מרגיש בודד...

scintillator

New member
מרגיש בודד...

שלום, אני בן 30, ודבר אחד די מעיק - אין לי אף ידיד, מכר או חבר הומו... אני לא מצליח להתחבר ולהכיר חבר'ה הומואים, לא מצליח ליצור קשר ולפתח מערכת יחסים, בין אם חברית ובין אם זוגית לאורך זמן (לפרקים נכנס ויוצא ממערכות יחסים, ותו לא...) זאת ועוד, אני גם לא אוהב לבלות במסיבות, במועדונים וכד', ויוצא לרוב עם כמה מחבריי הסטרייטים (ורק חלקם יודעים עלי). למעט "אטרף" אין לי דרך להכיר, ואפילו באתר הזה כמעט שלא יוצא לי לגלוש. אוסיף לזה גם יום עבודה עמוס מאוד ועיסוק בספורט, בעיקר בסופי שבוע, יוצא, שכל יום במשך כל היום אני נמצא בסביבה של עמיתים לעבודה או חברים שלי או משפחה.... האמת, מרגיש בודד מהבחינה הזו שחסר חברים שהם הומואים כמוני. במיוחד כשמגיע בערב הבייתה... ניסיתי להשתתף בפורום זה ובפורומים נוספים, כדוגמתו, אבל לא "הולך" לי - מהר מאוד אני לא מוצא עצמי שייך, או לא רואה עניין להשיב להודעות בפורומים, ומאבד מהר עניין. וכאמור, המקום היחיד שאני עוד איכשהו יכול להכיר זה באטרף - וגם שם לא ממש יוצא משהו.. אשאר ככה בלי חברים...כמוני..... ובלי קשר?
אודה לתגובותיכם! :)

בופיק

New member
היי scintillator...

ברוכים הבאים לפורום היקר הזה
רוצה אבטיח
אני מבינה ממך שאתה מרגיש לבד, בודד, ללא חבר קרוב שהוא הומו ואתה יכול לחלוק איתו את הקשיים, ההתלבטויות, החוויות והתחושות השונות שלך.... מדוע אתה מרגיש כי אינך מצליח לקיים מערכת יחסים מסוג שהוא בין אם זוגיות ובין אם חברית לאורך זמן
בנוסף אני שומעת ממך כי אתה בן אדם מאוד עסוק ועיסוקיך לא מאפשרים לך לפנות זמן לגלוש באתרי היכרויות, לצאת וכו... יכול להיות שאתה צריך לתכנן עם עצמך שעה או שעתיים בשבוע שאתה מקדיש לגלישה או יציאה
הרבה מאוד אנשים ובניהם גם הומואים לא אוהבים לצאת למסיבות, נכון שמסיבות ואירועים כאלה ואחרים של הקהילה מאפשרים לנו להכיר בני זוג. אני מאוד אשמח שתמשיך לכתוב כאן ושתיהיה חלק מהפורום הזה ולחלוק איתנו את מחשבותיך ותחושתייך בדיונים השונים. אל תתייאש, התקווה והאמונה אלו הם הדברים האחרונים שמתים.... שלך בופיק

מתקתק99

New member
שלום לך scintillator ../images/Emo8.gif

קראתי את ההודעה שלך ומספר דברים\רשמים לי אליך. התשובה לבעיה שלך נמצאת בגוף השאלה. חברים טובים וחברויות טובות ניתן להרכיב מגייז ומסטרייטים. אני לא בעד רק מחתך מסויים. גם אני לא בליין מסיבות במועדונים גדולים וגם לא יוצא הרבה למקומות של גייז. לא מאנטיות למקומות הנ"ל, פשוט מבחירה. אבל, מדי פעם יוצא למקומות של גייז סולידיים. לדוגמא : אחת לחודש מתקיימת מסיבת ביג בויז לבני 29+ בתיאטרון. המסיבה סולידית, מוסיקה קצבית נחמדה, אנשים מעניינים...אווירה נוחה ולא מלחיצה. יש את חוף הילטון... במידה ואתה גר בת"א, ניתן להכיר כמעט בכל מקום... אתה צריך למצוא את הזמן, לעשות סדר בחיי היומיום שלך, ע"מ למצוא פנאי להיחשף לאוכלוסיה. יש את בית האגודה החדש בגן מאיר, שם אתה יכול לברר על כל מיני פעיולות או התנדבות... לגבי פורומים שונים או הפורום הזה, להתחבר כאן, כמו בחיים בכלל, זה ענין של זמן... אתה לומד להכיר את הנפשות כאן מההודעות והם מכירים אותך מתגובותיך. חוץ מזה, שניתן לפנות, באופן אישי, למי שמסקרן אותך, ע"י שליחת מסר אישי. (גם אני...חדש כאן יחסית...) והכי חשוב : ...אל תתייאש...אל תרים ידיים מהר... זה לא מוביל למקום חיובי או משפר את המצב.

yosef 30

New member
../images/Emo140.gif ברוך הבא scintillator

אני שמח שבחרת לכתוב את ההודעה שלך גם כאשר אתה לא מרגיש כלכך מחובר. זהו בהחלט צעד ראשון לקראת הרגשת השייכות והשותפות כאן בפורום. אני מאוד מבין לליבך על הקושי שלך שאין לך חברים גייז. לפעמיים מרגישים שהיינו רוצים שיהיו לנו הרבה חברים - ובעיקר גייז - בשביל תחושת השייכות שהיא כלכך חשובה לנו בחיים. עם גייז ההרגשה היא שהנה אני יכול לצאת ולבלות עם אנשים שבאותו ראש שלי, שמבינים את ההומור שלי, שאני יכול להיות אני במלוא הטיבעיות - אני לא אומר שעם חברים וחברות סטריטיות זה לא ייתכן. אך יש משהו ולאוודווקא חיצוני שמרגיש הרבה יותר בנוח. אני מאמין שלאט לאט גם באטרף אתה תפגוש אנשים ותכיר חברים חדשים - גם אם זה נראה קשה מאוד במקום הזה. יש לי מספר חברים מאוד טובים וקרובים בזכות אטרף. לא תמיד מכל סטוץ יוצא רק זיון - לפעמיים אם נשב על כוס קפה ונדבר קצת לפני הכניסה למיטה, נוכל לפגוש את האדם שמולנו ולא רק את המטרה שלשמה באנו. אני גם לא יוצא למסיבות וכו'. אך זה לא אומר שאי אפשר להכיר, אפשר להכיר בחוף הים כמו שהציע מתקתק99, אפשר לצאת למסיבות סולידות יותר. ואפשר להמשיך לכתוב כאן בפורום ולהתרשם (מתקתק99 לקחת לי את כל האופציות
). ואני בטוח שאתה מוזמן להצטרף למסיבות בתאטרון שהרבה מהחברים כאן יוצאים ולהיכר אותם ולהתרשם. במסיבה הבאה אולי גם אני אבוא |
. ידידי הייקר. אתה בתקופה טובה, קייץ, צא החוצה אל העולם. אני מבין את הקושי לשבת מול מחשב ולהגבי להודעות כאלו ואחרים, לפעמיים אחרי יום עבודה ארוך אין חשק לשבת ולכתוב. אני יכול לומר לך שלאט לאט כשיושבים ולומדים להבין את הרוח בפורום אז זוהי פינה חמה נעימה ומצחיקה. קח לך את הזמן להרגיש שייך. תראה את מתקתק99 אומנם חדש - אבל..... (עדיף שאני אשתוק
). שיהיה לך אחלה שבת ידידי מקווה לראות אותך כאן איתנו. ושיהיה בהצלחה בכל דרך שתבחר. יוסף.

מתקתק99

New member
מישהו קרה לי...?! ../images/Emo3.gif

סליחה, לקחתי לך את כל האופציות? אומנם חדש...?! אתה מתגרה בי? רוצה מלחמה? אתה רומז משהו? סתתתתתםםםםםםםםם
טוב לדעת, שהותרתי אותך ללא מילים...
ו...באמת עדיף שתשתוק...אחרת...
ו...כן... אני מאיים...מה אתה יכול לעשות...?!
שבת שלום ומתוקה <<< יוסף >>>

מתקתק99

New member
מממממממממממממ...../images/Emo3.gif

התמונה... קריעת בגדים....ממממממ....יש מן הגירוי...
אני בהילטון היום... שוב... שבת שלום... מתוקה ורטובה... ""מדריך טיולים"" (ניק חדש, תתחדש)

למעלה