מרגישה צורך לשתף

second place

New member
מרגישה צורך לשתף

פעם הייתי הרבה יותר פעילה בפורום, ובפורומים בכלל אבל בזמן האחרון אני בתקופה מאוד עמוסה אז לא היה לי את הזמן... בכל מקרה יש משהו שנורא נורא מציק לי ויושב לי מאוד כבד על הלב ואני נורא אשמח לשמוע את הדעות שלכן על המצב שלי. אז ככה- יש לי חבר כבר יותר משנתיים הוא משרת בפלחה"ן צנחנים והוא עבר כבר בערך חצי שירות. יש לנו קשר מאוד קרוב ואינטנסיבי. הקשר שלו עם המשפחה שלו לא מאוד קרוב ולכן הוא פחות או יותר גר אצלי כשהוא מגיע לסופי שבוע. אנחנו לא רק בני זוג, אנחנו לא רק מאוהבים אנחנו גם החברים הכי טובים אחד של השני. כמו כל קשר ארוך כזה אני מניחה, היו לנו הרבה מאוד עליות ומורדות בקשר. האמת שעכשיו הייתי יכולה להגיד שהמצב נורא טוב כי הוא קצת השתנה והוא נורא משתדל. אם לפני כמה חודשים הייתי אומרת שהוא לוקח אותי קצת כמובן מעליו עכשיו זה כבר ממש לא ככה. הוא משתדל נורא. הוא קלט פתאום שאני ממלאת 90 אחוז מהחיים שלו ושאם הוא לא ישקיע בי יותר הוא יאבד אותי. אבל מה, אנחנו לא נמצאים במצב כל כך טוב עכשיו, כלומר אני נמצאת במצב לא כל כך טוב עכשיו. חבר שלי הכניס לחיים שלו מחדש לפני מעט מאוד זמן חבר ילדות. תוך שנייה נהיה לי קליק מטורף איתו. הוא בגימלים עכשיו (החבר של חבר שלי) ואני תיכוניסטית אז יצא שנפגשנו רק שנינו בערך כל יום בשבוע האחרון. היו לנו שיחות נפש מדהימות, ישבנו בייחד שעות, בכינו בייחד. חבר שלי יודע מכל זה. גם שאלתי אותו אם זה בסדר מצידו והוא הבטיח לי שכן. זה לא שאני בוגדת בו ועושה דברים מאחורי הגב שלו. אבל הבעיה היא שאני יודעת שאני מתחילה להתאהב בו, כלומר, בחבר של חבר שלי. הוא עושה לי פרפרים בבטן, הוא לא יוצא לי מהראש, קשה לי להירדם בגללו. מה המצחיק ששני הבנים האלה הם האנטיתזה אחד של השני. כל אחד הפוך מהשני לחלוטין ולכן גם מה שהם יכולים לתת לי הוא הפוך לחלוטין. וזה גם נותן לי תחושה שעם אף אחד מהם לא מושלם לי. חבר שלי נראה לי רייקני פתאום והוא לעומת זאת נראה לי בלתי אפשרי מכל מיני בחינות. היינו שלושתינו במעיין לפני כמה זמן. והצטלמנו כשאנחנו שוכבים על הדשא, אני שוכבת בין שניהם. צחקנו, התחבקנו ודיגדגנו אחד את השני. ועכשיו אני מסתכלת על התמונות ומתפשט בי חום. זאת מציאות מושלמת כן? בייחד הם פשוט מושלמים. אבל פה נמצאת הטרגדיה, כי אני לעולם לא אוכל להיות עם שניהם בייחד מין הסתם. ועם חבר של חבר שלי אני לעולם לא אוכל להיות גם כן כי אני לא יכולה לעשות את זה לחבר שלי ואני מניחה שגם הוא לא. ולכן אני חוזרת לנקודת ההתחלה. אני עם חבר שלי שיקר לי וחשוב לי ואני אוהבת אותו ואני רוצה להיות איתו אבל חבר שלו עושה לי פרפרים בבטן! אני מחכה שהוא יחזור מהצבא לא כדי לראות אותו אלא כדי שיהיה לי עוד תרוץ לראות את חבר שלו! זה עלוב! אלו רגשות איומים וכל כך מכאיבים אם הוא יהיה מודע לקיומם. לאחותי היה בגיל שלי בדיוק חבר שהם כבר היו איזה מליון זמן בייחד ומתישהו אחרי שהם נפרדו היא אמרה לי שהרבה פעמים היא הייתה דלוקה על אנשים אחרים תוך כדי. וזה גורם לי לתהות האם זה מצב טיבעי, שצריך להתגבר עליו ולעבור אותו או שיש לי איזו חובה מוסרית להיפרד מחבר שלי. אני נורא נורא אשמח לשמוע את הדעות שלכן אני מרגישה כל כך מבולבלת....

GrowingMadness

New member
.

זה באמת מצב מסובך. בואי נעשה שניה סדר. לחבר של החבר נקרא X, לחבר שלך נקרא Y. אז מצד אחד, יש לך את X. יש איתו את כל הריגוש הזה שבקשר חדש ולהכיר מישהו, ומצד שני יש לך את Y, שהוא מעבר לחבר ואת איתו כבר במשך שנתיים ויש בניכם אהבה מטורפת. אז קודם כל- לדעתי זה לגיטימי כל מה שאת מרגישה. אבל אין לזה תשובה נכונה. את צריכה להחליט עם עצמך אם את רוצה לוותר על האהבה שלך עם Y בשביל משהו חדש ולא ברור עם X. אפילו שהוא בטח נראה לך מושלם ומדהים ושיהיה לך טוב איתו. מה שכן- את ממש חייבת להחליט. כי כל רגע שאת מרגישה ככה ואת בספק במי ובמה לבחור זה רק פוגע בשניהם. בעיקר בחבר שלך.

אני חושבת

שמתוך כבוד לחבר שלך תקחו פסק זמן.. זה לא פייר בשבילו שאת איתו, ומבחינתו שום דבר לא השתנה, בזמן שאת חושבת על אחר.. זאת תחושה מוכרת, ולפעמים נדלקים פחות או נדלקים יותר, והשיקול הוא ספציפית למקרה ולתחושב.. אבל מה שאת מתארת נשמע די רציני וחבל שחסר שלך ייפגע.. יש לי שאלה תיאורטית בשבילך- אם החבר של חבר שלך יתחיל איתך עכשיו ויגיד לך שהוא אוהב אותך וגם חושב עלייך ושהוא מוכן לסכן את החברות שלו כדי להיות איתך וכו'.. יש סיכוי שתלכי על זה? ואם לא תלכי על זה, זה יהיה מתוך חוב מוסרי או כי באמת את לא רוצה? אם באופן תיאורטי, היית חושבת ללכת על זה, אז חבל לדעתי על הזמן שאת מבזבזת עם חבר שלך, כי זה לא מגיע לו וזה גם לא מגיע לך, כי בסך הכל זה גורם לך להרגיש חרא עם עצמך. קחי פסק זמן, תחשבי קצת ואל תעשי שטויות(כמו ללכת עם החבר של החבר בהחלטה של רגע כשאת עדיין עם חבר שלך..) ובאמת שזה טבעי להתלבט וגם לשנות דעה, וכן, קורה שקשרים נגמרים.. תכלס רוב הקשרים של הגילאים האלה נגמרים(עם כמה שזה עצוב ועם כל האהבה..).. שיהיה המון בהצלחה :) ומה שצריך לקרות יקרה, ואם בסופו של דבר יירד לך מהחבר של החבר, אז תוכלי לנסות לחדש איתו את הקשר, אבל בינתיים את מכניסה לקשר היפה שלכם שקרים וחבל..

second place

New member
...

לסויקונית ולGrowingMadness תודה על ההתייחסות... לגבי השאלה התירואתית של אם הוא יבוא אלי ויגיד שהוא רוצה אותי אני ארצה להיות איתו- אז האמת היא שלא. אהבה, הידלקות וכו' זה דבר מאוד לא הגיוני... ואני שהתנסתי בקשר מאוד רציני יודעת שמה שאני אקבל ממנו יהיה ריגוש אבל אני בספק שנוכל לבנות משהו שהוא מעבר לזה... לכן אני מרגישה שכל העניין הזה כזה מסובך... כי אני דלוקה עליו ומרגישה אליו דברים אבל תכלס בעולם המציאות אני לא רוצה להיות איתו. ולכן הכל קצת הזוי ולכן אני גם לא רוצה לקחת פסק זמן מחבר שלי כי איתו תכלס אני כן רוצה להיות אני פשוט מרגישה רע בגלל שחבר שלו ממלא לי את המחשבות בלי השליטה שלי בכלל
זה גם מרגיש לי מגוחך להרוס קשר של שנתיים על משהו שאין לי שום רצון שיתפתח לאנשהו... אוף אני מבולבלת...

GrowingMadness

New member
~

לדעתי ההידלקות הזו זה כן דבר הגיוני ממש, ואני גם אגיד לך למה. ברגע שאת פוגשת מישהו חדש שנותן לך הרבה תשומת לב ויחס, ובנוסף לכל הוא גם חמוד ומדהים ובטח גם ממש עושה לך את זה- זה הכי לגיטימי שתרגישי ככה. זה לא סותר את זה שיש לך מישהו שאת מאוהבת בו. לדעתי ההרגשה הזאת של הפרפרים בבטן וההתרגשות של ההתחלה ממכרות פשוט. אני לא מצדיקה את זה ואומרת שזה נכון וצודק, כן? אבל זה משהו בלתי נשלט. בכלאופנ, אני חושבת שאת דיי ענית לעצמך כרגע על ההתלבטות.

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifכל מילה כאן - כאילו הוצאת מהפה שלי.

גם אני תקועה באיזה קטע.. הכרתי מישהו, מפיק, אני מיחצנ"ת לו וזה.. והוא מתחיל עם כל דבר שזז. אבל הוא ממשיך את השיחות גם מעבר ואומר כל הזמן שהוא רוצה אותי. באופן מיני כמובן. אנחנו מדברים המון וזה ואני אומרת לו שאני לא יכולה להיות איתו ושאני יודעת שזה לא יתפתח לשום מקום וחבל לי. אבל הוא טוען שזה "משהו אחר ומיוחד" קיצור.. רק רוצה להכניס אותי למיטה. כבר בגדתי איתו בחבר שלי וחבר שלי יודע על זה. אני הבנתי שאני פשוט לא מוכנה לוותר על חבר שלי ובחיים לא אעזוב אותו. הבנתי כמה האהבה לחבר שלי באמת באמת אמיתית וגדולה! נכון.. אני עוד חושבת על הידיד ההוא.. וממשיכה ליחצ"ן לו ולדבר איתו. אבל.. זה בא לפעמים כאלה במחשבות חולפות של... "וואי בא לי עליו.." אני מאמינה שקורה.? לא יודעת. אני אולי מבולבלת לפעמים אבל יודעת עם חבר שלי טוב לי וימשיך להיות לי טוב. כאילו חבל להרוס משהו של שנתיים (אני וחבר שלי עוד חודש וחצי שנתיים ביחד) על סתם מישהו שדלוקים עליו. הדלקות יכולה לעבור ואהבה אמיתית לא. אז אם אמרת שאת לא רוצה להיות עם החבר של חבר שלך בקשר רציני אומשהו ושזה רק ריגוש - את צריכה לנסות להתרחק טיפה מהחבר שלו ולהיות יותר עם חבר שלך. אומשהו כזה. זה עובר עם הזמן.. את פשוט צריכה ממש ממש לשלוט בעצמך לא לעשות איזה שטות עם החבר שלו..

פשוט תתרחקי מהחבר שלו...

את מתארת מצב שאת לא יכולה להיות עם חבר שלו אבל יש לך רגשות. אם את רוצה להעלים את הרגשות הפתרון הוא להתרחק. קצת...עד שיעבור לך. וגם לי קרה שהיתי דלוקה על הידיד הכי טוב שלי כשהיה לי חבר.זה לגיטימי.אבל זה עובר עם הזמן,תופסים מאותו אחד צעד אחד אחורה והכל מסתדר. אל תרגישי רע עם עצמך חוץ מזה..

למעלה