מרגיש מטורף....

avikeren2

New member
מרגיש מטורף....

לא התראיתי עם החברה כבר 3 וחצי חודשים.היא קנדית...היינו בקשר די יומי...היא נעלמה בימים האחרונים וסיפרה לי ששכבה עם בחור אחר - בגדה בי....ואז גם אני התוודיתי בפניה שאמנם לא שכבתי אך הייתי כאן עם מישהי..שנינו אמרנו אחד לשני כמה אנחנו אוהבים ורוצים להיות יחד..ואז נפל לי האסימון - אנחנו בוגדניים - האם אפשר להפסיק דפוס התנהגות שכזה? האם זה ימשך? היא אמורה להגיע בעוד שבוע ואניי ממש מפחד מזה שנריב כאן כמו שני משוגעים וניפרד.אני מאוד אוהב אותה...אבל מפחד..אולי כדאי ללכת לייעוץ?? מה דעתכם?? יש עתיד לקשר כזה??איך יוצאים מכזה דבר ועולים לדרך המלך?? האם כדאי להתחתן( אני בן 23 וחצי והיא בת 20 וחצי) למרות הגיל הצעיר כדי להוכיח אחד לשני שאנחנו נשבעים על הנאמנות?? דיברנו על זה כבר והרצינו להתחתן אך אני הרגשתי צעיר...היא לא כל כך התנגדה....אני חושב שאפילו הייתה מסכימה..אני יודע שהבגידות שלי ושלה הן מהחולשות של שנינו ולכן אני מפחד שלא נצליח לייצב את הקשר בחזרה.אני רוצה אותה .אני רוצה לחיות איתה ולאהוב אותה...איך אני עושה את זה בלי טעיות וריבים ובלי מתח???

seeyou

New member
לא התראיתי עם החברה 3 וחצי חודש

אם הסרטים הם נגזרת מהחיים אז אני מניח שהיה לה "צרכים" והבגידה לא היתה בגלל הרגש אלא רק בגלל הגוף מין טיפול במחטים סינים... אבל הקשר שלך מאחר ולא היה מעורב מין,זה בתחום אחר. מצד אחד אתה אוהב אותה ורוצה להתחתן איתה מצד שני אתה לא מתרגש על הקשר שלה עם אחר. אז מה מפריע לך שתתחתנו . אם יהיו בגידות או לא אף אחד לא יכול להבטיח. בנשואים,ה"נאמנות" אחד לשני לא מסתיים רק בנאמנות לשכב או לא לשכב עם אחרים. ישנם מערכות נשואים שמאפשר חילופי זוגות במסגרות מוגדרות ישנם גם אנשים שבכלל המשגרת הנשואים היא חונקת ולכן אין להם למהר להתחתן. הנישואים הם "שותפות" של שני אנשים שונים, שבאים מרקע שונה ומחינוך שונה, עם ערכים שונים, המנסים יחד להקים "עסק משותף" על בסיס משהו מאחד. ככול שהבסיס רחב יותר ככה יחזיק מעמד יותר זמן. רק איפוק לא לשכב עם אחר(ת) לא מספיק-זאת רק דעתי. יוסי

אבי,

יש לי בשבילך חדשות ישנות, גם אם נשבעים בשם האהבה, ומבטיחים הבטחות מפה עד פתח תקווה, אינך יכול לדעת מראש שזה לא יקרה לך או לחברתך. לא אתה המצאת את העניין הזה. אתה לא הראשון ובודאי לא האחרון שבגד. זה טבעו של עולם. לבני האדם (ברובם) עיניים גדולות. אתם עדיין צעירים ולא מבינים את משמעות החיים. מה גם שאתם באים מרקעים שונים וזה ממש ממש קשה. יבוא יום ותזכר בדבריי.

האם להתחתן

ממש לא, אתם צעירים מידי מכדי למסד את הקשר שלכם בנישואים, אתם אוהבים אחד את השני אבל... בגדתם אחד בשני, זה מראה רק על דבר אחד, אתם פשוט צעירים... ומתנהגים כמו שצעירים מתנהגים, שלושה וחצי חודשים לא התראתם וכבר בגדתם, מראה שאתם פשוט לא בשלים לחיי נישואים, היא תחזור ארצה, תחזרו להיות זוג תמשיכו לאהוב אחד את השני ולצאת ביחד, אבל... לפני שאתה בכלל חושב על קשר של חתונה... יש לך מקצוע? יש לך עבודה עם הכנסה קבועה? אתה יכול להתחייב לתשלומים שונים? חברתך בכלל ילדונת רק בת 20 וחצי, סביר להניח שהיא עדיין "מחפשת" את עצמה, לא בדיוק יודעת מה לעשות בעתיד ייתכן שתרצה ללמוד או לפחות לנסוע לאיזה טיול רציני בחו"ל לפני שתחשוב על נישואים. תחזרו להיות יחד, אם בעוד שנתיים שלוש תראה שאכן הקשר רציני, נושא הנישואין יעלה מאליו ויראה לכם המשך טבעי ליחסים שלכם.

avikeren2

New member
תודה על התגובות

תוטדה על התגובות......אמנם אין לי הכנסה אבל היא קנדית ואני אסע לקנדה לגור ולעבוד איתה ואז אולי נוכל להתחיל להסתדר..אני אתחיל ללמוד וגם אעבוד במכירות.אני פשוט הבנתי כמה אני אוהב אותה ואני מפחד מאוד לאבד אותה...הייא מעט מבולבלת.היא אומרת לי שהיא מאוד אוהבת אותי אך אני לא יודע.אני מפחד לאבד אותה.מה לעשות? אני סטודנט למשפטים באוניברסיטה העברית.האם לנסוע עכשיו ולעזוב כאן הכל? בשביל אהבה.לי מיום ליום נראה שכן.....

seeyou

New member
נשמע קצת פזיז-

לעזוב את הלימודים בגלל האהבה? ועוד כאשר היא מעט מבולבלת? מה תעשה מחר אם היא תשנה כוון? תתחיל מהתחלה? אהבה זה דבר יפה,אבל למכולת משלמים בכסף... תחשוב טוב חייט טוב מודד 10 פעמים לפמי שגוזר פעם אחת יוסי

sy sy

New member
סדר ברגשות../images/Emo39.gif

מרוח הדברים שלך עולים המון סימני שאלה שאני מאמינה שרק לך יכול להיות המענה עליהם. ראשית, אתה צעיר מאוד, וביחס לחרדה שמשתקפת מהדברים הייתי רוצה שתשאל את עצמך האם היא נובעת מהקשר הספציפי הזה? האם חשת כך בעבר בתוך קשרים זוגיים או אחרים? אתה נשמע בחור מאוהב ועם המון נכונות להשקעה בקשר אמיתי ואני בטוחה שעם הבחורה הנכונה (וייתכן שזו הבחורה הנכונה- רק אתה יכול לתת על זה את התשובה) תדע לבנות קשר יציב וטוב. שנית, באשר לנושא הבגידות- שוב כדאי שתשאל את עצמך מהי בגידה עבורך? אולי בגידה היא רגשית יותר מפיסית? ואולי להפך? האם באמת הייתה כאן בגידה? לסיכום, אני מציעה שתבחן היטב את רגשותיך ונסה להבין את מקורם. אין לי ספק שהתשובות אצלך. בהצלחה

למעלה