מרגיש לי

מרגיש לי

לכתוב על אהבה אבל כיון שאין לי אסתפק באיזו שהיא תחושה נעימה רכה שמחייכת מבפנים כי החיוך מביא לי עוד חיוכים והמבט לוקח לעוד מסע אל המרחקים וכמעט ששוב ברחתי כי הפחד הגיע אבל הבנתי שהפחד סתם אחד שמפריע עם חיוך עם מבט עם סיגריה והרבה הרבה כיף אפשר לצלול לעוד מעמקים..

לחיי התחושות הנעימות האלו ../images/Emo48.gif

מאחל לך שתמצאי את האהבה שלך בקרוב קרוב,,, ואם לא,,, טוב,,, את יודעת...

../images/Emo23.gif אהבה ../images/Emo23.gif

האהבה לא בודקת האהבה לא מחשבת האהבה לא שופטת היא אוהבת ...............

Rinattt

New member
לפתע פתאום?

סתם ככה בלי הודעה מוקדמת???
תגידי... אפשרי לעצור את ההתפרצות? יש תרופה, משהו נגד?

תשתקי חסרת אמונה שכמותך

האהבה כל בוקר דופקת על חלונך זה שאת ישנה אף אחד לא אשם

Rinattt

New member
קל?

בטח שקל... תראי כמה אני כותבת עליה...
אפילו רבע שירשור לא כתבתי על אהבה אף פעם... אפילו תגובה על אהבה לא כתבתי... רק מייעצת ומייעצת לכל העולם ואישתו... מגיע אליי... אני...

מילים הכל מתחיל במילים

אחרי המילים את יודעת יש גם מעשים למדתי בכל שנות חיי (שיט 36 כמעט) שאהבה זה משהו די נזיל אפילו רק צריך לראות ולכוון את הראש יחד עם הלב

Rinattt

New member
../images/Emo4.gif

לכוון את הראש יחד עם הלב... או קיי... אפשרי... אבל... ותמיד יש אבל... אין כוח... לעוד סבב אהבה... לעוד התחלה וסיום... ואני מתחילה לדבר יותר מידי... עוברת שירשור...

את יודעת שאלו אותי לא פעם

איך אני יכולה כל פעם להמשיך הלאה גם אני לא ממש יודעת איך אבל נדמה לי שזה עוד חלק בחיים

Rinattt

New member
מצדיעה לך...

ואני אפסו כוחותיי... לא פוחדת מכאב לב... רק אין כוח... להתחיל מחדש...

אל תצדיעי לי מתוקה

היו שהצדיעו היו שציחקקו היו שלא הבינו והיו הרבה שחשבו שאני מחומר אחר אבל זה לא ממש נכון כמוני כמוך כואב לי בלב שורף לי בעיניים אבל תמיד נשאר עוד קצת כוח להבין שעדיף לכאוב מאהבה מאשר לכאוב ללא אהבה

../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

אהבה היא פרח שנותנים לחבר
אהבה היא חלום
אהבה היא משבר אהבה היא סיפור בלי צו ובלי חוק אהבה היא קשר חזק
אהבה היא חיוך
אהבה היא מבט לרוב היר נגמרת לעיתים היא לעד אך בלב תמיד משהו נשאר אהבה היא בסתר עוד שיר על נייר !!! שלכם באהבה סיאמית יפיפיה

שרשור י אהבה ופריחה

יש כאן מסתבר ביממה האחרונה.. רבים יכתבו עליה אחרים יחוו אותה מה שבטוח יש כל מיני סוגים של אהבה

למעלה