מרגישה שאני אשתגע

12345678952

New member
מרגישה שאני אשתגע

לא מצליחה לצאת מהסרט שלו..
הוא היה האהבה הראשונה שלי, הינו יחד 3 וחצי שנים, נפרדנו לפני שנתיים.
מאז היו לי חברים, והתחילו איתי גברים- אטרקטיבים יותר ופחות, וניסו להקסים אותי והתאהבו בי והתאהבתי גם, אבל לא ככה.
כרגע אני רווקה, כבר כמה חודשים, והקשר בינינו חודש בלית-ברירה.. יש לנו חברים משותפים ואנחנו יוצאים יחד,
ואני צוחקת איתו ונוסעת איתו והכל טוב ויפה
אבל
הוא
לא
יוצא
לי
מהראש
אף אחד לא טוב מספיק כדי להחליף אותו בלב שלי.
הוא כבר עבר הלאה..... מה עושים..

אולי הוא עבר הלאה כמו שאת עברת?

ובלב שלו הוא איתך?

אני מציעה לך ליצור איתו קשר ולומר לו שאת רוצה להיפגש - לשוחח כידידים..

ובנוסף שולחת לך הודעה פרטית

sani48

New member
את תמשיכי להישתגע

כל את תישארי איתו בקשר,זה לא הגיוני שאתם יוצאים לבלות ביחד,שעדיין יש לך רגשות חזקים אליו,ואין כזה דבר בלית-ברירה,תמיד יש ברירה,זה שיש לכם חברים משותפים,אז תקבעי איתם לבלות ביום שהוא לא יצא איתם,אחרת תמשיכי לאכול סרטים עוד הרבה זמן,וזה סתם מעקב לך את החיים,ובסופו של דבר מאמלל אותך(אז מה שווים כל הבילויים האלה?) לשיקולך,בהצלחה מותק,מקדיש לך שיר-
http://www.youtube.com/watch?v=VT1-sitWRtY

lital10000

New member
שני הכותבים מעלי צודקים.

וזו בהחלט הזדמנות נדירה שלא תחזור, שבה אני וטינקרבל תמימות דעים.

אפשר לנסות לחזור, אם יש לך אומץ (וצריך). אחרת, לברוח הכי רחוק שאפשר. מקסימום טלפונים, אם זה מקובל בניכם. פעם בהרבה זמן. בשום פנים ואופן לא להיפגש.

שנתיים זה לא הרבה להתגבר על קשר כמו שאת מתארת, אבל הקרבה אליו הופכת את זה לבלתי אפשרי.

המשפט שהכי תפס אותי פה הוא : הוא כבר עבר הלאה

מה שאת צריכה לעשות, זה לא לנסוע איתו, ולא ליצור איתו שום קרבה פיזית כלשהי.
זה אומר שיש לכם חברים משותפים, אז אתם נפגשים, אומרים שלום, מסתדרים עד כמה שניתן, וזה הכל.
זה טוב וכיף כשיש קרבה עם אדם שחשוב לנו, אבל לטווח הקרוב וגם הרחוק, את עושה לעצמך נזק.

את חוזרת אחונית למקום לא טוב, שהוא כבר לא נמצא בו.
את מונעת מעצמך התקדמות, כי הקשר איתו משתלט עלייך שוב.
את בעצם ביודעין, לא רוצה להמשיך למשהו אחר, את תקועה במקום .

אם הוא היה איפה שאת, הייתי אומרת ( למרות שאני נגד מוחלט של חזרה לאקסים ) שאולי אולי שווה לנסות שוב איכשהו.
אבל הוא לא שם...
את פוגעת רק בעצמך.

שלום

אם אתם בקשר כלשהו, זה כבר יכול לספק ולשמח אותך במידה לא מעטה. אם את רוצה קשר יותר קרוב, נסי להשקיע בו רגשית. גם אם תהיו בסוף ידידים יותר קרובים, תוכלי ליהנות מזה.

Betty42

New member
יופי טופי

תהיי בחוויה. פשוט תהיי בחוויה. אם יוצא לכם להפרש, תהיי שם ותהיי אותנטית. תעשי מה שבא לך. לא להתנהג בגסות חלילה אבל גם לא להיות קפואה ושבורה. פשוט תהיי עצמך ותני לזמן לעבור.

לא בא לך לצאת עם אחר כרגע? רוצה להתאבל עליו עוד קצת? בבקשה. תהיי בתחושה הזו, תמשיכי לפעול כרגיל ואולי יקרו הפתעות.

בכל מקרה נשמע כרגע שהמצב תחת שליטה. את סובלת אבל במידה. את נשמעת מגובשת, בוגרת, ומבינה את המיגבלות של המצב. הכל בסדר.

תמשיכי כך, יתכן והפתעה בדרך וגם אם לא את משדרת החלמה. מהימה בסדר.

בקיצור לשאלתך, לא לעשות. פשוט להיות.

למעלה