מרגישה רע

מרגישה רע

כואב לי כל כך, יש לי הכל בחיים אבל אני לא מפסיקה לסבך הכל.. שונאת את עצמי ונמאס לי כבר מזה.. אני יודעת שאני דפוקה ושטיפול יוכל לעזור לי להסגר על עצמי קצת, אבל אין לי כסף לזה ואני לא מוכנה לשתף את ההורים בזה .. שמישהו יעזור לי אני פשוט מתמוטטת

טיפול לא חייב לעלות כסף

פני לתחנה לבריאות הנפש הקרובה למקום מגורייך שם זה בחינם, או שתפני לקופת חולים ותבקשי ללכת לטיפול דרכם - שם זה מסובסד... בהצלחה!

אור - שלום.קודם כל טוב שאת מודעת היטב לצורך

שלך לקבל טיפול.מעט אנשים מגיעים למסקנה חשובה זו לגבי תפקודם הלקוי בחייהם.אז לך מגיע שאפו !! ע"פ גילך,האם את מתגייסת לצה"ל ? זה חשוב מבחינת (גרא בזמנו התיחס לנושא) האפשרות לקבל טיפול מחוץ למסגרת הצבאית. יש גם את העניין שבמידה ואת חיילת,או תהיי בקרוב,שהכיסוי הרפואי שלך ימצא תחת קורת גג הצבא,ולא קופ"ח אזרחית.כי אם כן זה אפשרי,אז בכל קופ"ח יש לחברים בקופה זכות לקבל טיפולים מוזלים ל- x פגישות.אך אם את חיילת ולא עובדת,אז גם הנחות בתשלום לא יעזרו לך בעניין.גם טיפולים בחסות העירייה,או הרשות המקומית בה את חיה,יש לבדוק אם תוכלי להיעזר בהם,במידה ואת חיילת. בקיצור,תשובי עם הסבר לגבי עסוקייך כיום - חיילת,לא מתגייסת,עובדת,סטודנטית......- אז נוכל יותר להתמקד בעיצה טובה עבורך. גם גרא יוכל לדייק בזכויות ובמגבלות הקיימות לגבי חיילים בנושא טיפולים פסיכולוגיים.בכל מקרה,אל תוותרי,ומצאי את הדרך לעשות זאת. אם אין בעיה כלכלית או סוציואקונומית לגבי הורייך,כתבי מדוע אינך רוצה לשתף אותם בעניין? גם על כך נוכל ליעץ לך כיצד לנהוג. חיזקי ואימצי,אנחנו כאן כדי לעזור לך לפתור את הפלונטר.

גרא.

New member
שעה של אור,כנערה בת 18,גם אם את עדיין תלמידה,

אינך חייבת לשתף את הורייך בסבות לצורך שלך בטיפול.והם אינם מחוייבים לאשר את הטיפול.אבל את זקוקה להם בכדי שהם ישלמו עבור הטיפול,כי לך אין כסף.יחד עם זה,דווקא בגיל 18,אפשר להעריך שאת עברת כנראה בקושי רב את משברי גיל ההתבגרות,את בוגרת יותר,ומבינה ,אני מקווה,שההורים הם לצידך שהם אלה היכולים יותר מאדם חיצוני,זר לך כמו מטפל,להבין ,להקשיב,לתמוך ולעזור לך במצוקה הנוכחית שלך.אחרי הכל,באמת,בשביל מה יש הורים? אם ישנה חברה טובה,היכולה להקשיב ולעזור זה,מאד רצוי. לפי שעה,כשאת מרגישה לחוצה,חנוקה,חסרת אונים,מרגישה משובזת,כדאי שתתקשרי לער"ן (עזרה ראשונה נפשית) טל' 1202 עד 12 בלילה,בכדי לשתף,להוציא חוצה כמה שאת יכולה,כמה שאת זקוקה בכדי להרגיש יותר טוב,פחות לחוצה וחזקה יותר.את מוזמנת גם לפורום "תמיכה נפשית למבוגרים" של סה"ר,אם עדיין אינך מבקרת בו.בכל מקרה,מאד חשוב שתמצאי את הדרך להגיע לטיפול פסיכולוגי,ובאין ברירה,בעזרת ההורים.

גרא.

New member
נכון אלומת האור,התחלקה לי האצבע.שוב תודה../images/Emo140.gif

למעלה