מרגיש מיואש

ספר ריק

New member
מה הכוונה של "היום יש הרבה אמצעים לאכוף"

אפשר דוגמא שיש היום ולא הייתה בעבר?
אני אנסה להשתחרר

לכן בדיוק מדובר בפיקוח נפש

אשר דוחה את החלת האיסור על הומוסקסואלים אלא על סטרייטים בלבד. תחושות קשות של העדר שייכות, של בלבול, דכאון, רצון לסרוס עצמי, אובדן וכו' מאפיינות הומואים רבים ובמיוחד דתיים או כאלה הנתונים ללחץ חברתי. הומוסקסואליות אינה ניתנת לשינוי וחיים בהתאם לנטיה הם חיים בריאים ונורמלים. לכן העיצה הטובה ביותר שתקבל כאן היא לקבל עצמך ולצאת מהארון למען חיים מלאי אושר וסיפוק.

ספר ריק

New member
נניח שאאזור היום את האומץ

ובמפגש עם החבר הטוב שיש לי היום אני באמת אצא מהארון בפניו: איך אתם מציעים לי לעשות את זה? אני מבין שזה תלוי במי אני, ומי אותו אדם שמולי, שאלו דברים שאתם לא תוכלו לעזור לי בהם, אבל אולי בכל זאת קצת עזרה. "אני רוצה לספר לך משהו..." <נראה לי שבקטע הזה הוא כבר יבין...> "אני הומו" פשוט ככה? להטיל את הפצצה ולחכות לתגובה שלו? בד"כ אני מעדיף להעביר מסרים בומבסטיים כאלה דרך כתב (מייל/מכתב/SMS וכד') אבל חשוב לי להגיד לו את הבשורה הזו פנים מול פנים, שזה יהיה כנה, אמיתי, חי, שאראה את התגובה, שהוא ישמע מאיזה מקום זה מגיע. תודה מראש

הנמצא

New member
טיפה יותר בעדינות.. ויותר בשבילך...

אתה צריך לחכות לרגע בשיחה שתוכל ל"הכנס" עם זה. ואז לא חובה להשתמש במילה עצה(הומו) גם ככה זה לא קל והמילה עצמה היא קשה למשמע (לנו עדיין לפעמים קשה לבטא אותה ביחס לעצמנו) , אפשר לומר לו שאתה אחרי שנים מבין שאתה נמשך לבנים... זה מה שאני עשיתי לאחרונה מול אחותי... (הייתי קצת עם אלכוהול, זה עוזר). המון בהצלחה.

למעלה