מרגיש חלש

שבתאי

New member
מרגיש חלש

חולשה, זה מה שאני מרגיש עכשיו. לא בא לי להתעסק אתם, אני יודע שכל מה שהם רוצים זה בדיוק להפיק את החולשה הזו ממני ובכל זאת אינני מצליח שלא לצאת מכליי, לכעוס ולכאוב את רשעותם של האומללים המסריחים שממלאים את עולמם שלהם בהתעסקות אובססיבית בחייהם של אנשים בעלי אופן ואופי מחשבתי חופשי. אני שונא שנאת מוות את אלו שבאו לצלם באירוע-שונא באמת-והם מכעיסים אותי. וביותר אני שונא את חוסר האונים. אני קשור אליהם בקשר של איכפתיות כלפי אלו שעדיין עלולים להיפגע-זה מטריד ומתסכל.

קח ממני קצת אנרגיות... ../images/Emo140.gif

באמת שיש לי קצת יותר מידי... המון אהבה, נחת ושלווה! שבוע מעולה! מיכל

חלאס!

מה קרה כמה דוסים משועממים צילמו אותכם? אז מה קרה מה? ולמה לא הצלחתם להעיף אותם ממכם? אני לא הייתי מתרגש מזה.

חלאס

בחיי שאני לא מבין מה אתם עושים עסק מהמקרה הזה? אפשר לחשוב שמדובר פה באלוהים ה``חרדים`` האלו לא היו אלא שבבניקים משועממים שהיה אפשר להעיף אותם באגרוף בבטן ולשלוח אותם כצאן לטבח..

מובחרת

New member
כן, בטח...להעיף כצאן לטבח..

שכחת שהיו איתם גורילות רוסיות..?? את האגרוף בבטן- היית חוטף בעצמך. פחחח...צולייגער.

כוס אמא של ה``גורילות`` הרוסיות..

אני מבין שהנשים רעדו מפחד כאילו אפשר לחשוב שהם ראו ג`וק אבל הגברים שהיו שם למה לא העיפו אותם אם זה כל כך הרגיז אותכם?

??? אתה לא חושב שאנחנו פחות נורמליות...

מכם הבנים ..יש לי חשש כבד שאנחנו הרבה יותר נורמלות ממכם...

Le Fay

New member
שאתה מזלזל במשקלן

(ושהעברית שלך נשמעת כמו תזכורת מגן פנינה: טרום-חובה).

Sonic hedgehog

New member
הוא גם כנראה לא ראה אישה מעולם

מלבד אימו ואחותו ואם על זה הוא מבסס את הנחותיו לגבי נשים (בכל אופן זה הרקע הגנטי שהוא מגיע ממנו והוא לא מצטייר כנורמלי במיוחד) אפשר להבין אותו.

באמת?

אי שפיותו של אדם מצביעה על משפחתו כולה? ואגב - בקיץ. להיפגש. יופי.

למעלה