מרגישה קצת אבודה

Shushka4

New member
מרגישה קצת אבודה

עד לא מזמן מסלול החיים שלי התקדם כמו שרציתי: עכשיו לימודים באוניברסיטה, בילויים והיכרויות חדשות ובקרוב אמצא חבר, נהייה ביחד שנתיים ואז נתחתן, נביא מלא ילדים ונגור בקוטג׳ עם גינה וכלב.
הכל השתנה מאז שהתאהבתי בבחורה.
ידעתי שקיימת בי היכולת להימשך לבחורה. תמיד אמרתי לעצמי שאני מתאהבת בבני-אדם, לא חשוב לאיזה גוף נולדה הנפש שלהם, אך גם ידעתי שאני מכבדת את העובדה שנולדתי אישה ושאני צריכה להתנהג כמו אישה ולעשות את מה שמצופה ממני.
עד ש... הכרתי אותה.
הכרתי אותה דרך החברה הכי טובה שלי ( הן עשו פרויקט של החלפת שפות ביחד, היא לימדה אותה עברית והאחרת עזרה לה בצרפתית)היא לסבית מוצהרת.
נאבקתי הרבה ברגשות שלי כלפיה, היא לא יצאה לי מהראש.
הכל התפוצץ כשיום אחד היא שלחה לי הודעה שהיא מעדיפה שלא להיפגש איתנו יותר כי אני מוצאת חן בעינייה ומאחר והיא יודעת שזה לא אפשרי היא מעדיפה שלהימנע מלפגוע בעצמה.
לא יכולתי יותר להסתיר את הרגשות שלי כלפייה אחרי שהתוודאתי לכך שהיא מרגישה כמוני.
מאז אנחנו זוג.
הייתי רק עם גברים בעבר ומעולם לא הרגשתי מאוהבת. להיות איתה , זה יותר חזק ממה ששיערתי שקיים בי.
בעבר, לא חשבתי שאוכל לוותר על חלום המשפחה ה״ מושלמת״ הכוללת חיים עם גבר וילדים משותפים. היום, אני רוצה להיות איתה לנצח עם ילדים , כלב גינה והכל !
כשאני איתה אני מאושרת. אבל כשאני בלעדייה המציאות נופלת עלי ואני אומללה.
החברה הכי טובה שלי מאז קרוב לעשר שנים מקללת אותי ולא מעוניינת לדבר איתי, אני מרגישה נטושה על ידי רוב החברים שהחשבתי קרובים ואני מבולבלת ולא יודעת איך יראה העתיד שלי.
הנטישה של החברה הכי טובה הכי כואבת לי, אבל אני חווה גם משבר אמונה. אני לא דתייה אבל אני מאמינה באלוהים דרך הרוחניות והמחשבה שאני חוטאת ופועלת נגד הטבע מכה בי לעיתים.

אין לי שאלה ספציפית. אני מניחה שפשוט ורציתי לשתף ולקבל תמיכה כי נכון לעכשיו, חוץ ממנה, אין לי עם מי לדבר...
תודה רבה.

noky87

New member
נתחיל מהסוף...

חברים שלא תומכים, ויותר מזה- נוטשים, אני בספק אם אפשר להגדיר אותם כחברים.
אולי פה זה המבחן האמיתי לגלות מי באמת חבר ומי היה איתך רק כשנח לו.
בקשר לדת, התורה לא אסרה על קשר לסבי אבל חכמים אסרו את האקט הלסבי עצמו.מה שנקרא "מסוללות".

אני ממש מזדהה איתך ותוהה לפעמים אם זה מה שנכון. הנטיה הזו הרי הולכת נגד הטבע. כל הטבע מורכב מאנרגיה נשית ומאנרגיה גברית המשלימים זו את זה וכך נוצרים חיים והרמוניה
אבל מצד שני, אי אפשר לחיות בשקר! על עצמי אני יודעת שאני לא נמשכת לגברים ולא יודעת אם אי פעם זה יקרה. ניסתי וניסתי ורק המחשבה על לחיות עם גבר מעוררת בי בחילה.
אז מה שנראה לי כרגע זה שבכל כלל (הטבע) יש יוצא מן הכלל (לסביות, לצורך העניין...) והכלל הזה יותר מחזיק מאשר הכלל עצמו...
מקווה שלא סיבכתי אותך יותר מידי עם כל הפילוסופיה פה ( :
בכל אופן, שיהיה בהצלחה עם אהבתך החדשה

noky87

New member
אשמח אם תפרטי...

אי אפשר להתכחש לעובדה ששתי נשים, תהיה אהבתן גדולה ככל שתהיה, לא יכולות ליצור יחד חיים חדשים.
הלוואי וכן!
וזה שזה קיים או מולד, זה עדיין לא מאפשר יצירת חיים.
בכלל, כל דבר בטבע מורכב משני אספקטים- זכרי ונקבי הנוצרים זה מזה ומשלימים זה את זה.
אשמח לשמוע דעתך בעניין

אז ככה

א. ככה הטבע או אלוהים או מי או מה שזה לא יהיה יצר אותי אז מה לא טיבעי בזה?
ב. יש גם בעלי חיים נוהגים בצורה המוסקסואלית או לסבית
ג. בימינו ניתן להביא חיים בדרך שמערבת כוח זכרי ונקבי גם אם לא בצורה ישירה (תרומת זרע וכו)
ד. והכי חשוב, אם זה מרגיש לך נכון למה שתתני למשהו להגיד לך שזה לא בסדר/ מגעיל/ לא מוסרי או וואט אבר, וזה מתחבר לי לאמירה שמי שלא מקבל אותך רק בגלל הנטיה המינית שלך הוא לא באמת חבר/ה

spiceupmylife1

New member
מסכימה איתך!!

למרות שגם נשים משלימות אחת את השניה
כי תכלס מי צריך גברים...?

Shushka4

New member
אני לגמרי מתחברת לפילוסופיה שלך ..

בנוגע לחברים, הנטישה אצלי לא מתבטאת בכך שהם מתעלמים ממני, להפך, מבחינתם אני נקלעתי לסיטואציה מסוכנת שמאמללת אותי ושאני מזיקה לעצמי עד מאוד בהיותי בקשר רומנטי עם אישה. הם מתקשרים ומאחלים לי להחלים בקרוב ומוסיפים שהם יקבלו אותי חזרה אחרי שאבין את חטאי ואנתק קשר עם הבחורה. מבחינתם הם מאוד דואגים לי.

החברה הכי טובה לעומת זאת , שהקשר שלנו היה קרוב ברמות שקשה לתאר, היא חווה ניגוד בין תחושות ה״ גועל״ והבושה שהיא מרגישה כלפיי ( מדובר בהומופובית גדולה) ולבין הרצון שלה לא לשפוט אותי כי זהו תפקידו של הבורא לשפוט ולא של בני האדם. בינתיים היא מתפללת בשבילי שהרוח הרעה שאוחזת בי תחדול מלבצע פרובוקציות ושאחזור לעצמי. לעיתים היא לא מתאפקת ומעליבה אותי אבל זמן קצר אחר כך מתנצלת כי בלקלל אותי היא סותרת את עצמה.
היא טוענת שהיא לא מעוניינת בקשר קרוב איתי מאחר וחלקנו אידיאולוגיות משותפות אבל אני יום אחד השתנתי וכעט האנרגיות שלי שליליות מדי והיא לא רוצה להידבק בהן ולהיחלש מלהיות בקרבתי כי לא משנה מה , המעשים שלי מבחינתה סותרים את הטבע ואת המסלול שקבע לנו בוראנו.

אני מבינה את חבריי ומזדהה איתם. עד לא מזמן הייתי יכולה לייעץ לאחר את אותו הדבר. לא כי הייתי כזאת, אלא כי רציתי להיות כזאת, להיות מישהי שהאמונה שלה מתבטאת ככה ושרואה את העולם ככה. יש בזה משהו מאוד מנחם.

חשוב לי לשלול את העניין של היהדות. האמונה שלנו לא מתרכזת בדת היהודית אלה בחיובי שבכל הדתות כולל הבודאיזם וכו׳

בנוגע לחלק הפילוסופי של התגובה (
) אני לגמרי מסכימה איתך בנוגע לדברייך על האנרגיות והוויברציות הנשיות והגבריות שמרכיבות את העולם הזה. כמו מים ואש .
מה שגיליתי להפתעתי זה שגם בקשר של שתי נשים יש חלוקה של וויברציות נשיות ווויברציות גבריות, פשוט החלפת התפקידים יכולה להתבצע בקלות יותר ולפי הצורך של כל אחת.
ומה שאמרת על היוצא מהכלל, זה מאוד עזר לי ונתן לי הרבה השראה. תודה רבה לך.

noky87

New member
יפה שאת מגלה הבנה

וסלחנות כלפי החברים שלך

תנסי אולי להסביר להם שלחיות עם גבר, זה חטא ושקר כלפי עצמך וכלפי בן הזוג,
ושזה בכלל לא משנה עד כמה את מבינה את החשיבות של העניין בשכל. ללב יש נתיב משל עצמו...
לא ניתן לשקר על הלב או לכפות עליו להרגיש משהו מסויים. זה פשוט לא הולך.
פחות או יותר כמו לנסות לשכנע אדם צמחוני לאהוב לאכול בעלי חיים...
אולי גם הם יגלו איזשהי הבנה כלפיך...

שתזכי להרבה אהבה ולנחת מהמשפחה והחברה

כמה נקודות.

הייתי שם, לפחות ברוב הנקודות שלך. הדת, החיים ה"פשוטים". לא בדיוק ככה, אבל בערך. אני יכולה להגיד לך שני דברים.
אחד, זה שאני מבטיחה שההשלמה תבוא ככל שהזמן יעבור, הדברים ייראו אחרת, ולך יהיו מסקנות אחרות. החברים יתחדשו, ואיתם גם האמונות שלך.
השני, זה מה שאני מאמינה בו.
אני מאמינה שאלוהים שלא רוצה שילדיו יהיו מאושרים הוא אלוהים שלא הובן נכון.
אני מאמינה שאלוהים לא יוצר אהבה כ"כ נפלאה בין שני אנשים בשביל שלא יממשו אותה.
אני מאמינה ששתי נשים יכולות לגדל ילדים, ואם יש להן את האפשרות לעשות זאת מתוך אהבה, חינוך, ערכים טובים וזוגיות יציבה - זה נפלא בדיוק כמו יצירת חיים חדשים. אני אשמח לילדים שיש להם בית טוב.
אני מאמינה בלא להקל על עצמי, וללכת תמיד אחרי הלב. לעולם לא לבחור לא להתאהב במישהי, או לא לחיות איתה, רק כי יש לי את הבחירה לחיות עם גבר. העובדה שזה קל יותר, רק אומרת שהעולם עדיין לא במצב טוב. ואני לא אתן לעולם להכתיב את הבחירות שלי. אני, לא אוהב את עצמי, אם אבחר בבחירה הקלה והשגויה. אם באמת ובתמים אכיר גבר שארצה לחיות איתו לנצח, זה מה שאעשה. ואם אכיר אישה... אז כנ"ל.

בקיצור,
אני מאמינה שאהבה ומשיכה - הם שני הדברים הכי טבעיים ובסיסיים בבני אדם. be open minded... המילים שלך נשמעו מאושרות וקורנות וזה נהדר :)

Shushka4

New member
זה בדיוק מה שהייתי צריכה לשמוע..

״ אלוהים שלא רוצה שילדיו יהיו מאושרים זה אלוהים שלא הובן נכון..״
וואו
זה המשפט הכי חזק והכי מעורר השראה ששמעתי כבר הרבה זמן. לא רק בתחום הזה אלא להרבה תחומים בחיים.

אני מקווה שבקרוב אמצא את מקומי עם אנשים שמשדרים את אותם אנרגיות כמוני כמו שתיארת.. תודה רבה.

the key666

New member
אני מבינה את מה שאת מרגישה

ואני חושבת שאת מרגישה את כל זה כי כל החיים שלך השתנו בבת אחת,
מחלום על אידליה אחת, נמחקה לך האידליה כי החברים שלך יצאו נבלות,
וזה לגיטימי מה שאת מרגישה ככה, כי את עוברת שינוי רציני כרגע בחיים שלך...

איך החברה? היא לצידך?
אני מקווה שבעתיד יהיה טוב יותר..

Shushka4

New member
תודה על ההבנה והתמיכה :)

החברה מדהימה.. היא מודעת לכך שבשבילי הכל השתנה, לא כמו אצלה שכולם יודעים שהיא לסבית כבר שנים .
היא עודדה אותי לכתוב בפורום כי היא יודעת שלה יש את החברה הכי טובה לה היא מספרת על כל מה שקורה לה וגם עלינו ושלי אין עם מי לשוחח.. אבל היא גם מזכירה לי שהיא פה לצידי גם כמאהבת אבל לפני כל כחברת אמת..

תודה רבה :)

the key666

New member
היא נשמעת לי נהדרת :)

כמה זמן אתן ביחד?

איך המשפחה הקרובה אלייך הגיבה? הם יודעים בכלל? חושדים?

Shushka4

New member

לא כל כך הרבה זמן האמת.. קצת פחות מחודשיים כזוג אבל אנחנו מכירות כבר קרוב לחצי שנה.

למשפחה הקרובה לא סיפרתי למרות שהם יודעים שאני מאוד ״ פתוחה ״ והם יודעים שאני בקשר חברי קרוב עם בחורה שהיא לסבית , גם סיפרתי להם על ההודעה שהיא שלחה שבה אמרה שהיא מעוניינת בי.
אני רגילה לספר הכל למשפחה שלי בגלל זה קשה לי שלא לספר הרבה פרטים עליה אבל כמובן שכשאימי שאלה אותי ״ אני מקווה שאת לא עושה שטויות נכון? שאת לא מתנסה לי פה? ״ עניתי שמה פתאום ושלא צריך להגזים..( יעני שיקרתי)
גם קיבלתי ממנה תגובה סופר סופר גזענית שאני מתביישת לשתף אבל זה מראה על האופי של המשפחה :
״ אני לא יודעת מה גרוע יותר, אם תביאי הביתה בחורה או ערבי..נראה לי שבחורה שחורה זה יהיה הכי נורא״

חשוב לי לציין שאני מתביישת מאוד בדברים אלו!! אני מוצאת את זה מזעזע ורבתי רבות עם אימי על האימרה האומללה הזאת!!!

אני לא מוצאת את הטעם לאמת את המשפחה שלי עם הסיטואציה הזאת. זה יפגע בהם ואני מעדיפה שלא לגרום להם את זה בשלב כל כך מוקדם.. כשזה יהיה יותר רציני אז נראה לי שכן. למרות שאני בטוחה שהם יודעים אבל מעדיפים להכחיש..

תודה על ההתעניינות! זה מאוד נחמד לפטפט על הזוגיות... ואת? באיזה מצב את נמצאת כרגע בנוגע ליחסים ומשפחה?

black girl10

New member
לא יכולתי שלא להגיב על האמירה של אמא שלך ..:-

יצאתי פעם עם מישהי שאמרה לי "איתך אני אצטרך לצאת פעמיים מהארון".
מצחיק אבל גם עצוב שבמאה ה21 יש שווים יותר ויש שווים פחות ופיגמנטים עדיין מהווים אינדיקטור לטיבו של אדם.

spiceupmylife1

New member
:\ אאוץ...

באמת עצוב...

ויש אנשים שחושבים ש"היום המצב הרבה יותר טוב מפעם...."

אז מסתבר שלא ...

למעלה