מרגישים

חצילע

New member
מממ.];

אין משו מיוחד. ניהיה הרבה בת"א,זה מה שאני מתכננת, למרות שלא בטוח שיצא לפועל. בכל מקרה,אני אשתדל מאוד להיות הרבה בת"א, ולעשות הרבה קניות שאני צריכה. מממ חברים,הרבה
אח,פגישות כל יום,התגעגעתי לזה. הרבה כיף... P:: נוסעים לצפון,טיול ג'יפים D::: איך עברה השנה? דיי מעפנה. אבל טחח.

טוב אז קלטו אני שבוע לא הייתי בבצפר

ואני חוזרת מחר ולומדת שעתים ונוסעת למכון ויצמן כי אני חננה ויש ליקוי חמה או משו ורוצים שנראה אותו לא יודעת.. קיצר אני לא לומדת... חמישי רגיל שישי שוקחתן שזה שוק כזה זול כל היום ראשון רגיל שני טיול "משואה לתקומה" -יד ושם. ושלישי חופשש!!!! ואני בכתה ט אז אחרי פסח אני כבר כל הזמן בחזרות למופע סוף שנה וזההההה וזה מאגניב.

אני עדיין בשוק מאיך שהזמן עף../images/Emo194.gif

אז וואו בחופש? לא יודעת מה אני אעשה בקטע הכפי.. כיאלו אני יודעת שיש לי השלמות |: אבל אני אנסה להנות כמה שיותר חברים חברות הופעות ים אולי במוםבמלה אבל רק אולי
השנה עברה באמת מהר וואי תמיד זה קורה.. הייתה לי שנה די טובה הכרתי מלא מלא חברים חדשים גם פה וגם בסביבה שלי... כמובן שהיו רגעים רעים אבל ניחא...
אני רוצה שיגיע החופש כבר! זה יעשה לי רק טוב
בגרויות מגנים |: מתרגשת? חח כבר לא שנה שעברה כן אבל השנה בע |: יש לי 5בגרויות השנה במקצועות שונים אני די מקווה לעבור את זה כבר! המורה לתנ"ך אמרה לי שאם אני אלמד את חברה שלי והיא תקבל במגן 65 או יותר כמובן היא תעלה לי את ציוןם ההגשה ב5 נקודות! אז ייאי! איזה כיף :] ממש השתפרתי בתנ"ך אני ממש שמחה! תהנו
"מה שבא בא מה שבא בא מה שבא בא מה שבא סבבה"

עד כמה שאפשר לקרוא לזה חופש

200,000 שיעורי השלמה (בערך פלוס מינוס יותר פלוס ממינוס) גיוסים לטיולי פסח, לשכנע הורים שזה רק טיול עם לילה אחד ואין מה לפחד, לעבור את הטיול, לעבור את הליל סדר, לעשות כל מיני עבודות, ללמוד למגן בהיסטוריה ולמגן בערבית, ואז אולי לנוח קצת...

חחח נכוןן

הורים מתקשרים אליי ב11 בלילה "אבל איתמר! זה עם לילה! אני לא רגילה לשלוח את הילד שלי ללילה מחוץ לבית!!!" בלע. תתחילי להתרגל לשלוח.

סיוני 0

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

עוד מעט חופש!! אני דווקא לא כל כך מרגישה שהוא קרוב אבל מסתבר הוא כן חח מה אני מתכננת לעשות?! שאלה טובה כי כנראה כל התוכניות נדפקו ואמא הרסה הכל כנראה וזה סתם עיצבן אז בנתיים התוכניות שלי זה שהכל יסתדר עם אנשים ועם המורה המפגרת אז עכשיו אני אופטימית כי אין לי כוח לכל זה.. והשנה עברה אממ בסדר מה יש לומר :) אבל עוד מעט היא נגמרת. אז חיבוק ענק לכולםם
ושתהיה שנה טובה לא?!

אני לא יודעת מה יהיה איתי....

יש לי 2 בגרויות השנה וסבבה עם הסטוריה זאת לא בעיה אבל בלשון... קיבלנו היום מיקוד וזה איזה 500 עמ' ואני לא יודעת כ-ל-ו-ם ובאמת שלא יודעת מה אני עושה

סיוני 0

New member
אין לי מה להגיד חוץ מ נ-ד-פ-ק-ת!!!!

חחחחחחחחחחחחחחח
זה ממש כיף לעשות את זה כי זה לשוןןן יאוו אני שונאת לשון ויש לי עוד זמן עד הבגרות אז בנתיים אני יכולה לצחוק עלייך ושנה הבאה תצחקי עלי מה את אומרת?!
אבל יעלי בובי את תעברי את הבגרות הזאת עם 100 אל תדאגי את חכמה!

מזה לשון?! מוכר לי../images/Emo3.gif../images/Emo194.gif

חחחחחחחחחח יעל אל דאגה יהיה טוב! ואל תלחצי מהיסטוריה זה באמת קל

ברושה2

New member
אצלי זה בדיוק ההפך

אני לא מעולה בלשון אבל אני מבינה ת'חומר פני אליי לעזרה חח בואי נעשה תמיקוד ביחד

למעלה