון כבר לא הייתי מאושר לקראת סופו, ובגלל זה בחרתי לסיים אותו.
אני עושה המון דברים שאני נהנה מהם, אבל זה לא מספיק.הזוגיות חסרה לי ואני מרגיש את זה.
קיוויתי שלא ייקח יותר מחודשיים למצוא אהבה חדשה, ואני כבר חודשיים וחצי בלי זוגיות.
יש מישהי שהייתה (או אולי עדיין) מעוניינת בי אבל אני לא נמשך אליה פיזית.
וזה קשה, כי ממש כיף לי להיפגש איתה והכל, ואם הייתה לי משיכה פיזית אליה, כנראה שהיינו חברים.
מה אני אגיד, אני מקווה שיהיה טוב וכמה שיותר מהר
תודה וסליחה על החפירה.
שיהיה לכולם סופ"ש נעים !