מרגישה רע מאוד

מרגישה רע מאוד

נסעתי שישי שבת להורים שלי במושב . חשוב לי לציין שהורי חילוניים גומרים , לא קידוש ולא כלום. מטבע הדברים אף אחד לא יודע שאני מתענינית ......עשו בבית של הורי את כל הדברים האסורים אומנם אני לא שומרת שבת במלואה אבל אני משתדלת , ובסיטואציה הזו לא יכולתי לומר דבר כי אלו הורי ויש לי כבוד גדול אליהם חשוב לציין שלא חוותי אף פעם שבת כהלכה זה רק בדמיון שלי מקריאה בספרים . רק שחזרתי לדירה שלי בת"א פתאום קלטתי איזה שבת הייתה לי ושהייתי כל כך חציוה . אני שומעת עכשיו את רז יחיאל וזה מרגיע ..... לפחות זה בן של מלך תודה רבה על המידע החכמתי מאוד שבוע טוב ומבורך.

הצער שלך הוא צער קדוש !

כל הכבוד על כיבוד ההורים , זה נסיון גדול מאד בעיקר בתחילת ההתקרבות. אם תמשיכי להתקרב ויהיה לך כח גם לכבד אותם כפי שעשית בשבת הזו , רוב הסיכויים שהם יתקרבו גם לבסוף. הצער שאת מרגישה , אמנם הוא מעיק על הלב , אבל בכוחך להפוך אותו לברכה גדולה. דברי עם ה' , שפכי לפניו ליבך , על כל הספקות , על כל הבלבולים , על הכל , דברי איתו כמו עם ידידה טובה , דברי את הצער שבליבך לפניו יתברך. ע"י זה תזכי לראות איך שהכל מתהפך לטובה בע"ה. חזקי ואמצי נשמה יקרה , ה' יהיה בעזרך.

למעלה