קלינטון האיש
New member
מרגיש נצלן ../images/Emo60.gif
שלום חבריי היקרים! רובכם לא מכירים אותי, אני יותר צופה בפורום, ולא ממש משתמש... אני מכיר את רובכם, קראתי את כל מה שיש לכם להגיד, אולי פעם בשנה אני משאיר איזו הודעה פה בפורום. אין מה לעשות גם אני בן אדם וגם אני חייב לכתוב. אני לא כותב בלוג, אבל בכל מקרה אני רוצה לשתף אותכם במחשבות שבראשי, ואני אשמח לדעת את דעתכם. השעה עכשיו 12:36 עוד מעט אני צריך ללכת לעבודה.. כן כן עבודה ביום שישי, זו לא עבודה במלצרות או באיזה באר, אני בשירות לקוחות, ככה שזה לא כזה ערב מלא חיים ליום שישי. פעם יום שישי, היה נקודת אור בשבילי בשבוע, אם זה אחרי שבוע של בית ספר קשה, או אחריי שבועיים של טחינה בצבא.. היום שישי הוא סתם עוד יום, פעם בשישי היה ממש כיף, היה חיים בעיר היה לאן לצאת ועם מי להפגש. היום אני מוותר על התענוג, אני מעדיף ערב רגוע בעבודה להשכיר סרט וללכת לישון, ברור שהייתי מעדיף פרטנר שיהיה איתי, אבל יש דברים שצריך להשלים איתם. הבדידות
השורה התחתונה שלי, הקהילה הזאת הפכה להיות יבשה, חסרת טעם ויותר מידי עומדת מאחורי הסטראוטיפים של עצמה!? פעם היה בית קפה, שורה של ברים איכותיים מלאים קהל חי ופעיל. היום מה שנישאר זה פיקאפ בר אחד בנחלה, בר יומרני ביבנה, ועוד איזה שלוש מסיבות שעונות רק על צורך אחד, סקס בחדרי חושך או בסמטה נוראית. שלא נדבר על כל העניין של אטרף, אתר חביב, אבל אהבה קשה למצוא שם, הרי מי שיש לו ריבוע צהוב במקום תמונה בכלל לא נספר, כי לא נבזבז זמן על מישהו שיש סיכוי שניראה רע, חס וחלילה, ואם הגיל שלך עבר את השלושים אז אתה כבר מסכן. תל אביב מתיימרת להיות עיר של חיי לילה מטורפים, עיר ליברלית וחופשית, אבל איפה זה קורה? בחנויות סקס? באתר אינטרנט? פעם בשנה אנחנו עושים מצעד כדי שיראו שאחנו כאן, זה אולי הדבר היחיד שיש לנו. מה שאני מנסה להגיד זה, שהפכנו לקהילה לא אוהבת ושמחה כמו שפעם היינו. פעם לא רציתי להיות הומו בגלל שחשבתי שזה להיות שונה, היום אני לא רוצה להיות הומו בגלל שאני רוצה להיות שונה. על פי שעתי רובכם לא יסכימו איתו, ואפילו ירשמו הערה (ראש בראש אני מקווה) של "אדיוט מתנשא" , אבל הלוואי שהייתי מרגיש אחרת ויכול לרשום משהו אחר.
שלום חבריי היקרים! רובכם לא מכירים אותי, אני יותר צופה בפורום, ולא ממש משתמש... אני מכיר את רובכם, קראתי את כל מה שיש לכם להגיד, אולי פעם בשנה אני משאיר איזו הודעה פה בפורום. אין מה לעשות גם אני בן אדם וגם אני חייב לכתוב. אני לא כותב בלוג, אבל בכל מקרה אני רוצה לשתף אותכם במחשבות שבראשי, ואני אשמח לדעת את דעתכם. השעה עכשיו 12:36 עוד מעט אני צריך ללכת לעבודה.. כן כן עבודה ביום שישי, זו לא עבודה במלצרות או באיזה באר, אני בשירות לקוחות, ככה שזה לא כזה ערב מלא חיים ליום שישי. פעם יום שישי, היה נקודת אור בשבילי בשבוע, אם זה אחרי שבוע של בית ספר קשה, או אחריי שבועיים של טחינה בצבא.. היום שישי הוא סתם עוד יום, פעם בשישי היה ממש כיף, היה חיים בעיר היה לאן לצאת ועם מי להפגש. היום אני מוותר על התענוג, אני מעדיף ערב רגוע בעבודה להשכיר סרט וללכת לישון, ברור שהייתי מעדיף פרטנר שיהיה איתי, אבל יש דברים שצריך להשלים איתם. הבדידות