מרגיש חרא עם עצמי

מרגיש חרא עם עצמי

שלום. התחלתי לאחרונה להרגיש ממש רע עם עצמי ואני אסביר למה. אני מקווה שתוכלו לומר לי מה אני צריך לעשות עם התחושה הזו. אז ככה, אני עתודאי, בשנה שנייה. אני גר במעונות, רחוק מהבית. בתקופה האחרונה אני מרגיש שלא מגיע לי. אין לי זמן לעבוד, ולכן כל ההוצאות הם על ההורים שלי. הצבא נותן קצת כסף, זה נכון, אבל עדיין, אני לא בא ממשפחה עשירה וההוצאות עדיין גבוהות (אני לא בעתידים, כי הצבא לא הסכים). אני מרגיש חרא שאני כאן- לומד ואפשר לומר נהנה בעוד שההורים שלי שם בבית עובדים באמת ממש קשה כדי לדאוג שאני אוכל לקנות את הדפדפות שאני כותב בהם, את חוברות ההרצאות, את התשלום על המעונות, את הביטוח הלאומי ועוד... אני מרגיש שזה לא מגיע לי, ואני לא יודע מה לעשות. זאת באמת הרגשה נוראה, אני מקווה שאתם מבינים. כואב לי על ההורים שלי שצריכים לעבוד כדי לפרנס אותי, ואני כאן רק לומד ונהנה. בבקשה אם מישהו מבין את ההרגשה, תגידו לי מה לעשות איתה. תודה לכם מראש!!!

אל תרגיש רע../images/Emo187.gif

אני חושבת שההורים שלך תומכים בך באהבה, הם גאים שאתה לומד, ואתה לא צריך להרגיש רע, חוץ מזה יש לך אלטרנטיבה אחרת ? כשתסיים את הלימודים, "תחזיר" להורים .....

ananlavan

New member
תפצה אותם בזה שתזכור...

מה הם השקיעו למענך,בבוא היום. ההורים שלך בטוח רק רוצים לדאוג לך לעתיד וחשוב להם שתצליח אהבתי לקרוא שאתה חושב עליהם.הורים בד"כ לא צריכים ורוצים אלא שיהיה לילדים טוב ולהתגאות בהם, והכי חשוב יחס וכבוד. אני מדברת איתך ממקום של ההורים,וגם אני היתי ילדה פעם. אז מה שמבקשים זה שתצליח.אז בהצלחה לך ותביא להם נחת וכבוד שמגיע להם. כל טוב.ושבת שלום.

niva99

New member
ישנו פרוייקט חונכות- פר"ח ../images/Emo141.gif

בו אתה מוצמד כחונך לילד עם קשיים לימודיים-ובתמורה לכך אתה זוכה לתשלום תתעניין-היכן אתה יכול להרשם לפרוייקט זה. בתקווה שזה יקל מעט על רגשי האשמה שלך כלפי הוריך.

למעלה