מרגישה נבגדת

Natnat29

New member
מרגישה נבגדת

היי חברים יש לי בעיה ואני מאוד אשמח אם תוכלו לייעץ לי ולומר לי מה אתם חושבים שעליי לעשות, אני בזוגיות כמעט כשנה ואני מרגישה שהכרתי את אהבת חיי יש בינינו קשר מאוד חזק ודיברנו על חתונה אל לאורך כל הקשר בן זוגי היה מסתובב עם מישהי שהוא טען שהיא ידידה טובה שלו שיש לה רגשות אליו אבל הוא לא מעוניין בה ורואה בה חברה טובה נטו לאורך כל הקשר שלנו אותה ידידה גרמה למתחים רבים בינינו ולא אהבה את הקשר בינינו וניסתה לחבל מידי פעם לפני כשבועיים חבר שלי החליט שהוא מנתק ממנה כי הוא לא רוצה שזה יעיב עוד על הקשר שלי ושלו ולמרות שהיא חשובהלו והוא מיר אותה כשלוש שנים הוא יסיים איתה את הקשר,מה שקרה זה שהוא החליט אחרי שנה שאנחנו ביחד לספר לי את האמת והאמת היא שהיא לא ידידה טובה שלו אלא הארסית שלו שממנה הוא נפרד בערך חודשיים לפני שהכיר אותי הוא יצא איתה במשך שנתיים וטען שהיא חשובה לו ושהוא מעולם לא אהב אותה וניסה לסיים את הקשר והיא הגיבה לא טוב ואיימה שתפגע בעצמה הוא טוען שהוא פחד לספר לי עליה כי פחד לאבד אותי והוא רצה לשמור אותה בחיים שלו על מנת לוודא שהיא בסדר ונשבע לי שהוא מאוהב בי ולא בגד בי איתה אלא היה ידיד שלה בלבד.אני מרגישה שהוא בגד באמון שלי ואני מאוד אוהבת אותו אבל לא יודעת מה לעשות עם המידע הזה יש לציין שהוא בא וסיפר לי ורצה שאדע מזה על אף שהוא החלי לנתק אותה מחייו.מה עושים?

adam33

New member
אז מה היה לנו כאן?

שקר. כנות. שקר. כנות. לעניות דעתי את תסלחי לו ,מפני שאת בכל זאת אוהבת אותו ובגלל שהוא נתן לך את כל התשובות שרצית לשמוע את כן תעבירי על ההרגשה שלך, ובסופו של דבר תמשיכי איתו. מה שמסקרן אותי זה הבחור..האם הוא מדיי מתוחכם או פשוט אמיתי וכן איתך.

מריוס זכריה

Member
מנהל
אני חושב שאפשר להמשיך לבנות את הקשר

אני לא חושב שעל סמך מה שכתבת כאן ניתן "לפסוק" האם הבחור בסדר או לא. אני גם לא בטוח שזה מה שעלינו כאן לעשות. אני בהחלט יכול לראות אותו כאדם כנה שנתקע עם אקסית ולא יודע לחתוך, למרות שהוא כבר לא מאוהב בה. [ אפשר גם לדמיין תסריט אחר, ברוח התשובה של אדם33, אבל לא מכרחים ]. לפי דעתי, אם קיבלת אותו עם ה"גיבנת" שלו, והסכמת להיות איתו ככה כמעט שנה, והוא מצידו כנה וגם לוקח אחריות לחתוך (קצת באחור, אבל מוטב מאוחר מלעולם לא) - אז נראה לי שאפשר כן לסמוך עליו. אתם צריכים להמשיך לבנות את הקשר, כי הוא לא שלם עדיין. כל זמן שהיא הייתה ברקע, משהו ביניכם היה טוב אבל לא שלם. צריך להמשיך לבנות עכשיו לאחר שהוא חתך, בתקווה שהוא אכן חתך. [ רק להבהיר, אני מניח ומאמין שלא היה שם סקס, אלא בעיקר שאריות של חברות ורגשי אשמה ].

Natnat29

New member
תודה

תודה על העצות מה שהיה לטענתו זה נטו חברי ביניהם הוא טען שגם בקשר עצמו כשהוא היה איתה הוא מעולם לא הרגיש ובטח לא כמו איתי אבל זה עדיין כואב לי שהוא שיקר לי במשך שנה השאלה איך אני אמרה לסמוך עליו בעתיד

קארניו

New member
אולי אם תאפשרי לו להוכיח את עצמו

כשתפסיקי לקרצץ לו באינטסיביות כשאת יושבת לו על הוריד וממשיכה לנפח ולהעצים את רגשות האשמה שלו מעבר לכל פרופורציה. תקווי רק שלא ימאס לו לחוש מושפל והוא יברח ממך .

Natnat29

New member
זה בסדר קארניו

seelinewoman

New member
הדרך היחידה שבה זה יעבוד

היא לסכם אתו את כל התקופה האחרונה כשלב שנגמר ולא יחזור עוד, ומעבר לשלב הבא של הקשר שבו אתם לא רק כנים אחד עם השני, אלא גם מתחייבים אחד לשני כבני זוג. זה אומר לשנות את סדרי העדיפות שלכם: הוא צריך להבין שהוא חייב לחתוך קשרים עם האישה המניפולטיבית ההיא שמשלה את עצמה עדיין שיש להם סיכוי, אלא אם כן הוא גם מאמין בזה ואז אין לכם סיכוי יחד. ולהבין שהוא חייב לבחור בין שתיכן, ולבצע בפועל את הבחירה. העיקרון הוא להפסיק לחיות בשקר. ואת, אחרי שתשמעי אותו ותראי מה החליט, תצטרכי לבחור אם לתת בו אמון ולבנות אתו זוגיות נקייה ויציבה, שלא בנויה על אשליות וחששות ותרחישי אימה. מגיעים לשניכם חיים נקיים יותר. בהצלחה

אייבורי

New member
אההה

לצערך מערכת ההחלטות היום איננה פעילה ולכן תצטרכי להחליט לבד.

למעלה