מרגישה צורך להתנצל.....

מרגישה צורך להתנצל.....

לאור כמות המסרים הרבה בדקות האחרונות, אני מרגישה צורך להתנצל בפני חברי הפורום, שנחשפו לחוויות קשות שעברו עלי. "הויכוח" עם ארנבי, הוביל אותי להוציא דברים מהלב... דברים שבחיי היום יום, אינני נוהגת לפזר ולדוש בהם. נכון, שעברתי הרבה... ואני עוברת לא מעט... אבל אני אדם בריא בנפשו, לא מסתובבת עם מרירות כלפי איש מעברי. תודה לכל מי ששלח חיבוק במסרים ו/או על גבי הפורום. ארנבי, לדעתי מוסר ההשכל מכל "הקטע"... הוא: אף פעם על תדון אדם, בטרם תגיע למקומו. (וחלילה שלא תגיע....). המשך יום טוב לכולם... אני הולכת לנוח...

כוכבית,,,,

אם למשהוא היה המקום ,, להתנצל,, הרי ברור לכולם,, שזאת לא את,,,! אמנם,, נפגשנו פעם אחת,, אך שוחחנו יותר מזה,, את אישה גדולה מהחיים,, חזקה שאין כמוך,, מאחלת לך,, כפי שאמרתי לא פעם,, הלוואי,, ומי יתן,, ותקבלי את מבוקשתך המינימלי כאישה כאדם ובקרוב,,,,(מקווה שהתנסחתי היטב,, ולא פגעתי,,) חזקי ואמצי,, אישה מיוחדת את,,!

sahr12

New member
בדיוק על זה רציתי לדבר איתך...

להגיד לך שאני גאה להכיר אחת עם תעצומות נפש.. אם היכולות להתמודד,עם הפקת הלקחים. נשיקה.

(גם) למטרה זו הפורום קיים

ההתנצלות מיותרת ולא חושב שעשית טעות שדיברת על זה פה. אכן נדרש חוזק נפשי לספר על אירועים מהסוג הזה.

למעלה