מרגישים

מרגישים

אז כפי שכתבתי באמת מרגישים את החופש שאוטוטו מגיע אלינו ומשם החופש הגדול נראה מאוד קרוב
אז ספרו מה אתם מתכוננים לעשות בחופש פסח? איך עברה השנה? לחוצים מתרגשים לקראת הבגרויות מגנים [למי שיש]?! שתפו פעולה בבקשה
יוטוב
קרן

קספר4

New member
איזה קרוב איזה..

עם כל הבגרויות האלה.. ישר אחרי פסח יש לי 2 מתכונות ומבחן.. אבל ניחה. אף פעם לא הייתי אחת שלומדת [עכשיו, לדוגמא, אני אמורה ללמוד להיסטוריה]
בחופש, חוץ מללמוד, אני הולכת לישון הרבה הרבה. להיות בים. ובת"א. ובהופעות. ולנגן. ולשגע את השכנים
שיהיה לכם פסח טוב וכשר ועם הרבה מצות עם שוקולד [ואל תגידו שזה משמין אז לא אוכלים!]

סיוני 0

New member
זה משמין אז לא אוכלים ../images/Emo3.gif

חחחחחחחחחחחח הייתי חייבת ודווקא באמת חשבתי על לא לאכול מצות ואז יהיה לי פסח דיאטטי חחחחחחחח וככה אמא לא תעצבן יותר חחח
(ולא אני לא מאלו שסופרות קלוריות אני דווקא אוכלת מלאאאאאא חחח ואני לא צוחקת כולם אומרים לי שהייתי צריך לשקול כבר איזה 100 טון עם כל מה שאני אוכלת חח)

בכיף.

אז כן, אני מאוד לחוצה עם המבחנים שאני הולכת לעבור. יש לי ממש אוטוטו מבחנים מתקנים בהיסטוריה ולשון, שבהם אני חייבת לזכות בציונים ממש טובים כי אחרת אני אוגש על ציון נמוך לבגרות, אח"כ יש את המתכונות ואז כמובן את הבגרות. יש לי המון חומר להשלים וללמוד ולזכור, ואף פעם לא עשיתי את הדברים האלו.. אז זה מלחיץ כי זה מבחנים שממש קובעים לי את התעודת בגרות. בחופש פסח.. יש לי הופעה של מוקי ומוש בן ארי בזאפה, ב8 ל4 יום שבת. אני מתכננת לנסוע לתל אביב ולפגוש חברים, בטח תהיינה עוד הופעות, וחוץ מזה אין לי תכנונים מיוחדים. הרבה מהשכבה שלי נוסעים לבומבלה ולי כנראה לא יוצא, אבל לא נורא. :) בעשר הימים הראשונים של החופש אני שומרת על אח שלי. באסה. חופש נעים שיהיה.. שיגיע מהר, שיגמר לאט.

חצילע

New member
חופש נעים ענברי../images/Emo23.gif

בוי,מזה בומבלה? כולם מדברים על זה.

פסטיבל שאנטי

למרות ששאנטי מי יודע מה זה כבר לא
נהיה מסחרה רצינית לפי מה ששמעתי. הופעות רגאיי וכאלה, ישנים שם 3 ימים. חופש נעים גם לך

moshit1

New member
יייפ. שרשור כייפי :)

אמממממ בהחלט כבר מרגישים את הסוף, אני כבר סופרת ימים וכאלה, עוד ככה וככה יש חופש פסח (ובשאר הימים לא לומדים- לומדים,אז זה בסדר) ואת פסח לא סופרי
ואחרי זה נשארו איזה חודשיים וחופש גדול, אלוהים יודעת איך השנה הזאת עברה כ''כ מהר >< אבל נטו יש לנו פחות משלושה חודשים (יאבללה?) אבל זה כייף, תמיד אומרים שהזמן עוברים מהר שנהנים, צריך להוסיף את המילה- לחוצים בסוף והכל יהיה בסדר.... המתכונות והבגרויות הראשונות שלי מתקדמות ואני די רגועה, אני תמיד כזו במבחנים, אני אוציא את המיטב שאני יכולה וזהו, סתם ממש בא לי אחלה ציונים. בהיסטוריה הייתי טובה עד שהתחלתי לנסות ללמוד עם המורה הזה משהו >< (אני מתגעגעת למורה בכיתה ט' ]; ) אז סתם ירגיז אותי ציון הגשה נמוך ועוד יותר בגרות נמוכה. דידי ]; אני והיסטוריה זה דווקא די בסדר (היה לפחות), ולשון- העיקר שהבגרות תהיה בסדר והמורה שלי תתחשב בי בציון הגשה (אלוהים, תעזרי לי יא בתכלבה(סתםסתם.)) אז יהיה בסדר, לא? פשוט נעבור אותם בנשימה עמוקה ויהיה טוב. <> חוצמיזה, איך עברה השנה? שנה ראשונה בתיכון, כיתה י', בצפר חדש, עיר אחרת, נסיעות כל יום, לא להיות בבית עד מאוחר, חברים בעיר אחרת, להגיע למקום אחר בשישי-שבת בערב, יציאות למקומות אחרים, כן- בהחלט אלו דברים שיכולים לעשות לך כאבי ראש, אבל למי אכפת?! אני פחות ופחות ביישוב המסריח שלי
וגם יצא לי חבר וחברה טובה. אז אני די בסדר אני. (למרות שאני מורדת, ככה שמבחוץ הכל לא בסדר כזה.מול המערכת וכאלה) וכןכן, הזכרנו עומס? וכאבי ראש? (טוב, הפסקתי לחפור.--בערך.) ו... נגיע לנושא שיותר מעניין כרגע....- חופש פסח
תוכניות? אלוהים יודעת!! אני רק מתכננת להגיע למפגש פורום, להיות ארבעה ימים בת''א באכסניה עם חברה (הופעות, יציאות, שווקים, מועדונים, פאבים, בלאגנים), כמובן- לראות אנשים, ומקווה שייצא לי להגיע להרבההרבה הופעות. ואיך לא- להישאר ביישוב המסריח כשאנלא אמצא טרמפ, ואצא לעיר כשיהיה לי טרמפ, ו-להיות עם החבר שעוזב את בצפר ]]]; כוסאימהשלו. קיצור- לינשום קצת, לדפוק ת'ראש קצת, ולישון הרבה
יהיה טוב,נו. (הזכרתי ללמוד? מממ עדיף שלא.) קיצור, חרשתי, רק כי עשיתי הפסקה בללמוד להיסטוריה (מחר מבחן) ולא בא לי ממש לחזור ללמוד..... יהיה בסדר חבר'ה.... ''בסוף גמורים נשכב אחד בתוך השני.''

חצילע

New member
נכון השנה עברה מהר? ../images/Emo2.gif

כאילו,אבל ממש
בהצלחה בהיסטוריה הדרי. :)

ברושה2

New member
אממ =)

החופש באמת קרוב! עוד שבוע נראה לי! אז אממ אני מתכננת ללכת לבוםבמלה (כבר קניתי כרטיס
) ולהסתלבט הרבה... ללכת לישון אצל יעלי
, ובסה"כ- להינות!!!
השנה עברה מהררר... כיתה י' בתיכון, חברים מהעבר שראיתי אחרי 3 שנים שלא ראיתי בחטיבה... שנה כיפית.! אבל אני לא אגיד כלום עד שהיא תסתיים באמת
לא לחוצה ולא מתרגשת מהבגרויות. יהיה ויעבור קצת לחרוש לא יזיק לי
מה שמזכיר לי שאני צריכה להמשיך ללמוד להיסטוריה
ובהצלחה לכל מי שעושה בגרויות השנה ובכלל בהצלחה לכולם
אז שיהיה לכולם המשך סופשבוע נהדר

אני קניתי לברושי ביסלי ^.^מכספי שלי

חחח וואי באמת בא לי ביסלי נראה לי שאני אקנה מחר עידן.. במקום וודקה אני לוקחת ביסלי איזה חינוכית אני+

פרקשון

New member
רגע אם אני זוכר נכון

הבאת 50 שקל לוודקה והיית אמור להחזיר לך בכמה שקלים מתוך זה קנית ביסלי החזרתי לך 50 לא הפסדת שקל! ואני הפסדתי 20 בנוסף ל20 האחרים אני צודק?

למעלה