מרגישה צורך לשתף...

מרגישה צורך לשתף...

המשתמש שאני כותבת בו כאן זה משתמש שני, די חדש... יש לי עוד משתמש בתפוז שהוא הראשון.. בכל פעם שאני לוחצת על "החלף משתמש" אני מרגישה שאני לוחצת על "החלף זהות\אישיות" במשתמש הזה אני כותבת בפתיחות בנוגע לזהות המינית שלי, בנוגע לסקס והכל, בעיקר פה אבל גם בעוד פורומים... מצד שני במשתמש המקורי אני כאילו לא אני, למה? כי אני כאילו מוכרת עם המשתמש ההוא, אנשים מכירים אותי, ויש מין הרגשה כזו של "יו מה אם יזהו אותי ואז ידעו שאני בי.. פדיחות!" ולצערי זה ככה גם בחיים, יש אנשי מפה, שאיתם אני מדברת בטלפון\במסנג'ר בתור "שוקולד לבן עוגיות" אבל בצבא או בעבודה למשל אני חוזרת להיות יפית שכולם מכירים... מבאס לחיות ככה, מבלבל, משגע ת'שכל... מרגישה שיש לי ממש שתי זהויות שונות, ושאם אני לא אאחד אותן אני אאבד את השפיות
מישו פה נמצא\היה במצב הזה? מה עושים???

מנצלשת לעצמי....

שמע ישראל ה' אלוהינו אדוני אחדדדדדדד הייתה עכשיו רעידת אדמה... חשבתי שזהו.. אני מתה... זה נגמר... צונאמי בלגנים! חחחחחחחחחחח אני חיה בסרט קשה... וואי כמה דברים עברו לי בראש ב5 שניות האלה.. חחחח אממממממאאאאאא

Paranoid Eyes

New member
ב2 הניקים שלך

זו את. בניק הזה, זו את המציגה חלק ממך שאת לא מראה בניק השני. אין זה אומר שהניק השני ומה שאת מתבטאת באמצעותו אינו את. לא הייתי במצב כזה אבל, אני מציעה שתתפסי איזה מישהו אחד שאת מכירה טוב וסומכת עליו המכיר אותך בניק השני ולא בזה, ותספרי לו. האמת? אני באמת לא מבינה מה יש להתבייש כ"כ. אני חושבת שדווקא אצל בנות זה יותר קל. ואם יזהו וידעו שאת בי, מה יקרה? מת העולם? לא קרה כלום :) להיפך, זה יהיה מבחן החברות האמיתי, וכך תגלי מי חבר שלך באמת. אם אנשים יתרחקו ממך בעקבות כך, תוכלי לומר "ברוך שפטרנו, אני לא צריכה חברים כאלו". אם אנשים יקבלו אותך כמו שאת ולא יפריע להם מה את ומה הנטיות שלך, הרי לך חברים לכל החיים. אל תתביישי במה שאת. אנחנו פה נקבל אותך תמיד

shushu86

New member
תשובה עד כמה שאוכל לעזור

אני נמצא במצב הזה במובן שאני כל פעם מרגיש שטעיתי כששיתפתי בכל מיני דברים אישיים.אני גם רוצה להשתמש בעוד שם משתמש,אבל אז אני אכנס לסיחרור רגשי ולא נראה לי שזה לעניין. לדעתי,תמשיכי בשני המשתמשים שלך עד שתחליטי סופית שאת בי ושזה מה שאת ושככה צריך לקבל אותך! בהצלחה

sutul

New member
אני לא יכול להיות מודאג לאבד ככה את השפיות

מאחר שאני לא יכול לאבד מה שמעולם לא היה לי

אני בדיוק אותו הדבר...

אני כבר כמה שנים כותב בפורום אחר שכולם שם מכירים אותי גם בחיים האמיתיים בגלל התחביב המשותף, אבל בשם משתמש אחר. סיפרתי לידידה שלי, ובהתחלה היא חשבה שאני צוחק איתה... אחרי שהיא הבינה שאני לא צוחק היא קיבלה את זה ממש בהפתעה (כל הידידות שלי תמיד אומרות לי שאני הבן אדם הכי סטרייט שהם מכירות... חח) אבל היא לא עשתה מזה ביג דיל. בינתיים לא סיפרתי לעוד מישהו.

למעלה