מרגישה רע

מרגישה רע

בימיים האחרונים נכנסתי לדיכאון. מרגישה מועקה כל כך גדולה בלב שקשה לי להסביר אותה. אנשים חושבים סביבי שאני עייפה ואני לא.כואב לי הלב. אני מרגישה כל כך את הכאב האיום הזה עד שזה מפריע לי להמשיך בשיגרה.כואב לי כי אני קצת מתגעגעת לאקס, למרות שאני יודעת שאנחנו לא יכולים להיות יחד גם אם נחזור אחד לשני. המטרות שלנו שונות. אני אמורה עכשיו להרגיש טוב עם עצמי ולשמוח, כי עשיתי הרבה דברים לעצמי בשלושה שבועות האחרונים, הורדתי במשקל, הסתפרתי, בנים מסתכלים עליי ורע לי כל כך.כל כך רע לי שבחור מסתכל עליי מאשר היה לא מסתכל עליי, לדעת שהחיצוניות היא הקובעת ולא הפנימיות שלי זה הורג אותי. כי תכלס נשארתי אותה אחת אבל לא בחיצוניות. קשה לי עם הכל, כי קשה לי לבטוח ולהאמין, כל כך קשה לי עד שאני מסתגרת מפני כולם ולא מדברת. אין לי כוח יותר לעצבות שבתוכי.

kung fu

New member
אז כאב הלב הוא מזה שאת נוכחת

בזה שהמראה החיצוני שלך משפיע? או מכאב לך של געגוגעים לאקס?

Kiru

New member
לא נשארת לגמרי אותה אחת. ../images/Emo13.gif

השתנית. חיצוניות היא תכונה, ממש כמו כל תכונה אחרת. המשמעות שלה (לגבי קשר זוגי) נקבעת בעיני המתבונן, גם כן כמו כל תכונה אחרת. בנים מסתכלים עלייך? נפתחו לך עוד כמה דלתות. מה רע?

Kiru

New member
אוקיי.

אני לא מבין מה משפיל בזה שאנשים חושבים שאת נראית טוב, זה לא בא על חשבון הפנימיות שלך אלא תוספת. לי זה היה מחמיא, אבל איך שאת מרגישה...

אבל אנשים שבאים

ואומרים לך כמה יפה אתה נראה ובחורות מסתכלות עלייך פתאום בעין אחרת. זו לא הרגשה בדיוק טובה. כי אני תמיד הייתי יפה אז מה השתנה הפעם? החיצוניות שלי? ומה עם הפנימיות שלי?

אורלי_ל

New member
להיות מושך זה לא בהכרח בגלל

יופי חיצוני. אולי מאז שהסתפרת ורזית את מרגשה אחרת וגם מקרינה אחרת. זה מה שמושך אנשים, כי הנפש משתקפת דרך הגוף.

Kiru

New member
את הפנימיות שלך הם לא מכירים

אבל את החיצוניות שלך הם מכירים, וכניראה שגם אוהבים...
חוץ מזה, מה רע בחיצוניות? יופי זה אחלה דבר, לדעתי.

למעלה