מרגיש מבואס לגמרי

דניאל119

New member
מרגיש מבואס לגמרי

היא הפילה הכל עליי אמרה מרגישה מרוסקת בגללך אמרה תחתוך לכאן או לכאן ,בחיים לא תדע מה אני מרגישה ועכשיו היא משחקת לי גם עם המצפון.... קשה לי. קשה לי. קשה לי. למה האהבה כל כך אכזרית? דניאל

מילה אחת..

ת ת נ ת ק ! תתנתק ממנה,ממה שמזכיר לך אותה..וגם הלב יתנקה לאט לאט.. אל תתעכב על לב כואב..הלאה! גם אם קשה..זמן יעשה את שלו.. בהצלחה!

shirlove

New member
חוסר הבנה ......

חוסר הבנה משני הצדדים, כמה שהנושא הזה מפורסם....

A d i 23

New member
היא לא "משחקת"..

לך על המצפון.. היא אומרת לך מה היא מרגישה.. שניכם סובלים, לא רק אתה ! היא לא "זרקה" אותך לטובת מישהו אחר.. לא נראה שטוב לה, אבל נראה גם שלא הותירו לה ברירה.. והיא צודקת, הבחירה היא בידיך.. לכאן או לכאן.. או לסיים את הקשר, או להמשיך אותו, כל עוד תוכלו.. עצוב.

נ ט ע 9 1

New member
עדי.. אני באמת מנסה להבין אותך

היא אומרת לו שיבחר לכאן או לכאן, אבל הוא פה מצהיר בכל הזדמנות שהוא כבר בחר בה, וההורים שלה לעומתו לא בחרו בו אז מה כבר נותר לו לבחור?...אני מנסה להבין מה זאת אומת כל עוד יוכלו?.. למה להמשיך להעמיק ולהעצים את הכאב, את הגעגוע למשהו שכבר ברור?.. הרי הוא רוצה אותה, אבל היא אמרה בפירוש שהיא מתחתנת?.. איזו ברירה נותרה בידיו?.. למה להשאירו בין הפטיש לסדן?.. הוא לא כבר נמצא שם?... עם כל ההבנה כלפיה(ואני מבטיחה שיש הבנה) מדוע להגדיל את הכאב ל2 הצדדים.?.. ברור ששניהם סובלים, אבל להישאר במקום הזה שכבר לא נמצא?.. שמישהו תפס במקומו?.. לא ירדתי לסוף דעתך.. להעמיק את הסבל שעמוק מספיק?.. כל שניה שהוא נשאר הוא מתאהב בה יותר (וכמובן סובל, מאחר והיא מודיעה לו רישמית שמלבד שהיא אוהבת אותו היא מתחתנת עם השני(וזה לא העניין שהיא בוחרת/לא, כי שורה תחתונה זה מה שיקרה, וזה מה שחשוב עכשיו) אלא אם כן כוונתך היא שהוא ישאר לידה, ושהם ישמרו על קשר גם בעודה נשואה(מה שכמובן לא יאפשר להם קשר ידידותי אפלטוני לגמרי מאחר והוא מאוהב בה עד כאב.דבר גם שאני מוסרית לא הייתי רוצה עבורי למשל. וחוצמזה והכי חשוב, הוא צריך ללמוד להתגבר להמשיך הלאה, ולנסות להתאהב באחת חדשה, בדיוק כמו שזו היתה זרה בשבילו עד הפעם הראשונה שהוא פגש בה.זהו.. להתגבר, להמשיך הלאה.. כי זה נראה(לפחות מהצד..) כמו תהום ענקית, שזה גם בטוח שאת רואה, פשוט ההצעות להתמודדות הן קצת שונות..

A d i 23

New member
ציינתי שזו הבחירה שלו..

או שאולי אני צריכה לבחור בשבילו ?! בוודאי שזו ההחלטה שלו ולא של אף אחד אחר.. אם להישאר שם או לחתוך עכשיו ולהמשיך הלאה.. וכן, אם את שואלת לדעתי, אם את רוצה לדעת מה אני הייתי עושה אם הייתי נקלעת לסיטואציה כזו.. (אגב, ציינתי זאת בתגובתי אליו בשרשור הקודם) אני הייתי נשארת עד הסוף המר, עד הרגע בו הייתי צריכה לומר לו שלום בפעם האחרונה.. כזאת אני.. אז ההגיון שלך אומר שהוא צריך לחתוך עכשיו בבשר החי ולהמשיך הלאה, הרגש אצלי אומר אחרת..

נ ט ע 9 1

New member
מאמי את...../images/Emo13.gif

לפעמים אני קוראת את תשובותייך והן נראות(כמובן רק בעניי..!!!) קצת 'קשוחות', אבל הנה,בתשובתך פה, אני רואה כמה רגישות מדהימה יש בך.. את כזו רכה מבפנים...כמוני.. חחחח ות'אמת שאני מבינה(אוהו כמה שאני רגשנית רגישה וכו'...) את תשובתך אליו.. אבל גם אני הלכתי פעם לפי הרגש וזה פגע בי מאוד, עד שהחלטתי 'לחתוך בבשר החי', וזה הוריד לי 7/8 מהכאב..כמובן שה1/8 זה זכרונות, אבל כולנו בני אדם..

A d i 23

New member
אני קשוחה ? ../images/Emo6.gif

וכן, מי שבאמת מכיר אותי יודע, מה שמניע אותי לרוב זה הרגש..

2 תשובות יש לי בשבילך.ופתרון שלי.

1.בגלל שאוהבים מרגישים כמעט כול יום פרפרים.2.בגלל שלא רוצים להשאר לבד.כול מי שאוהב.הוא או היא אוהבים כול כך.והם זוכרים את השנים שהם היו בודדים.והם לא רוצים להשאר לבד שוב.הפתרון>להיות כנים.לא לחשוב על משהו.פשוט להגיד.תוציאו הכול הכול.אל תשאירו מחשבות ימים ארוכים במחשבה....תאמין לי אהבה תיהיה יותר פשוטה.ולא אכזרית.אם רק תהיו כנים אחד עם השני.ואני מתכון.לנושא שעליו רבתם.

A d i 23

New member
הם לא רבו..

זה "קצת" יותר מורכב מזה.. תקרא את שני השרשורים המצורפים להודעה..

תעזוב אותה כבר

או שתמשיך לסבול. סליחה אל התוקפנות, אבל כמה אפשר לסבול התנהגות כזאת? היא משחקת בך ועוד עושה לך רגשי אחר כך?

תגובה

אם אתה חושב שלא הרעת לה, אל תרגיש יסורי מצפון. אם אתה חושש שהרעת לה, שאל אותה למה התכונה. אם אינה רוצה בך, כנראה לא היה לך מזל הפעם, ובפעמים הבאות תצליח. המשך לאהוב את עצמך ולהאמין בעצמך ולעשות דברים שאתה אוהב כדי להרגיש טוב.

דניאל119

New member
../images/Emo24.gif תודה לכל החברים הטובים

שהגיבו לשירשור אתם לא יודעים כמה עזרתם לי אתכם אני מרגיש שאני לא לבד 1000 תודות דניאל

למעלה